Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 7 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 101 do 125 od 172
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Desire
    Operater
    092
    Bodovi
    13.983
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.983, Nivo: 28
    Bodovi: 13.983, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao AutoXpert Pregledaj post
    ja sam sinoč oko pol deset smazao jednog masnjaka. to imaju u čevapdžinici kod samoborčeka (Mrzle pive) a sastoji se od ::: lepinja namočena u masnoću od ćevapa i zapečena, a kad je to gotovo u nju ide puno luka i senfa. S tim pravim "srednjoškolskim gablecom" je najbolje maznut malu pivu po izboru. jooj, sad mi tak sline cure da bi opet večeras otišo!!!!!!
    Samo udri care, mora da se stvarno ponosiš svojim fizičkim dostignućem. Sjetio sam se sad jedne priče; bio sam u teretani i dođe neki novi, vidi se po njemu da je jaran, neki šljaker, uglavnom teška seljačina, polu-pijan. Vjerovatno se prije dolaska najeo čevapa i luka jer je užasno smrdio. Tek kada je počeo podrigivati pao mi je mrak na oči, taj konj je zasmrdio svu teretanu!!! I počne on tako razgovarati sa trenerom o... prehrani! Drobi on, drobi gluposti i najednom se onako seljački zadere, kao da se hoće pohvaliti - "JA SE NAJEDEM LUKA I TAMAN MI JE!" i počne se smijati. Ovaj trener ga pogleda i kaže "A, da, šta ti drugo preostaje..." Ovaj se uozbiljio, pokupio i više nikad nije vratio. A mislim da mu je to tek bio prvi trening...

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    iphone 3g+ipod video 30Gb
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao AutoXpert Pregledaj post
    ja sam sinoč oko pol deset smazao jednog masnjaka. to imaju u čevapdžinici kod samoborčeka (Mrzle pive) a sastoji se od ::: lepinja namočena u masnoću od ćevapa i zapečena, a kad je to gotovo u nju ide puno luka i senfa. S tim pravim "srednjoškolskim gablecom" je najbolje maznut malu pivu po izboru. jooj, sad mi tak sline cure da bi opet večeras otišo!!!!!!

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    E 900
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To sa 3 obroka je zbilja glupasto.

I ja sa u istoj situaciji, visok a fali mi kila. zadnja 2 miseca iden u teretanu i jedem 6-7 puta dnevno i rezultati se vide.

triba samo pravilno rasporedit obroke, nije sad bitno kakav sir, necemo drzat raspored za spizu, ali pravilno rasporedenih 7 obroka je definitvno pogodak.

Ja san prije tj moj metabolizam se zadovoljava sa 2-3 obroka dnevno... sad je drugacije, jednostavno se naviknes na nesto.

Btw u zadnjih misec ipo san dobija cca 7-8 kg ali jos se radi na tome

Btw ako neko ima nekezanimljive programe za treniranje u teretani nek mi posalje private poruku, zanima me.
    Isto vridi i za savjete o prehrani i tako. Grazie
    THE DOCTOR

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.178, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dijan Pregledaj post
    Samo udri care, mora da se stvarno ponosiš svojim fizičkim dostignućem. Sjetio sam se sad jedne priče; bio sam u teretani i dođe neki novi, vidi se po njemu da je jaran, neki šljaker, uglavnom teška seljačina, polu-pijan. Vjerovatno se prije dolaska najeo čevapa i luka jer je užasno smrdio. Tek kada je počeo podrigivati pao mi je mrak na oči, taj konj je zasmrdio svu teretanu!!! I počne on tako razgovarati sa trenerom o... prehrani! Drobi on, drobi gluposti i najednom se onako seljački zadere, kao da se hoće pohvaliti - "JA SE NAJEDEM LUKA I TAMAN MI JE!" i počne se smijati. Ovaj trener ga pogleda i kaže "A, da, šta ti drugo preostaje..." Ovaj se uozbiljio, pokupio i više nikad nije vratio. A mislim da mu je to tek bio prvi trening...
    Dobar, dobar...
    "...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."

Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dijan Pregledaj post
    pa ak poslije ideš u neko društvo , imaš žvaaake (ORBIT). ja poslije takvog jela idem doma uživat u osjećaju... nekad uđem u čevaparu i dam im jaknu da ju objese kraj roštilja dok ja jedem. onda cijeli dan uživam u mirisima. neš se ti ženskog društva nauživat u teretani. cure vole rutave alfa-mail. sa malom do srednjom količinom sala, a ne zaljubljene u sebe.
    veli doktor, "kad se podrigneš, pet kuna manje doktoru, a kad prdneš, deset kuna manje doktoru". ko se još praška najeo?? ja volim žitarice, i ajmprem juhu, al ne mreš bit možda ti dižeš 100 kila u benču , al je zderem (kad god hoću) 3 porcije ćevapa.
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 AutoExpert : mili od mene imaš odličje:forumaš mjeseca

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvarno svaka cast AutoXpert dosta toga sto si napisao je poprilicno istina...

Vjerojatno jedan od najboljih postova koje sam procitao ovih dana...

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma najjači su mi tipovi koji zabriju na prehranu i na teretanu.Daleko od toga da ni sam ne pazim na prehranu ili da ne posječujem teru..ali brate,što je pretjerano je pretjerano.Pa ljudi nije teretana život.Znam da ima ekipe kojima je to tema i u društvu a i van kad izađu.Pa kad ih vidim sa zavrnutim rukavima da se vide ruke...pa zavrnuo bi im vratom...i onda neko kaže da je seljak onaj koji ždere čevape i luk???Pa ovaj je veća seljačina 1000puta.
    Najgore je vidjet kako niski ljudi lijeće komplekse..pa briju po teretani da se rašire.looool
    Ili vidim fuckera kak ubija bench po 150kg...yeahhh..on je jaaaakkk...a da mu veliš ajmo malo na trčanje....reko' bi ti:stari ja sam prejak za to........

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne bih se prepucavao. poštujem bilo čiju volju i želju za "zdravom prehranom" (kaj je zdravo), ali ne i litanije i moralne ili bilo kakve prodike. nekad mislim da se ti ljudi kažnjavaju, radi čega , ne znam . možda se baš i ne vole, samopouzdanje, kompleksi, ili što drugo??? možda je to kakva muška bulimija ??? meni je fora to za zdravom prehranom i vježbanjem, al, brate mili, nemoj pretjerivat.... ovdje se elninjo samo hoće malo udebljat, a ne GMOirat s kojekakvim kemijama i .
    Zadnji uredio AutoXpert : 29-03-2007 u 22:46
    Sljaka!

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivstojic Pregledaj post
    Ma najjači su mi tipovi koji zabriju na prehranu i na teretanu.Daleko od toga da ni sam ne pazim na prehranu ili da ne posječujem teru..ali brate,što je pretjerano je pretjerano.Pa ljudi nije teretana život.Znam da ima ekipe kojima je to tema i u društvu a i van kad izađu.Pa kad ih vidim sa zavrnutim rukavima da se vide ruke...pa zavrnuo bi im vratom...i onda neko kaže da je seljak onaj koji ždere čevape i luk???Pa ovaj je veća seljačina 1000puta.
    Najgore je vidjet kako niski ljudi lijeće komplekse..pa briju po teretani da se rašire.looool
    Ili vidim fuckera kak ubija bench po 150kg...yeahhh..on je jaaaakkk...a da mu veliš ajmo malo na trčanje....reko' bi ti:stari ja sam prejak za to........
    ...potpis...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moj ti je savjet-okani se ćorava posla. Kakvo debljanje!
    Ja sam debeo od četvrtog razreda osnovne i sami problemi. Prvo s frendovima u školi, pa ni sada me ne gledaju baš blagonaklono i s 25 godina. Da ne spominjem probleme sa zdravljem, od iskrivljene kralježnice do oštećenih bubrega.
    Tvoja kilaža po meni, nije rizično upitna. Takav ti je metabolizam, stil življenja. I što je najbitnije-mršav si i zdrav. Tih 2,3 kila koja ti nedostaju doći će s vremenom. Uživaj!
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    E900
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    11.178
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo bas me autoXpert podsjetio da nisam dugo jeo cevape i danas otisao dao krv, dobio usput bon za pizzu, onda mi palo na pamet da zovnem curu, osli mi lijepo u pizzeriu, ja narucio cevape sa lukom, a ona uzela pizzu (kaze da joj je to jedno od najboljih jela, a ja se ipak vise drzim onih starih CEVAPA)... Bas mi je lijepo sjelo cevapi i karlovacko... sad bi najradje odspavao, al moram ici raditi sa starim... pozz

