K810i u Srbiji je 330e,a k800i je oko 240e.Meni licno se k810i uopste ne svidja,cak mi je najruzniji,ja ne znam lepo je sto su tu masku malo unapredili i ubacili novu tastaturu koja je mnoooogo ruzna meni.
K810i u Srbiji je 330e,a k800i je oko 240e.Meni licno se k810i uopste ne svidja,cak mi je najruzniji,ja ne znam lepo je sto su tu masku malo unapredili i ubacili novu tastaturu koja je mnoooogo ruzna meni.
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Po izgeldu mi nije ljepsi K810i ali mi je privlacniji zato sto je tanji. Ali sa par milimetra debljine bolje cu uzet K800i, jer je jeftiniji.
uzeo sam danas k810. telefon je odličan, bolji nego šta sam očekivao i tipke su zakon.
k800 nisam imao na duže vremena, samo sam na kratko par puta koristio, ali ove tipke i manja grba sa zadnje strane mu daju veliki +. naravno da nije vrijedno mjenjati k800 ako ga netko več ima, ali ako netko kupuje pa se dvoumi isplati se razmisliti o tome.
ono šta mi je super je da su na tipke 1-4-7-* stavili prečace koji se aktiviraju u korištenju kamere. npr. pritiskom na 4 dok radi kamera se brzo mjenja fokus (makro) a recimo * pali blic. vrlo korisna stvar. nisam siguran da je to bilo moguče na k800.
inače mogo sam uzeti samsunga u600 za iste novce ali sam odustao, SE je broj 1 za mene.
ako ima tko kakvih pitanja...
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
cijena je po oglasu 330-340 eura, ja sam platio 1900kn preko frenda tako da je ispod cijene bio. soft mi je originalni SE
tipke nakon malo korištenja ostavljaju još bolji dojam, samo je nezgodno šta je stalno zamackan jer je ispod tipki sjajna površina kao na ekranu.
debljina je identična ili čak koji mm tanji od D750 (W800). evo malo slika.
review nema baš smisla raditi kad je skoro sve kao na k800, a to več svi dobro poznaju.
![]()
nasljednika k800i ne treba ocekivati prije kraja ove godine jer se k800 odlicno prodaje i logicno je da majstori u SE ne zure nego nas "obmanjuju" navodnim nasljednikom, K810i.
mogao bi neki review napraviti, staviti prave slike, napisati o tipkama.....
iPhone 5s 16 GB
kakav je joystick? Jel isti kao i na K750/K800?
iPhone 5s 16 GB
jel grba i dalje jako smeta kao i kod k800 i dali se sta napravili po pitanju zvučnika ili je ostao isti.![]()
d750 ima malo bolje izbočen joystick pa je malo ugodniji za korištenje i soft tipke su bolje. ali to je d750 koji ima to bolje riješeno nego k750/k800
za sad traži malo privikavanja na joystick i tvrde soft tipke (imaju dobar klik samo su tvrde za sad), ali su zato donje tipke dosta bolje.
grba iz uopče ne smeta i kad se stavi na stol na zadnju stranu jednako je debel kao d750 (w800).
oko zvučnika neznam šta je bio problem niti kako je bio riješen na k800? prednji nije isti, za zadnji neznam
inače ovaj d750 sa slike je sad star 1,5 godina i još uvjek radi super sve i bez štekanja joysticka. a cijelo vrijem je nošen u đepu.
jedino šta je od prvog dana gumb za otvaranje kamere preosjetljiv pa mi zna upaliti kameru na dodir poklopca. to bi volio otvoriti i ugasiti automatsko paljenje kamere ako je moguče?
nekako mi ružnjikavo izgleda na slikama...
mobitel nije loš, samo da ima bolju rezoluciju videa.
ja ga danas uzeo...strava...još da si piknem hpm 70+1gb...želio bih znati...kakve su slušalice koje dođu uz njega...jer dok si ne kupim hpm 70 ove moran koristit![]()
jel software donosi poboljsanja naprame k800?
ili su identicni sofverovi posto su hardverski isti.
smo da kažem...tipke su odlične mekane i nea šanse da pritisneš dvije odjednom...mene malo muče one tipke za internet i prečace al inačle ok,dstraznji poklopac je u odnosu na k800 bar po meni pouzdaniji i sve a i materjal izrade mi se sviđa više al prednji dio se packa:@ no ajd očisti se...koliko ja primjetih soft je identičlan k800 sam kaj podržava flashlite ako se ne varam...kamera ista sam je ovdje kontrast malo veći joystic je dobar i nije ko na k750...zvučnik-glasan dobar vibra je dobra...sslušalice su ok nisu ko hpm-70 al sluze svrsi...sama ekran je odličan i eto ima track id a k800 nema...
nekoliko pitanja;
-neka mi netko kaže jel njemu šteka il kaj...meni je malo usporen sa 1gb...
-uz to konektor od slušalica mi je oslabio ima li snase to sredit neak...
-može li možda negdje tutorijal za rastavljanje k810 ako iko zna želi može...
-i mogu li ga flashat u w850(ne osobno platit nekome sa potrebnom opremom i kolika je cijena otpr.)
evo ga i u crvenoj boji....
![]()
----------Sony Ericsson----------
koliko sam ja cuo k800 podrzava track id o_O
ali k810 podrzava full![]()
bolje mi izgleda nego k800 al tipke nisu bas dobre meni![]()
Bookmarks