The Devil Wears Prada (2006)
pomalo mi je cudan,ali ok
6/10
John Tucker Must Die (2006)
zenska komedija,ok za pogledat
5/10
The Devil Wears Prada (2006)
pomalo mi je cudan,ali ok
6/10
John Tucker Must Die (2006)
zenska komedija,ok za pogledat
5/10
POTPIS. Sad ga gledali cura i ja. Scena pred publikom je antologijskaIzvorno postao Whiteboy
![]()
10/10
Ghost Rider,,.3/10
zzop.
Apocalypto, stvarno jedna od najboljih spektakla, ma jedan od najboljih filmova uopće koje sam pogledao. Stvarno film je predobar i preporučujem ga
10/10
"Guardian"
Kevin Costner & Ashton Kutcher. Prva pomisao "LOL", ali tema mi se svidjela.
"Tribute-to" film; u ovom slučaju, Obalnoj straži. Ok je.
6/10
balada o ricky bobbiju...samo je will ferrell na razini i to samo na momente,dobro zamišljena parodija nascara,ali jako površno ...5.5/10
VOLVER (2006)
super film, sviđa mi se
7.5/10
Antwone Fisher (2002)
A sailor (Derek Luke) prone to violent outbursts is sent to a naval psychiatrist (Washington) for help. Refusing at first to open up, the young man eventually breaks down and reveals a horrific childhood. Through the guidance of his doctor, he confronts his painful past and begins a quest to find the family he never knew.
odlican film 11/10
It's nice to be important, but it's more important to be nice
konacno pogledala tog bonda...nit mi je on bogznakaj...a ni film..
6/10![]()
little miss sunshine 8/10 reko da i to vidim. ok film meni nista posebno
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
13 Duhova... 9/10
Zanimljiv hororčić sa dosta napetom radnjom koja potiče na razmišljanje u filmu.
Nakon dugoduugo vremena:
Jurassic Park - 1. dio. Heh još me zapanjuje animacija te davne 1993..
little man-još jedan u nizu glupavih filmova sa glupavim forama,ali treba i to voljeti,u rangueuce Bigalow: European Gigolo,The Benchwarmers i sličnima,za ospustiti i smijat se glupostima odličan....tko ima živaca i volje za takvo nešto,obavezno pogledati...
Film je stvarno katastrofa, najgori u cijelom Superman serijalu. Totalno nerealan , neke situacije su bez detalja...
3/10
7/10
Dosta dobro za pogledat i nasmijat se!![]()
![]()
perfume- 10/10 neobican film, super snimljen
"Zmije u avionu" (Snakes On A Plane) - još prije par godina sam čitao o tom projektu kako su ga zamislili kao trash akciju, što zapravo i je... Moja je stara izdržala točno tri minute, od kojih je dvije gledala u pod... Bez obzira što je očito da se radi o CGI zmijama, nije za one koji su slabi na njih... Jer ima. Ima ih dosta... Relativno zabavno.
6/10
Over the Hedge (Preko ograde)
...poslije Ledenog doba, najbolji animirani film - 10/10 ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
prihvaćeni...teen komedija,glupo,naivno,jadno pa opet jako naivno i još naivno,ali tu i tam smiješno zbog sporednih likova,simpatićno...ali jako naivno i nerealno po zadnji put...3.5/10
Evo, mada je star al je odličan:
Bruce Almighty (svemogući Bruce)
Najjača komedija sa Jimom Careyem i Jeniffer Aniston
9/10
(scena tokom vođenja dnevnika -![]()
![]()
![]()
![]()
)
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
pokraj svih tih blockbustera u kinu nekako mi se nije dalo ić gledat njemački film koji prikazuje stanje u DDR-u uoči pada Berlinskog zida... al sam ga ipak pogledao i nisam zažalio - 10/10
departed 9/10 kraj mi je nekako pretragican sobzirom na film, koji je inace vrlo dobar. mozda premalo akcije a previse mudrovanja. no ok to je takav film
american pie: naked mile 7/10 pa fora su mi te americke pite. ova je mozda i najludja dosad.
Bookmarks