Umri muski 4.0- 9/10 film me odusevio
Umri muski 4.0- 9/10 film me odusevio
Fantastic Four - Rise Of The Silver Surfer, 7/10 -Film nije loš da se pogledati, naravno da je cijeli film SF, tao da će se svidjeti samo onima koji vole SF
Oceans 13, 7/10 - Nije loše, razradili su dobro temu, samo što ima malo više pretjerivanja oko jednog dijela filma, vrijedi pogleadati!
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Transformers: 8/10
Dobri efekti, dobri auti, nice chick...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mr. Brooks - odličan film, odličan Kevin Costner, preporuka definitivno![]()
The Prestige (Prestiž) - već dugo nisam gledala ovako dobar film. prestiž ima sve elemente kvalitetnog filma, uvod, zaplet, neizvjesnost, rasplet, preokret, samo ne baš tim redosljedomglumačka ekipa iz snova upotpunjena je david bowiem u ulozi tesle
10/10![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Fracture-krim triler...dobri stari Anthony Hopkins, zabavan film, oke za pogledati, ocjena 7/10.
Wind chill, izvrstan film (doci ce u kina pretpostavljam) ocjena 7/10.
Huligani,9/10
Tranformers 9/10 - super je film, nisam ga takvog zamišljao ali ispao je odlično![]()
Wind Chill(2007)-..ja neznam šta je dobro u tom filmu, možda kraj filma i to je to.ništ,pola filma prespavala.....ocjena 3/10.
transformeri 9/10
Blood Diamond
6/10
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
gledao sada Bourne Ultimatum predobar film...Puno akcije...Bas je zanimljiv.Ali malo su pretejrali s njegovom sorom
8/10:Svakako ga pogledajte
Mr.Brooks 10/10
GreenStreetHooligans 10/10
3/10 yuma
film je jako dobar ali i tezak za pogledat...Puno preokreta ima i svega...Pucnjave ...
Sve u svemu dobar film 8/10
Pogledao sada fil war
Strahota film...Po meni dobra prica dobra gluma svakako preporucujem
Ocjena:10/10
"Sunshine" - priznajem nekako sam očekivao malo više, ali nije da sam razočaran. Na kraju je ispao samo solidan SF film kojih kronično manjka zadnjih godina.
6.5/10
tenacious d----film 6/10,jack black 9/10...
The Illusionist-malo me podsjeća na Prestige, valjda zbog slične tematike i ako mi je Prestige daleko bolji film...sve u svemu, oke film za pogledati, kraj filma malo iznenadi...ocjena 7/10.
1408 3/10, ne vrijedi gledati
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
the notebook...
savršen za gledanje sa curom ispod deke...hahahah
ne, ozbiljno...jako dobar film na poprilično otrcanu temu...
stranger than fiction... oduvijek mi se will ferel više sviđao u ozbiljnijem izdanju. mnogo zajeban film o liku koji odjednom postane svjestan narratora svog života i skuži da će umrijeti...
svakako pogledati...
oba filma - 9/10
Resident Evil III: The Extiction - 4/10 Dobra tema, radnja se prebrzo odvija,nerazrađeno, isto ko i prva dva nastavka ništa posebno.
A life? Cool! Where do I download one of those?
Bookmarks