A odakle su procurile te informacije?
Prema, doduše neprovjerenim, informacijama Tele2 za 3 mjeseca počinje ukidati nacionalni roaming sa Vip-om, tako da bi se mogli javit problemi tamo gdje je Tele2 signal slab (Kao što je svojevremeno bilo u Zg). Dal će to biti u cijeloj zemlji ili samo u nekim regijama-neznam. Tele2 korisnici koji su stalno na Vipu nek na vrijeme provjere signal Tele2 da nebi ostali "bez veze".
PS Oni koji imaju dobar signal Tele2, a iz komocije koriste Vip vjerojatno pripomažu da se to prije desi.
A odakle su procurile te informacije?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Drmno si me, kad sam pročitao naslov threada mislio sam da se radi o međunarodnom roamingu. A ovako me nije ni briga jer tako gdje se krećem, TELE 2 ima dobar signal!
PS: Mislim da ta informacija nije točna jer oni imaju još godinu 3 mjeseca dok im ne isteče ugovor s VIPom
Informaciju mi je dala osoba koja obavlja neke poslove za Tele2. Druge detalje me nemojte pitat jer ih, jednostavno, ne znam.
U je...te, ovo nije dobro! Ja se iskreno nadam da imaš krivu informaciju jer ja nemam baš puno signala (doduše, na nemali broj mjesta ga uopće nemam).
Isto tako ne razumijem zašto bi prije išli na raskid ugovora s Vipom, umjesto da se pozabave još boljim pokrivanjem Hrvatske i privlačenjem većeg broja korisnika, ali vjerojatno imaju neku svoju računicu?!
Ako ukinu roaming s vipom izgubit će gomilu korisnika, pa nemaju signala na cijelom potezu vž-zg npr. Gomila gradova nije pokrivena ili je pokrivena sa 1-2 bazne stanice, tako da je jako teško povjerovati da bi to mogli napraviti. A ako je točna informacija, možda će ukinuti u nekim većim gradovima di su napravili kakav takav signal.
do 3 mj onda planiraju pojačat svoje odašiljače i pokrivenost...
Seriously?
mislim da će to biti SF - ako nisu mogli do sada napraviti puno (i na to se posebno bune) nekako mi nema logike da će u roku tri mjeseca uspiti mnogo, jer koliko znam ima više područja s lošim signalom nego obratno... ali vidjet ćemo (to je zapravo sve što i možemo napravit)
pričalo se da će i produžiti...
Seriously?
ne vjerujem da će ukinuti roaming! a ako to i naprave, možda će to samo biti u velikim gradovima, koje su pokrili svojim signalom.
to ne bi trebalo biti nešto strašno, jer ako zagreb može funkcionirati sa samo tele2 signalom, moći će i drugi.
a možda to rade zbog GPRS-a? rekli su da ga ne uvode, jer ga ne bi mogli koristiti oni koji su u roamingu pa nije fer prema njima. tko zna...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Ne znam kakav je signal u rijeci i splitu npr. Ako je ok to su moguća mjesta za ukidanje roaminga. Cijela hr je ni blizu dovoljno pokrivena i ako ukinu roaming gube 99% korisnika tako da je to jednostavno ne mogu napraviti, pa nisu toliko glupi.
u cijeloj hrvatskoj sigurno nece ukiniti.....oce samo neke gradove koje su uspili pokriti kolko tolko....
----------Sony Ericsson----------
U Rijeci je signal više manje OK. U kući gdje živim čak je jači od druga dva ali kad krenem npr. prema Trstu vrlo brzo ga izgubim, pa stvar spašava Vip.
vjerojatno su uvjereni da im je pokrivenost kvalitetna.
Ja sam imao tele2 god dana i presao sam na VIP. tj imao sam sve mereze. tele2 je u pocetku govorio da ce tijekom sljedece godine uspostavitit da se moze slati mms ali nista od toga. jos sta im je signal los
O čemu pričamo? Pa ne mogu takvo što napraviti ako znaju da im pokrivenost nije ni približno dovoljno dobra. U redu za prepaid korisnike, a što sa nama koji smo na pretplati koju MORAMO plaćati svaki mjesec, a nemamo vezu? Nema nikakve logike.
Raspravljamo na temelju rekla.....kazala.....čuo sam....priča se........
Ljudi shvatite već jednom da je Tele 2 uzeo prilično veliki dio kolača T-debilima
i VIP-gospodi pa se oni i na ovakve načine svakodnevno trude da spriječe masovni prelazak korisnika u Tele2.,a sve ovakve i slične informacije potječu
upravo od ogorčenih "luzera".![]()
![]()
![]()
nebi se slozio. Kao sto sam rekao do sad sam sve mreze prosao t-mobile , tele2 i sad na vipu. Tele2 ima los signal, a kad bi gledao sadašnu pretplatu na vipu dobro se uštedi. Prije sam trosio oko 700 kn na bonove a sada u vipu potrosim 200 kn. i uvijek mi je signal dobar
činjenica je da nema šanse da ukinu roaming... naravno u cijeloj hrvatskoj... vjerojatno će skidati sa mjesta gdje su dobro pokriveni kako bi si smanjili cijenu iznajmljivanja vip signala... ali to što ja mislim je stvar kako su potpisali ugovore... možda je potpisano da ili mogu imati vip signal ili nemogu... ili da mogu imati signal vipa kako im se sprdne... dakle koliko para toliko vip signala...
Seriously?
A tko kaže da vlado z nije djelatnik T-mobilea ili VIP, pa se čovjek odlučio poigrati nama mobitel freakovima?!?
Bookmarks