A tko kaže da vlado z nije djelatnik T-mobilea ili VIP, pa se čovjek odlučio poigrati nama mobitel freakovima?!?
A tko kaže da vlado z nije djelatnik T-mobilea ili VIP, pa se čovjek odlučio poigrati nama mobitel freakovima?!?
Ljudi smirite se! Covjek vam u biti zeli objasniti da tele2 razvija svoju mrezu i da ce u dogledno vrijeme, kada postavi dovoljno antena za kakav takav signal, ukinuti suradnju s vipom. Nebitno da li ce to biti za 3 mjeseca ili godinu i 3 mjeseca. Ali mora vam biti jasno da signal nece biti dobar kao na t-mobileu ili vipu jer je tele2 ipak alternativni mobilni operater. E! Tj. kolko para toliko i muzike!![]()
A ti Vlado zzzzzz, nemoj se odmah zestit. Pa nisi mulac od 15 godina, ili mozda ipak.....?!![]()
Sad ti otkrivaš toplu vodu, jasno je da će tele2 kad tad ukinuti suradnju s vipom, ali će je ukinuti samo na onim područjima gdje imaju dobar signal. Ako recimo za 3 godine ne pokriju cijelu hr (a neće jer je to teško) vip će vjerojatno radit samo na mjestima gdje nema tele2, uglavnom slabo naseljenim područjima. Nije tele2 u interesu da korisnici ostanu bez signala.
Malo sutra će za tri mjeseca ukinuti nacionalni roaming. To se može dogoditi jedino na mjestima gdje su razvili zadovoljavajuću pokrivenost, ali nikako u Hrvatskoj u globalu. Stvarno ne znam odakle ljudi dolaze s ovakvim dezinformacijama.
E da, i ja sam čuo da T-Mobile gasi odašiljače u Međimurju...
vlado z...........čuj prema broju postova samo ti nemoj nikome govoriti da "očito ne prati dovoljno forum",a i ne moraš se odmah uvrijediti,pa čovjek je samo iznio
svoje mišljenje.
Mateob je shvatio tvoj prvi post (kao i ja) presarkastično (provjerite dali imate signala....da nebi ostali bez njega....) prema korisnicima Tele2 mreže što
najčešće plasiraju upravo djelatnici T-mobila i VIP-a.![]()
Bookmarks