Pardoniram se, ali nekako je ova tema zbog toga i otvorena...Svatko ostavi svoje mišljenje i ocjenu za film... Samo neka se suzdrže od spoilera, ili ako već se mora napisati nešto od radnje iz filma, da se to naznači...
uz frishkog mi drugi netrebamo ni pisat dojmove o filmu i ocjene, a ni gledat filmove
the cars 9.5/10 ma najbolji animirani koji sam gledao. super odlicno.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pardoniram se, ali nekako je ova tema zbog toga i otvorena...Svatko ostavi svoje mišljenje i ocjenu za film... Samo neka se suzdrže od spoilera, ili ako već se mora napisati nešto od radnje iz filma, da se to naznači...
happy feet -ples malog. super crtic. malo tuzan na pocetku ali na kraju je super,radi se o pingvinu...dalje necu,obavezno pogledati. 9/10![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Balkanski špijun - početak ne obećava bas , ali sve u svemu vrlo zanimljiv filmić . glavni lik Ilija predstavlja tipičnog Jugoslavena - komunista , koji svugdje i uvijek vidi zavjeru protiv drzave . Ima elemenata komedije .
dao bih 7/10
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
preko vikenda sam stigo pogledat apocalypto a kako sam vidio jedino trailer koji se vrtio u kinu nisam mogao znat što da očekujem i prilično sam se iznenadio,pozitivno.Sviđa mi se realnost cjelog filma,situacija i autentičan jezik...
The Pursuit of Happyness 8/10 dirljiva prica o surovom zivotu jednog covijeka (will smith) te njegovoj snalazljivosti i borbi za egzistenciju.
jedini minus, mozda ipak malo previse pehova..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
na nagovor frendice-praznik-6.5/10
Sting: Return of an icon 6/10
Neznam jel tko od vas gledao ono WCW ili RAW (kečeri) Sting je bio onaj tip koji izgleda kao onaj na filmu Vrana. Film govori o njegvom povratku u RAW nakon 4 godine i prikazuje njegove nove borbe
The Holiday (Praznik): 7.5/10 - vrlo ugodna Božićna romantična priča. Za lagano opuštanje s voljenom osobom, bez pretencioznosti...Usput, frendica mi veli da taj film spada u 'fantasy' kategoriju.
Vjerojatno je u pravu, no single je pa ju je film malo isfrustrirao i nije čudno da tak razmišlja...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
"Klik"-ok komedija sa dosta dobrim forama 8/10
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apocalypto
Film je nešto potpuno novo i drugačije od svih silnih sada u kinima. Film je vrlo kvatetno i u detalje napravljen, u početku mi se nije činio kao nešto ali kad sam prespavao shvatio sam da je film vrlo dobar!!
Ocjena: 8/10
-------------------------------------------------------------------------
Borat
A kaj da vam kažem![]()
. Smijeh totalan.
Mislio sam da neće bit nešto, al fakat, mora se pogledat...
Ocjena: 8/10
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
jackass 2
nemam komentara
It's nice to be important, but it's more important to be nice
nemas pozitivnih ili negativnih komentaraIzvorno postao Player 4 ever
![]()
Vjerujem, ni jednih, ni drugih...![]()
Pirati s kariba 8/10
Fuck is good
Fuck is funny
Everybody fuck for money!
"Omen 666" (Omen 666) - možda neki ne znaju, ali dio ovog filma je trebao biti sniman u okolici Solina, ali se prvo crkva pobunila, a na kraju je čak i jedan set pripremljen za snimanje bio i zapaljen... Pa neće se sotonski filmovi snimati u Lijepoj našoj... Ts! Anivej, original ako sam gledao, gledao sam ga toliko davno da ga se niti ne sjećam, a ovaj remake se zapravo po ničemu posebno ne ističe... Niti ima neku atomosfru, niti je nešto strašan, niti mali ne izaziva neki strah... Samo je korektno snimljen. I to je to.
5.5/10
United 93,preporučam pogledati,sasvim ok film koji vješto dočarava atmosferu 11.9...7/10
upravo gledao sin city odličan film, sve strip![]()
![]()
- Red-Gsm.net -
---dupli post---
- Red-Gsm.net -
I ja upravo! Super su mi boje u filmu a i glume sve dobri glumci. Iako ne volim filmove stripovskih junaka, ugodno iznenadjenje. 8/10Izvorno postao RedkinG
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
kaj nije taj sin city malo stariji filmić?
evo nakon duugo vremena apstinencije pogledao
borata: neznam 8/10..nije mi nesht....special...
Children of Men 5.1/10 podsjetio me na 28dana...super mi je film ali mutava priča kaj je da je...
tko je smjestio crvenkapici...7/10 mogao biti i bolji...super bakica![]()
apocalypto.... 4/10..ne sviđa mi se film...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Je, ali tema je zadnji pogledani film. Pa po tome i Tko je smjestio crvenkapici sam gledala davno, a ti tek sad.Izvorno postao Vuxs
I da ne idem skroz u offtopic...
Apocalypto... prenaporan mi je film.4.5/10
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Crank (Adrenalin) - dobar večernji akcić, profešnl ubojica mora konstantno radit "sranja", jer ak mu padne adrenalin, srce će mu stati![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Noel - lijepa i topla Božićna priča. Preporuka! 8/10
Vidio foršpan i čini mi se zanimljiv film, baš sam ga planirao ić gledat...Izvorno postao V3rt!g(o)
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Napad na policijsku postaju 13 , dobar akcijski film, kako preživjaeti napad korumpiranih policajaca...
ocjena 9,2/10![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks