probao sam na 6310 i on je kao nesto pokupio ali u telefonu ga nema nigde pokusao sam preko sele q da nadjem taj imenik koji je navodno izvadio iz 6310 ali bezuspesno
bloover radi samo na 6310 sa starijim softverom i na još jednom mobu njene generacije,ne sjećam se točno kojem!
zeemax
probao sam na 6310 i on je kao nesto pokupio ali u telefonu ga nema nigde pokusao sam preko sele q da nadjem taj imenik koji je navodno izvadio iz 6310 ali bezuspesno
imali neko od vas kljuceve za program WAVE TO MIDI?
e ako neko moze bio bih full zahvalan da mi poshalje nekoliko crekiranih programcica ili pak da su FULL a ne neki trial bio bih skroz zahvalan...inace imam Nokiu 6600..
psuskic@hotmail.com
Za programe pogledaj na dotsis.com ... samo se trebaš registrirati (besplatno) i možeš skidati programe koji su ili besplati ili crackirani... Samo pripazi da skidaš programe koji su za 6600...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jesi pogledo u teme -> pa tema koju trenutno koristiš -> opcije (lijeva tipka) -> izmjena -> Ušteda energije (screensaver) -> i onda tamo nađeš taj screensaver... mislim da ga ja negdje na cd_u imam samo neznam točan naziv... (pa daj ga napiši pa ako nađem, uploadam)
EDIT: evo link za download dotičnog screensavera (iz gornjeg posta):
http://www.speedyshare.com/947740656.html
Upravo sam ga isprobai i radi super...
Inače kad ga instaliraš i kad dođeš do odabira screensavera u temi gornji screensaver se nalazi pod imenom: "Va5: The Summo..."
Zadnji uredio Ico : 28-02-2007 u 20:44
znam sve kako se stvlja screensaver, imam neku verziju, ali nije radila, javim jel ova radi
thx![]()
iPhone 5s 16 GB
Evo radi, thxproblem je bio sto sam ja imao beta2 verziju, ova je beta1.
sad jos jedno malo ot pitanje, kako osvjetliti screensaver da vidim sat? kao na SE kad se stisne ona tipka sastrane za pojacavanje zvuka? rijec je o 6600
iPhone 5s 16 GB
ne znam kako je na SE ali mislim da se to na nokiji ne može ako sam te tobro razumio
evo teme u kojoj se pričalo o tome
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24269
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Kod SE_a ti je fora u tome, kad si u stend-by_u i kad ti se prikazuje sat kao SS, on je malo zatamljen (kao i kod Nokia), a kad stisneš tipke za pojačanje/smanjenje zvuka, onda se on osvjetli i možeš vidjeti koliko je sati/dali te tko zvao/da li imaš kakv SMS...
A kako to se može i na nokiji, ali je kraće osvjetljen SS...
Ok, hvalasteta sto ne moze kao na SE da stalno svijetli
iPhone 5s 16 GB
jel ima neko spijunske programe tipa call magic , crackovane?![]()
Ljudi ako netko ima a koliko vidim da ima programa za nokiu 6600.. Neka mi posalje na mail wild_wind@hotmail.co.uk..znaci mp3 player,full screen caller,onaj vrag da mi moze svirat mp3 kad me netko zove i puno ti programa ... Bio bih zahvalan puno ...
P.S samo da su krekovani da ja nemoram trazit...
neke stvari moras i sam potrazit a ne ocekivat sve na pladnju. sve stro trazis ima vec na forumu, i to u sticky temama.
Bookmarks