jučer sam se igrao s SE k810i
došao reklamni primjerak
tipke nisu nimali loše
poklopac kamere mi se više sviđa na k800i nego na ovom, uvjeriće te se i vi uskoro
fino leži u ruci ali ipak ne bih mijenjaosvoju 800-tku za njega
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Pa kažem da mi nije jasno...
Gle, zele izbaciti sto vise modela jer ce se nekome svidjeti jedan, nekome drugi pa ce ga uzeti, ne mora to biti funkcionalnost vec recimo dizajn, ili tipkovnica ako govorimo o k810...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Pa to im i je trik za dobivanje lovice, zasto je nokia najprodavanija u svijetu' Zato jer ima najvise modela..
Imo, gadniji je nego k800.
koristio sam ga manje od sat vremena jer je odmah morao ići dalje
u SW-u nisam primjetio neke velike razlike
tipkice trebaju privikavanje jer su puno manje od onih na k800i, sms nisam pisao (nije mi palo na pamet)
malo sam čaćkao po foto aparatu i IPAK mi slike na k800i izgledaju "čistije"
nisam siguran da je objektiv potpuno isti
idući tjedan će doći ponovo paću onda vidjeti za poruke i ostalo
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
I daj svakako pogledaj za taj objektiv.Baš me zanima da li im je to stvarno razlika.
Dobro nisam sad baš tak mislio..znam šta hoćeš reći.istina je to.Iako mislim da je k800 stvorio status a da će k810 uzet manji dio tržišta,ili za one koji ne žele k800(kojeg svatko ima) ali žele ono sve što on nudi.
Ista stvar sa samsungom..velik broj sličnih mobitela.Šibaju tu proizvodnju u kvantitetu.
Zadnji uredio wildbabe : 18-02-2007 u 19:16
neću ga "dobiti" nego ću opet imati priliku malo čačkati po njemu, barem sat vremena opet...........
meni su bas cool tipke, samo neznam kakav je osjecaj pisat poruku s njima???
Ja sam odgodio kupnju k800i baš zbog ovog modela, čitao sa da se k800i zna zamrzavat i da se poklopac kamere otvara po dzepu, ovaj bi model trebao takve stvari riješit, a dizajn je prejeben, cim ga vidiš odmah ti se k800i čini zastarjelo, takav je barem moj dojam, ne vjerujem da je objektiv lošiji, može biti samo bolji, trebao bi kod nas doći na proljeće, jedva čekam
Meni se baš tipke nekako ne sviđaju!
Čini mi se da baš neće bit lagano pisat poruke.![]()
mene zanima ima li sa strane one tipke za glasnocu,cameru i sl.???mozda bezveze pitanje ali nevidi se na pocetnim slikama,a zbog spore veze mi se neda prekopavat posvud.... hvala
Pa trebao bi imati. AFAIK to imaju svi jos od T630. Osim toga, vec je zakljuceno da je ovo manje-vise samo redesign K800, pa bi bilo logicno pretpostaviti da ima sve potrebne i manje potrebne tipke.![]()
sigurno da ima sve od k800.samo je promjenjen dizajn,a pod "haubu" se vjerojatno nije previse diralo.
evo i slika kako se prlja dio kod tipkovnice, ocito ostaju mrlje od prstiju
![]()
iPhone 5s 16 GB
Dobro sad, to je prilicno individualno. Ja sam opet po tom pitanju picajzla, pa svaki put kad zavrsim s razgovorom dobro obrisem slusalicu i ekran, tako da se ovo kod mene vjerojatno ne bi dogodilo.![]()
nesto je joystick cudan
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Po cemu? Mozda je malo prljavstine uslo i tamo, ali meni se cini prakticki isti kao na K800, osim sto ima plavo osvjetljenje a ne ljubicasto.
Bookmarks