Smart movie i negdje imas nabavit xvid codec
U to nam treba.
Kaki pleyer mi treba i sta od codeca da stavim na 6600 da mogu gledat divx, avi ili neki treci format?
O.k. imam sve idem probat.
A treba mi reg. code za ControlFreakPro??!!
Ustvari ako sam dobro shvatio imam i crack za njega ControlFreakPro.app taj file bi trebao biti crack??? I njega bi trebao pastat u Nokia, system, Apps folder ali u tom folderu nema nijednog file s kojim bi ga on zamjenio. Da i sta je s ona dva .dll file koja su takoder u zip file-u?
Znaci imam:
ControlFreakPro.sis
ControlFreakPro.app
gen_ctrlfreak.dll
vis_ctrlfreak.dll
uf i da ne zaboravimReadme.txt
Koji folder gdje ga je Fexplorer instaliro?
Pa normalno da jesam i pokrenem ga ja al nece nista odma trazi reg. code.
A j**** nisam imo pojma da u taj folder negdje prije ovdje sam procito da treba onako kako sam gore opiso. Ajd probacu sad ovako.
Imam TotalIrRemote 1.45. i 1.46 i 1.43 s jednom verzijom sam probo spojit se na Samsung tv i nece pojavi mi se daljinski al nista nemjenja i to na udaljenosti od 5cm??!
E ziher.
Imam daewoo liniju al sumnjam da ju on ima u memoriji ha nisam ni gledo e sad se sjetih ima gazda video sony to bi moralo ic.
Daj preporuku za jos neki dobar program.
Joj IggXy jel si moro bas sve u pet postova ajde please edituj to sljedeci put.
Dobro bi bilo kad bi mi roknio odma linkice za download.
dečki pomagajte imam isti problem kao i sile sa programom totalirRemote, daljinski radi na 5 cm od televizora ,
molim vas da mi pomognete nova sam u tome, unaprijed hvala svima
Samsung tv sad radi nemam pojma kako al radi. Daewo linija nema sanse. Quadro uopce i nepostoji u programu. Danas probo na philips tv radi. I to sve sljaka na nekih 1-2m nista dalje.
E sad sta je s onim programom za upravljanje winapom ControlFreak, jel tako? Conectuje se 5min i nista! Kako se sljaka s njim??
@IggXy
Nigdje nepise da si Igor, al ubuduce onda Igor (promjeni onda nick). A za editovanje treba, mislim ruzno je ono gore cetri tvoja posta zaredom, nije u redu. Al sad ce to cyber sredit.
dečki hvala , sad sam probala na naportabelici sony i super hvata dok na ovoj većoj soni tringitron slabo.
p.s. molim vas savijet što bi bilo korisno od programa da stavim na mob. nokia 6600.
čula sam za zone60.org i aivanet jel tamo skidate većinu programa.
još jednom hvala
Program:MP3 player,imas onih raznih sceen savera,onaj windows xp skin,Go boy -gameboy emulator,zipman,frodo-emulator komodorca,system tools
Ali nisam siguran da ti svi ti programi rade na 6600(nisam probao)
Igre:Meltdown(3d igra),Bounce,FIFA 2003,
Evo ti moje liste najboljih,dobro nam došla!
Sile,winamp daljinac
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=5127
***Cyber obriši one moje postove gore***
hvala na dobrodošlici i na prijedlozima .
sada sm skinula igru amating world al me pita kod ima li netko od vas možda da mi pošalje jer igra mi je super .
ops.amazing world slova mi lete
Bookmarks