Pa i nije mi bas nesto mob. Kad mi birao izmedu njega i k800 birao bi k800 iako je ovaj noviji. Po meni fulali su tipke.
meni odlicno izgleda,ali mi se cini da je to ipak samo temeljitiji vanjski redizajn,a "unutra" je malo novoga.![]()
Pa i nije mi bas nesto mob. Kad mi birao izmedu njega i k800 birao bi k800 iako je ovaj noviji. Po meni fulali su tipke.
Guns n' Roses rules!
Meni je dizajn do jaja.![]()
![]()
![]()
..kak će ispod tog stakla ići prašina, joj kak neželim taj mob ali je inače ok i po dizajnu malo neobičan![]()
...manje je više...
Moglo bi biti škripanja jeftine plastike. Pogledajte ovaj zatvarač baterije na k810i.
Inače, ova metro-inačica k800i mi nije baš nešto, posebno zahvaljujući tipkama.
Kamera jest kompaktnije riješena, ali ipak bih kupio si k800i.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Eto, meni je odlican!
Tipke mi izgledaju prehebeno!
Napokon su pomaknute i tipke za activity i internet malo vise sa strane. Na K800 ih znam slucajno pritisnut.
Cijeli prednji dio ima onak stakleni look, ne samo ekran.
Kamera je bolje rijesena. Vratasca bolja.
Kratice za funkcije kamere su smjestene po tipkama i posebno osvijetljene kad se upali fotic!
Ma fantazija!
Ne kuzim kaj se ljudi bune, ovo je ionako samo malo modificirani K800. Nije ni namijenjen da bude punokrvni zamijenik.
To ce sad skoro bit K850.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
A dobro, mozes rec da ti se ne svidja, al da je kanta, nije.
Fakat odlicno izgleda. Do najfinijih detalja.
cijeli mob je dobar al tipke su užasne ,premale su i lako se može promašit prstima kada se pritišće
Male su. 5mm u promjeru. Ali dovoljno razmaknute jedna od druge.
Uglavnom, najbolje da pricekamo da mob dodje, pa u ruke i isprobat! :-)
Pa izgleda da so ovakve tipke bolje jer nisu nagurane pa ima manje izgleda da ćete stisnuti neželjenu tipku![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
Ovi definitivno stoji jer na tipkovnici su tipke nagurane kao sardine u konzervi i dosta se cesto dogada da stisnem vise njih odjednom...
A da ne govorim o onoj tipki za internet..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
sve je to ok,ali opet kažem video reza...[/quote]
e, apropo reze, kolika je, nemrem nigdje nać...
tnx
Stari, kak si?!?
Ista. QVGA.
pa šta su samo plastike promijenili?!?!? **** im ja takav redizajn, vjerojatno će biti 500kn skuplji, a zapravo skroz isti mobitel![]()
A pessimist thinks things can't get any worse, an optimist knows it can.
k800i i k810i po specifikacijama su potpuno isti
k810i je tanji i ljepši
Prednja strana K800
Zadnja K810
Ipak bi uzeo K800!
A cuj, svi cekamo pravog nasljednika k800 a to ce vjerovatno biti k850 koji ce imati hardverska poboljsanja...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Isto sranje drugo pakovanje.ne znam čemu tu..izbace smeđi k800 a onda sada i k810.
Bookmarks