pink floyd-the wall jedan od meni najboljih diskografskih filmova ikada napravljenih
pink floyd-the wall jedan od meni najboljih diskografskih filmova ikada napravljenih
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
hitman gledala prije dosta, uglavnom super filmić i jako zgodan glumac![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pogledao I am legend.Savrsen film.Odlicna radnja odlican glumac.
10/10
"DEATH PROOF" btw = 9/10
Ludo i nezaboravno![]()
Death Proof - 6,5/10
Totalno ne mogu skužiti filmPF sam pogledao 4 ili 5 puta prije nego mi je bio jasan, ali ovo sumnjam.. Kako frish kaže, "puno priče, malo točki i zareza".
Pitanje za one koji čitaju ovo i koji su pogledali film - skinuo sam film od 2 cda, prvi cd je u koloru, ali izgleda kao da je sniman '70tih na filmsku traku, traka je puna prašine i kao da ga gledam u kinu a ne na dvdu. Slika je inače oštra i zvuk je dobar tako da se ne radi o kino ripu. Nakon onog titla "14 tjedana poslije" sve je u koloru i bez te prašine. - Dal je to normalno ili se radi o lošem torrentu? (btw skinuh Death.Proof.DVDRip.XviD-DMT).
Ovaj post više ne opisuje ocjenu filma i može se okarakterizirati kao spoiler
Što sam skužio u filmu - Jungle Julia je nešto kao Jules Winnfield u Pulp Fictionu ..također se spominje i Kahuna Burger!..i to je to..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Dolina nestalih 5/10
Radnja je prespora, tj ultra spora i tijekom filma sam par puta htio izać van... nabili su 2h filma a to su sve mogli strpat u jednu CSI epizodu...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ajme, kolko puta se treba ponavljat - prvo car aXXo, zatim ostatak populacije koja seeda torrente
Opet malo o filmu - sječate se četvrte sobe iz 4 sobe? nuff said![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Znam sve to, aXXo, FxG i ekipa... Ovaj film je očigledno jako popularan na španjolskoj sinkronizaciji, stvarno nisam našao niš kvalitetno na engleskom... Al nije ni bitno sad, dvaput mi ga se neda gledat![]()
13th district (Banlieue 13).
poprilično dobar francuski akcić iz 2004.
puno parkoura, dobri likovi i potraga za neutronskom bombom.
također, jako jako dobar soundtrack.
ako želite opuštanje uz malo akcije, svakako preporučam.
danas sam u nekom akcijskom elementu...
shoot 'em up
jako jako dobro
mislim, to je film koji od prve sekunde govori "ja sam akcija i tako me trebaš i gledati". plus oštar britanski humor & predobar saundtrek![]()
3:10 to Yuma (2007) - 10/10
Potpuno se slažem sa postom #2845 by no name
Dugo nisam pogledao jedan ovakav film. Western novijeg datuma, ali ništa manje akcije i priče od starih klasika. Russell Crowe je odlično odigrao ulogu "negativca" koja mu btw dobro stoji. Kvalitetan film nema šta... Čisto informativno, ovo je remake istoimenog filma iz '57 kojeg nisam gledao pa na osnovu toga neću donositi ocjene. Svakako pogledati!![]()
danas sam tražio što ću skidati ovih dana i naletio sam na ovaj original 3:10 to Yuma...
javit ću kakav je dok ga pogledam, a ako bude zainteresiranih, mogu ga i uploadati.![]()
American Gangster-odličan Denzel kao uvijek, priča relana....sve u svemu film za pogledati, ocjena 7/10.
i am legend-neznam sta bi rekao,film sam po sebi jako dobar ali ta vrsta filma je vec toliko isfurana da mi se i neda vise gledat takve filmove...ocjena 6/10
The Simpsons Movie
Film je ok za ubit sat i nesto vremena...Lagani film,ne treba naprezati mozak...
Ima dobrih baza,i sprdavanja ali nista extra
6/10
gledao ovu zadnju noc vjestica u kinu,nis posebno,krvi do koljena i to je to..al tip je ogroman,di su ga nasli.. ocjena 5/10
gledo saw4...Film je strava.Odlican .Samo nisam bas skuzio ovaj kraj?kaj je s onim Riggom i onim detketivom kaj ga je zakljuco?
8/10
Wild Hogs - 6/10
Niš posebno, komedija, bajkeri, za ubiti sat vremena dušu dalo![]()
Knocked up (zalomilo se)
puno psuju, zanimljiva i smijesna romanticna komedija
8/10
Donnie Darko (Director's Cut) - 9/10
Kvalitetan film bez daljnjeg. Meni su neke sitnice promakle jer je malo kasno, dosta toga se veže da bi shvatio kraj, ali film definitivno ulazi u skupinu onih koje moram pogledat bar još jednom.
Tetronic, tnx na preporuci, daj još nešto!![]()
znači...nakon sve te buke oko american gangstera, odlučio sam pogledati film, i pokazalo se da sam bio u pravu što to nisam ranije napravio.
užasno dosadan i predug film, sa prerazvodnjenom pričom i hrpom sporednih i nebitnih likova. nepovezane priče i glumačka postava koja si jednostavno ne odgovara.
sama priča u biti nije toliko loša (iako ima podosta rupa), ali je ekranizacija poprilično podbacila.
denzel ponovno odličan u svojoj ulozi. jednostavno mu leže takvi likovi. crowe i dalje izgleda kao poremećeni autist, jednako kao i u svakom svom drugom filmu nakon gladijatora.
svi ovi silni reperi kurcu nisu pomogli, likovi su im i dalje šuplji.
sve u svemu...bezveze potrošenih 3 sata....
5/10
Bookmarks