Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 37 od 37
    Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE C 905
    Operater
    T (ele2, mobile)
    Bodovi
    5.198
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.198, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mateob Pregledaj post
    A tko kaže da vlado z nije djelatnik T-mobilea ili VIP, pa se čovjek odlučio poigrati nama mobitel freakovima?!?
    Izgleda da su na ovom forumu sve sami djelatnici mobilnih operatora. Očito ne pratiš dovoljno forum. Radi tvog dodatnog informiranja pogledaj malo temu Tele2 SMS imenik i moje postove, pa ti nadam se, neću morat još i dodatno crtat.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    SE-S700
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

vlado z...........čuj prema broju postova samo ti nemoj nikome govoriti da "očito ne prati dovoljno forum",a i ne moraš se odmah uvrijediti,pa čovjek je samo iznio
    svoje mišljenje.
    Mateob je shvatio tvoj prvi post (kao i ja) presarkastično (provjerite dali imate signala....da nebi ostali bez njega....) prema korisnicima Tele2 mreže što
    najčešće plasiraju upravo djelatnici T-mobila i VIP-a.

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

Ljudi smirite se! Covjek vam u biti zeli objasniti da tele2 razvija svoju mrezu i da ce u dogledno vrijeme, kada postavi dovoljno antena za kakav takav signal, ukinuti suradnju s vipom. Nebitno da li ce to biti za 3 mjeseca ili godinu i 3 mjeseca. Ali mora vam biti jasno da signal nece biti dobar kao na t-mobileu ili vipu jer je tele2 ipak alternativni mobilni operater. E! Tj. kolko para toliko i muzike!
    A ti Vlado zzzzzz, nemoj se odmah zestit. Pa nisi mulac od 15 godina, ili mozda ipak.....?!

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE C 905
    Operater
    T (ele2, mobile)
    Bodovi
    5.198
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E, pa moje zešćenje (baš i nisam imao takav osjećaj) uspjelo je isprovocirat Njokija da se registrira i uključi u Forum, pa mu ovom prilikom, prvi, želim puno uspješnih postova. Što se godina tiče mulac sigurno nisam. Imam ih koš . . i još . ., a navečer dosta kasno idem zzzzzzzzz spavat.
    Ps Već sam ranije napisao da koristim dualnu Sim karticu. Stalno sam na Tele2 (Pretplatnik), a kad saljem MMS na Simpi.
    PPS Htjeli to ili ne Tele2 će kad tad prijeći na vlastitu mrežu i zato još uvijek neću baciti svoju Simpa karticu.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao njoki Pregledaj post
    Ljudi smirite se! Covjek vam u biti zeli objasniti da tele2 razvija svoju mrezu i da ce u dogledno vrijeme, kada postavi dovoljno antena za kakav takav signal, ukinuti suradnju s vipom. Nebitno da li ce to biti za 3 mjeseca ili godinu i 3 mjeseca. Ali mora vam biti jasno da signal nece biti dobar kao na t-mobileu ili vipu jer je tele2 ipak alternativni mobilni operater. E! Tj. kolko para toliko i muzike!
    A ti Vlado zzzzzz, nemoj se odmah zestit. Pa nisi mulac od 15 godina, ili mozda ipak.....?!
    Sad ti otkrivaš toplu vodu, jasno je da će tele2 kad tad ukinuti suradnju s vipom, ali će je ukinuti samo na onim područjima gdje imaju dobar signal. Ako recimo za 3 godine ne pokriju cijelu hr (a neće jer je to teško) vip će vjerojatno radit samo na mjestima gdje nema tele2, uglavnom slabo naseljenim područjima. Nije tele2 u interesu da korisnici ostanu bez signala.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vlado z Pregledaj post
    PPS Htjeli to ili ne Tele2 će kad tad prijeći na vlastitu mrežu i zato još uvijek neću baciti svoju Simpa karticu.
    Tele2 ima koncesiju prema kojoj mora pokriti cijelu hr signalom tak da kad se skinu s vipa imat će otprilike isti signal kao i konkurencija.

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE C 905
    Operater
    T (ele2, mobile)
    Bodovi
    5.198
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi Pregledaj post
    Tele2 ima koncesiju prema kojoj mora pokriti cijelu hr signalom tak da kad se skinu s vipa imat će otprilike isti signal kao i konkurencija.
    Ljeti se često motam po nenaseljenim, vanjskim, Jadranskim otocima (nažalost nije odmor nego posao), gdje signala više nema nego ima. Svo ovo vrijeme ni T-mobile ni Vip još uvijek nisu dobro pokrili taj prostor jer im se to ne isplati. Kako to onda, u dogledno vrijeme, očekivati od Tele2 ?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vlado z Pregledaj post
    Ljeti se često motam po nenaseljenim, vanjskim, Jadranskim otocima (nažalost nije odmor nego posao), gdje signala više nema nego ima. Svo ovo vrijeme ni T-mobile ni Vip još uvijek nisu dobro pokrili taj prostor jer im se to ne isplati. Kako to onda, u dogledno vrijeme, očekivati od Tele2 ?
    Pa od tele2 se očekuje da pokriju 90 i nešto % stanovništva, a ne znam točno kolko je propisano da moraju pokriti teritorija prema koncesiji, isto neki veliki postotak. Za kolko će to vremena biti ne znam jer je i t-mobileu i vipu trebalo više od 3 godine a i još ima nepokrivenih područja, ali za očekivati je da će produžiti roaming s vipom prema potrebi.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi Pregledaj post
    da, slazem se... a i, evo za usporedbu, mobilkom je dobio u makedoniji koncesiju u kojem su se obvezali nakon godinu dana imati pokriveno 30% populacije, a tek nakon 4 godine 90%... tako da usporedite samo malo te obveze s onim sto je kod nas napravio tele2. naravno, ima jos posla tu, ali koliko vidim dosta se radi na tome, stalno vidim kako nicu nove bazne stanice iako, problemi postoje pri postavljanju i dobivanju lokacijskih dozvola... ne ide to kod nas kao u drugim zemljama
    e da, sad cu morati malo off topic koji se tice dozvole stanara za postavljanje baznih stanica na zgradu, da li je netko primijetio da je VIP bazna stanica maknuta sa zgrade na savici (vladimira ruzdjaka) i zauzvrat je stavljena neka mala mobilna stanica na igralistu kod teniskih terena? sigurno su se neki penzioneri pobunili

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama zar je bitno dali su mućke2 u roamingu ili ima svoju mrezu?????
    valjda je bitno da stvar radi......

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    N79
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma daj...pa nisu oni budale...pa znaju ljudi voditi svoju kompaniju i naravno da im je u interesu zadržati korisnike...ako su informacije točne, to je samo još jedan razlog za pohvalu i dokaz napredovanja...

a mi nismo tu da to osudujemo jer nas nitko ne prisiljava da koristimo jeftinu mrežu, naravno da imamo izbora...

meni osobno još od ljeta nigdje nikad nije nestalo signala...to što je nekad slabiji ne utjece bitno ni na moje razgovore ni poruke...
    After all...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran100 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Lumia 640 LTE
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.502
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malo sutra će za tri mjeseca ukinuti nacionalni roaming. To se može dogoditi jedino na mjestima gdje su razvili zadovoljavajuću pokrivenost, ali nikako u Hrvatskoj u globalu. Stvarno ne znam odakle ljudi dolaze s ovakvim dezinformacijama.

E da, i ja sam čuo da T-Mobile gasi odašiljače u Međimurju...

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove