Mislim da sam ga već ocjenjivao. Meni je film prilično loš. Klasične "bu!" scene jer ne znaju više napraviti triler ili horor sa jezivom atmosferom. A to sa podvojenim ličnostima je već prožvakana tema.Izvorno postao cyber
Mislim da sam ga već ocjenjivao. Meni je film prilično loš. Klasične "bu!" scene jer ne znaju više napraviti triler ili horor sa jezivom atmosferom. A to sa podvojenim ličnostima je već prožvakana tema.Izvorno postao cyber
Longest Yard 8.5/10
It's nice to be important, but it's more important to be nice
RoadTrip - 8/10 . mix u stilu americke pite, i teenie filmova s fr. prince jr.. inace odlicna priča
Ja pogledah StarWars III Osveta Sitha (skinuo ga odavno, a tek ga pogledao).
Ocjena 10/10, film stvarno cudo, pogotovo ona scena kada se Anakin i Obi Wan bore s Saberima iste bojehihihi
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Svi James Bondovi filmovi prije Brosnana - 10/10 - zbog efekata u to doba, komada u to doba i prije svega sentimentalnih razloga![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ljudi, vi hrpetinu filmova ocijenjujete kao remek djela, sa maksimalnom ocjenom. Nije li to malo precjenjivanje? Mislim, to bi reklo da je po nečijem ukusu taj film bezprijekoran. Mislim da je nekima sustav vrednovanja nelogičan.
Po meni je Star Wars III remek dijelo, i među najboljima je SW filmovima.
SW je definitivno meni najbolji serial filmova ocjena 9/10 9 jer uvijek moze boljeIzvorno postao blazzer
najbolji su IV, V, VI. ali oni orginalni ne oni preradeni.
Resistance is futile. You will be assimilated!
E vidiš ovo je pametna misao, i ja se slažem 9/10Izvorno postao **gogi**
Kangaroo Jack - 4.5/10 komedija, nije bas nesto za nasmijat tu i tam ima par scena. ok za pogledat. radi se o dvojici tipova koji nose 50000 dolara od strane mafije nekom tipu u australiji. na putu sa dzipom lupe klokana misleci da je mrtav oblace mu jaknu s 50000 dolara....
Mene onaj crnac Anderson nevjerojatno iritira sa svojom "glumom". To je takvo forsiranje nekog humora da samo stvara kontraefekt. Tip je ka-ta-stro-fa!
ma ok je. pogotovo kad se sjetim susjeda koji je isti on (ne po boji koze). meni je ok odglumio u Cradle 2 Grave (od koljeveke do groba)
..dali je netko gledao: "Spartan " i "Paparazzi"?(da vidim dali mi se isplati to gledat ili ne)![]()
Čitao sam da je "Paparazzi" jako loš, točnije da je prokleto nelogičan. Ne mislim trošiti 12 kuna na to. Trenutno ima puno boljih filmova na policama, kad već u kino ne mogu. Link
poglej oba, nisu tak loši, za ubit večer
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
to mi je frendica posudila+Blade 3,koji neču gledatIzvorno postao V3rt!g(o)
Hvala na preporukama!
Zadnji uredio lili : 08-10-2005 u 01:09
"Nestajanje" (The Machanist) - eh... malo sam više očekivao, mada sigurno nije loše.
7/10
EDIT: mea culpa, mea maxima culpa.
Zadnji uredio frish : 11-10-2005 u 14:22
ja mislim da se pise "The machinist"!!!
ugl, ja jucer s dragom gledao Mr i Mrs. Smith i dobar mi je filmek!
9/10
jučer sam pogledao "Constantine"-5/10- ništa posebno, stara Američka patriotska fora gdje jedan čovijek?? spašava svijet( ovaj put od sila tame)![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Izvorno postao igl
a da nisi malo pretjeral(ali pošto si bio s dragom,ajde...)
mozda zbog anđeline!
sala!
..znala sam(šala)Izvorno postao igl
![]()
Red Eye (Noćni let) - 6.5/10
Očekivao sam da će biti bolji, al ok je...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
..stari film: "jour de fete"francuski(Praznični dan-slo)Jaques Tati (kao poštar)nasmijal me do suza.(9,99/10)![]()
...Paparazzi..ocjenaogledati ako se_- baš mora! 3/10
![]()
Bookmarks