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Maniac Pregledaj post
    Evo bas me autoXpert podsjetio da nisam dugo jeo cevape i danas otisao dao krv, dobio usput bon za pizzu, onda mi palo na pamet da zovnem curu, osli mi lijepo u pizzeriu, ja narucio cevape sa lukom, a ona uzela pizzu (kaze da joj je to jedno od najboljih jela, a ja se ipak vise drzim onih starih CEVAPA)... Bas mi je lijepo sjelo cevapi i karlovacko... sad bi najradje odspavao, al moram ici raditi sa starim... pozz
    daj, nemoj mi to radit!!!! sad moram jest, idem si složit sendvič : 2xkruh , margo, dukatela, zimska i delko s maslinama. fak, to je šit prema ovim tvojim ćevapima.
    hm, zdrava hrana ove masline...
    Sljaka!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivstojic Pregledaj post
    a šta je sa ekipom koja zabrije na mobitele i izvadi na stol n93 i mda vario i bzv prčka po jednom i drugom i preserava se sa programima koje ima gore...??a sa strane je još laptop dofurao i stavio to na stol u bircu..a da mu kažeš ajmo malo na trčanje...reko bi..ne ja sam prepametan i previše love imam za to-poanta-svatko ima svoje veselje i dobro je da je tako...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    -poanta-svatko ima svoje veselje i dobro je da je tako...
    ........ .........
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao wildbabe Pregledaj post
    ........ .........
    ....... ........
    Sljaka!

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dakle teretana+proteini+6 obroka na dan+vitamini minerali+glutamin+dekstroza+creatin(CEE)(ili,proba j trans-x,6kg 520kn-12g creatina,80g Uh+riboza itd...
    ha, sad se nadovezuje dalje jel?...dakle kreni s proteini,glutamin,creatin,bcaa, al mozes brze to rjesit Naposim + Nolvadex + Proviron , ili da najbolje pikaj se jer ce ti svaki profic rec da je sve oralno drek... dianabol prijatelju i rastes ko gljiva...

tu kenjate covjeka ko da ce i proteine pocet pit,nesto pricate bezveze i prepucavate se ko zna vise od nekog ko ne zna nista, a covjek se zeli malo udebljat...jos i je najbolji savjet malo gainera nekog zbog puno secera da dobije brzo kile...pa nigdje nije ni napisao kakve kile zeli samo kaze de se ne moze udebljat...
    dijan je najbolje paste-ao jelovnik kakav bi trebao pratit, ako kazes da se svi cude kolko jedes, ovaj njegov jelovnik od 3500kalorija povecaj na 5000-5500 kalorija, i sad dal ce ti ostat para za bacanje na preparate to je na tebi, no i ova hrana kosta...
    bio nekad oglas...

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    a šta je sa ekipom koja zabrije na mobitele i izvadi na stol n93 i mda vario i bzv prčka po jednom i drugom i preserava se sa programima koje ima gore...??a sa strane je još laptop dofurao i stavio to na stol u bircu..a da mu kažeš ajmo malo na trčanje...reko bi..ne ja sam prepametan i previše love imam za to-poanta-svatko ima svoje veselje i dobro je da je tako...
    al s ovim se slazem...ne kuzim sta je ivstojic htio rec al dobro...
    i zasto taj koj dize 150kg ne bi trcao,pa vjerujem da trci vise od tebe al dobro (mislim na ivstojicev text,mislio da ce oba qoute-at) i da zavrnuo bi im vrat kad bi mogao jel ...radis to zbog sebe, jer to volis, ja se ne nerviram sto neki streber ima bolji laptop od mene i ima playsation 3 i igra bolje od mene sve igre, ne nerviram se kad dođe neki sminkercic pokazuje klinkama kolko para ima vani, zasto bi se nervirao, to je njihova stvar, no bar sam siguran da me takav ni nece nervirat jer cu inace zavrnut rukav i zavrnut njegov vrat, ...sad ako je niski, ****** nije on kriv, ide u teretanu jer zeli imat lijepo tijelo, i meni to uopce ne smeta,pa bilo bi dobro kad bi svi radili na svojim tijelima, pogotovo cure..
    a onaj fucker od 150kg na benchu je fucker i moze jebat cesce nego ostali, zato zasto se nervirat zbog takvih, zasto jednostavno ne bi bili fuckeri !!! fuck forever
    bio nekad oglas...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    BenQ Siemens C81
    Operater
    VIP, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam i ja slični problem...187cm sam visok, a samo 70kg. Prežderavam se, ali ništ. Valjda imam jako brz metabolizam
    http://www.justbeonline.net @ web katalog
    jel bitno??!?

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dubrava Pregledaj post
    al s ovim se slazem...ne kuzim sta je ivstojic htio rec al dobro...
    i zasto taj koj dize 150kg ne bi trcao,pa vjerujem da trci vise od tebe al dobro (mislim na ivstojicev text,mislio da ce oba qoute-at) i da zavrnuo bi im vrat kad bi mogao jel ...
    ...bio sam u vojsci s likovima koji treniraju u teretani i koji su fizički bili jači od mene - i imao sam bolje vrijeme u trčanju od njih, neki su i odustajali (al su zato bili bolji u trbušnjacima i sklekovima ) ...

...hoću reći - glupe su mi te neke proteinske prehrane (i sl. sranja) - ak je to zdravije od kobasice, luka, sira i sl. - što ne vjerujem - onda bi svi živili na tome...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Eminem Pregledaj post

ak je to zdravije
    Daj pliz definiraj ovo zdravije...
    Danas bus tesko nasao ono sto je bas onak zdravo...

Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Lenovo Vibe Z2
    Operater
    tomato
    Godina
    35
    Bodovi
    14.367
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.367, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma kava teretana. To je jedino ak očeš oblikovat figuru.
    Svi vi koji idete u teretanu kladim se da nebi jedan dan izdržali naprimjer u šumi rušeći drva i poslje toga kalanje drva i slaganje. To se zove prava vježba za mišiće, a i poslje toga si gladan ko đubre. Dođeš doma najedeš se prave domaće hrane (šunka, kobasice, špek, sir i ostalo) odeš spat i drugi dan opet tak.

I da: ma kakvi proteini?? Nek se ne uvrijede oni koji to konzumiraju al to je goli qurac
    CARpeDiem*

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao wildbabe Pregledaj post
    Daj pliz definiraj ovo zdravije...
    Danas bus tesko nasao ono sto je bas onak zdravo...
    ... - pod "zdravije" mislim da je hranjivije, neštetno i tako - jer za našu slavonsku hranu govore da je puna masti, da šteti organizmu, bla, bla...itd. ...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Eminem Pregledaj post
    ... - pod "zdravije" mislim da je hranjivije, neštetno i tako - jer za našu slavonsku hranu govore da je puna masti, da šteti organizmu, bla, bla...itd. ...
    Dobro, ovo zdravije se moze odnositi prvenstveno na domaću hranu koju je pojedinac sam uzgojio, dok ove stvari koje se uzimaju u trgovini uvelike odstupaju od izraza zdravo...

Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Lenovo Vibe Z2
    Operater
    tomato
    Godina
    35
    Bodovi
    14.367
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brijem da će El Nino za dva-tri mjeseca otvorit temu kako smršavit od ovih silnih savjeta
    CARpeDiem*

+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 7 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Kako dobiti posao u VIP-u ili T-mobilu?
    By Šile in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 95
    Posljednji post: 10-11-2009, 00:08
  2. Kako se spojiti na Internet u Hrvatskoj
    By josip_b in forum Mreža
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 05-06-2006, 19:12
  3. Kako uspjeti...
    By alcatraz in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 24-05-2006, 14:59
  4. siemens cx70-novi soft, patch. KAKO????
    By viking in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 03-03-2006, 20:13
  5. Odgovora: 2
    Posljednji post: 22-09-2002, 13:07

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove