dali neko ima nekakve Ikonice za k810 ?? i dali bi mogao ja ubaciti driver da mi se zvuk glasnije cuje na mobU ??
Ovo je opcenita tema o K810, kao i sve takve slicne sluzi za manje probleme sa tim modelom za koje nije potrebna cijela nova tema.
dali neko ima nekakve Ikonice za k810 ?? i dali bi mogao ja ubaciti driver da mi se zvuk glasnije cuje na mobU ??
Pretraži forum.
Pa pogledaj teme o K800, isto ti je.
K800 i K810 su softverski prakticki identicni...![]()
Ima li još korisnika k810 koji su aktivni na forumu?Zanima me još uvijek taj model iako je stariji a u njemačkoj sam ga u dućanu novoga još našao za 89 eura, ostalo još neprodanih!
Sve se nešto mislim da ga ubodem...Imao sam k800 i dan danas ne mogu prežaliti da sam ga prodao a nigdje novih više nema nabaviti...po manjoj cijeni naravno. Kakva su iskustva nakon dugog korištenja, jel joystick još funkcionira ok? Nekako na mobilnisvet kada sam gledao usporedbe kamere ispadaju mi malo živahnije sa bojama one od k800 fotke...
Ja jos uvijek koristim svoj K810. Joystick malo pocinje zapinjati prema dolje, ali jos nije strasno, samo trebam malo jace "povuci".
Mob mi je skroz dobar i upotrebljiv, radi odlicne slike i opcenito je OK, pa ga nemam nikakve namjere mijenjat ili prestat koristit, bar u blizoj buducnosti.![]()
Bum vidio još...kad odem iz švabije ako još ostane eura pa ga možda ubodem![]()
Ovo mi je sada već drugi K810 obzirom da mi je prvog sin sahranio.
Što se tiče fotki u konkurenciji 3.2mpx najbolji fon.
Probao sam Sony C702, K800, P1, Nokia E66, E90, N73
Na joysitiku baš i ne osjetim neke posebne smetnje.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Bookmarks