Pa, kvragu, postoje li neki poteni Wormsi za 6600, da ih se moe peglat preko bt-a? Oni od engeja ne rade na 6600, a ona java verzija je za quratz! Ima ko rjeenje? I offtopic - jeli ko naao crack za colina 2005 za 6600?
Pa, kvragu, postoje li neki poteni Wormsi za 6600, da ih se moe peglat preko bt-a? Oni od engeja ne rade na 6600, a ona java verzija je za quratz! Ima ko rjeenje? I offtopic - jeli ko naao crack za colina 2005 za 6600?
A closed mouth gathers no foot.
Probaj ovo:
A sto se tice ovog drugog malo treba pogledat stare teme:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ighlight=Colin
To za Colina znam, ali nije mi ga ba stimulativno igrat dok u pozadini stenje sekretarica umjesto Nicky Grista. Trebam ut/zamislit da ujem EASY LEFT, kad tamo se kuja dernja NEMATE PORUKA. Nego, hvala na Crvima. Sad postam sa moba, skinut cu ih sutra.
@domagoj: Rađe koristi c, s i z nego da se na tu pojavljuju hieroglifi.
Pretpostavljam da je problem do foruma. Hijeroglifi su se poceli javljat od nedavno, ne znam zasto? Prije tjedan dva je sve bilo ok. Inace, na Njoki koristim Doris Browser 1.19. BTW, hvala na upozorenju. Mislio sam da samo ja vidim greske. Nece se ponovit.
na kojem fonu radi worms beta na 3650 ne radi, nisam probo na 7610.. pa me zanima?
Bojim se da ne rade na nijednoj Njoki S60, osim N-Gage![]()
koja bedara, pa jeli ima nekih fixova? da prorade
Ima fix na www.bahrainmobiles.com ,samo udji u forum programs and games i onda u thread how to play nGage games on your phone,tu su fix-ovi za dosta nGage igara,ali moras da se registrujes,registracija je dozvoljena do 15. ovog meseca. Pozdrav!
Bookmarks