Pozdrav!
Prije tjedan dana sam kupio nokiu 6600 sa očekivanjem da će biti sve šta sam očekivao. Prvi tjedan sam imao karticu od 32MB i sve je radilo super, no prije par dana sam kupio od 512 MB i normalno mi ga prihvača. No kad sam ga pretrpao klipovima, mp3, programima i igricama trebalo mu je da otvori meni dobrih 20 sekundi, a tek sa FExplorerom dobre 2 minute. Formatirao sam karticu i upgradeo na Ver. 5.27 i isto. Neki mi programi ne žele se upaliti. Ili se ne upale ili kaže App closed. Sad neznam da li da mjenjam za SX1 zato jer sam vidio od jednog tipa koji si je upgradeo na FW15 da mu doslovno leti SX1. Isto ima karticu od 512 i sve mu otvara astronomski brzo, a ima samo 10 MB slobodno na kartici. Jedino bi ga mijenjao radi brzine jer je moj užasno sporrrrrrr. Šta mislite isplati li se mijenjat 6600 za SX1. Molim vaše prijedloge. Još jedno pitanje: na 6600 rade ngage igrice jer sam probao, no da li rade na SX1? Tipkovnica me ne brine jer ću se lagano naučit. Nekako mi SX1 izgleda extremno.

Bookmarks