Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 44
    Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question baterija D600-pomoć!!!

Originally Posted by Knight = View Post =
    Evo kako sam ja sredio bateriju:
    1. utipkas ovo:*#8999*8378# , zatim ides na H/W test i onda Battery info i pritisnes reflash.
    2. kada ti se potpuno isprazni baterija (mobitel se ugasi) stavi ga puniti dok on sam ne javi da je baterija puna
    3. Skini ga s punjača i baterija bi trebala biti kao nova, najmanje 4 dana će trajati.
    Tako sam ja ucinio, i sada mi traje cca 4-5 dana.

E to je napisao Knight u topicu nedostatci samsunga d600 sad mene zanima sljedeće jel to neko probao napraviti kako je tamo opisano i dali je poslje toga baterija stvarno držala 4-5 dana i kako ju treba punit kad se resetira baterija i kad se isprazni dok mobitel javi da je pun ili cijelu noć i koliko puta???Također postavio sam tamo jedno pitanje ali nitko to više ne čita ili bar nema odgovora pa me zanima jel to normalno ili to kod mene nešto ne funkiconira a pitanje je ovo:
    "E sad mene zanima kada stisneš to reflash u tom tajnom meniju dali se nešto dogodi...?Kada stisnem to ne dogodi se ništa samo se zatamni ekran i mogu samo izaći iz tog menija dali treba tako da bude ili to kod mene nešto ne šljaka...pomozi Knight!!!...thx!!!"
    Ljudi pomagajte ko zna svaki savjet i prijedlog je dobrodošao

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    TELE2
    Godina
    60
    Bodovi
    5.922
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.922, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao manija_smith Pregledaj post
    Originally Posted by Knight = View Post =

"E sad mene zanima kada stisneš to reflash u tom tajnom meniju dali se nešto dogodi...?Kada stisnem to ne dogodi se ništa samo se zatamni ekran i mogu samo izaći iz tog menija dali treba tako da bude ili to kod mene nešto ne šljaka...pomozi Knight!!!...thx!!!"
    Ljudi pomagajte ko zna svaki savjet i prijedlog je dobrodošao

Pa kaj nisi skužio da ti je to ustvari refresh (osvježi). On jednostavno kad to stisneš, ponovo pročita stanje baterije odnosno temperaturu i napon. Probaj ga malo zagrijati iznad peći ili radijatora pa stisni reflash i vidjet ćeš da se temperatura podigla. Ja sam probao puniti dok je u tom meniju i kad priključiš punjač ne dogodi se nikakva promjena. Tek kad stisneš reflash prebaci sa discharge na charge i prikaže tamo neki "o" i napon počne rasti.

Živijo.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa to me zanimalo dali to ponovo očitavanje baterije pokaže na displayu ili šta???
    i dali je nekom ko je radio po tome što je knight naveo stvarno radila baterija duže i koliko ju je punio dok ne kaže da je puna ili cijelu noć i dali tjedan dana e to mene zanima,žišku....

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam imo isto problema sa baterijom na D600, htio sam napravit tak ko i ti, al jedostavno sam je praznio svaki put do kraja i onda je punio do kraja, i vratila se na svoje...na pocetku mi je durala jedva jedan dan, a sad 4-5.....a ak radis u tom meniju sam prvo refreshaj i onda puni, taj refresh malo shockira bateriju pa onda ona dode k sebi.......poz svima

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xBlade Pregledaj post
    Ja sam imo isto problema sa baterijom na D600, htio sam napravit tak ko i ti, al jedostavno sam je praznio svaki put do kraja i onda je punio do kraja, i vratila se na svoje...na pocetku mi je durala jedva jedan dan, a sad 4-5.....a ak radis u tom meniju sam prvo refreshaj i onda puni, taj refresh malo shockira bateriju pa onda ona dode k sebi.......poz svima
    xBlade znači punio si je dok ne javi da je puna???naravno da je tako i punim prvo je ispraznim do kraja i onda je punim dok ne javi da je puna,jbg kad nisam znao da je treba formirati i koliko puta pa me sad to malo kopka što nisam i oće li se vratiti u normalu baterija...valjda bude nešto no by the way thanks xBlade your for experience with battery d600

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    TELE2
    Godina
    60
    Bodovi
    5.922
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xBlade Pregledaj post

Ljudi moji. Svaka baterija treba nekoliko ciklusa potpunog pražnjenja pa punjenja da bi dobila svoj nazivni kapacitet (u ovom slučaju 900 mAh). Dakle novoj bateriji je najbolje da se jedno tri puta isprazni do kraja (pod tim mislim da se mobitel sam ugasi) i da se puni dok je puna. Može se ostaviti još koji sat, nakon što mobitel prikaže da je baterija puna, na punjaču što ju još malo dopuni ali to nije toliko značajno. Ovaj tajni meni u kojem se nalazi test za bateriju uopće ne utječe na bateriju niti je "šokira" kako xBlade veli. Taj testni meni služi samo da možeš provjeriti osnovne podatke o bateriji, a to su njen napon, nazivni kapacitet i temperatura. Ako se pitate zbog čega je bitna temperatura evo odgovora. Povišena temperatura (preko 40 stupnjeva) loše djeluje na članke u samoj bateriji (ima ih tri) i trajno im smanjuje kapacitet. Dakle ako se baterija pretjerano grije tijekom punjenja to joj može štetiti. Zbog toga elektronika u mobitelu mjeri temperaturu i kad se ona povisi, smanji se struja punjenja dok se baterija malo ohladi. Evo nadam se da je sada malo jasnije.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Machi Pregledaj post
    Ljudi moji. Svaka baterija treba nekoliko ciklusa potpunog pražnjenja pa punjenja da bi dobila svoj nazivni kapacitet (u ovom slučaju 900 mAh). Dakle novoj bateriji je najbolje da se jedno tri puta isprazni do kraja (pod tim mislim da se mobitel sam ugasi) i da se puni dok je puna. Može se ostaviti još koji sat, nakon što mobitel prikaže da je baterija puna, na punjaču što ju još malo dopuni ali to nije toliko značajno. Ovaj tajni meni u kojem se nalazi test za bateriju uopće ne utječe na bateriju niti je "šokira" kako xBlade veli. Taj testni meni služi samo da možeš provjeriti osnovne podatke o bateriji, a to su njen napon, nazivni kapacitet i temperatura. Ako se pitate zbog čega je bitna temperatura evo odgovora. Povišena temperatura (preko 40 stupnjeva) loše djeluje na članke u samoj bateriji (ima ih tri) i trajno im smanjuje kapacitet. Dakle ako se baterija pretjerano grije tijekom punjenja to joj može štetiti. Zbog toga elektronika u mobitelu mjeri temperaturu i kad se ona povisi, smanji se struja punjenja dok se baterija malo ohladi. Evo nadam se da je sada malo jasnije.
    Pa manchi ok je to što ti kažeš a baterija se moja praznila i punila i više od tri puta i naravno da se mobitel do kraja ispraznio i punio do kraja"ugašen" dok ne javi da je pun ali mene je zanimalo jer to netko kao što je Knight naveo u svom postu na topicu nedostatci samsunga dali je moguće uopće tako produžiti vijek baterije kontaš e to me zanimalo pa sam htio da se javi on ili netko ko je napravio isto to,punio najmanje tjedan dana da ona postigne full kapacitet i da je tesitrao bateriju na osnovne funkcije telefoniranje (ne dugo) i poruke a da mu je baterija prije radila 2-3 dana a poslje kao što je on naveo 4-5 dana jer ja već punim bateriju 5-6 dana od kako sam to bio u tom meniju i traje mi cirka 2-3 dana neće više a testirao sam je samo na osnovne funkcije par kratkih poziva i par poruka po dana ništa više.Pozdrav!

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    TELE2
    Godina
    60
    Bodovi
    5.922
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jer ja već punim bateriju 5-6 dana od kako sam to bio u tom meniju i traje mi cirka 2-3 dana neće više a testirao sam je samo na osnovne funkcije par kratkih poziva i par poruka po dana ništa više.Pozdrav!

E prika moj. Kao prvo opet ti velim da ti taj meni nema veze s trajanjem baterije. Trajala bi ona tebi jednako bio ti u njemu ili ne. Dakle oko toga je nadam se riješeno. Generalno koliko čitam po forumuma taj D-600 ima problema s trajanjem baterije. To izgleda da će biti po principu takve si sreće na kakvu se bateriju namjeriš. Ja osobno isto nisam baš zadovoljan sa trajanjem baterije. Traje mi isto oko 3 dana, a sve zavisi što radim na njemu. Ako slušam glazbu ne traje ni dan. Prije ovog mobitela sam imao S500 i na njemu mi je trajala baterija po tjedan dana. Možda da probaš ići na garanciju ako ti je još pod garancijom. Ja sam čak razmišljao o tome ali ga još nisam testirao samo na razgovore i poruke da vidim zadovoljava li one njihove specifikacije od 7 sati razgovora odnosno 300 sati čekanja.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma ok manchi to me jedino zanimalo ako je nekom to tako uspjelo da produži vijek baterije... izgleda da ne može,ali ako neko izvede argumente i uvjeri nas suprotno neću imati ništa protiv toga,ništa otići ću da flasham novu verziju software jer izgleda da baterija ima problema i ne traje koliko bi trebala zbog nekih telefona i softwarea na njemu bar sam tako čitao na forumu šta misliš o tome??? Bilo je o tome dosta rasprave na forumu....
    btw moj prijatelj ima isto d600 i njemu traje baterija i po 5 dana a i mislim da je to max. koliko može durat naravno ako ga razumno koristiš ali sve to izgleda igra ulogu do uređaja samog kakvog dobiješ,baterije,pa onda formatiranje baterije,itd...
    Mobitel je pod garancijom kupljen prije mjesec dana i sve mi je ok i dobro me služi nimalo se ne klima kad je otvoren samo eto ta baterija me jedino živcira a šta ćeš izgleda da mora nešto
    Zadnji uredio manija_smith : 20-01-2007 u 17:41

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    TELE2
    Godina
    60
    Bodovi
    5.922
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam isto kupio prije mjesec dana u ovoj VIP-ovoj akciji. Dobio sam ga u crnoj kutiji, a vidio sam da su neki dobivali u crvenoj. Na mojem nema nikakve vodafon ili slične oznake, a tako i na softwareu. Verzija S/W mi je D600XFEK2.
    Kako stvar stoji kod tebe po ovim pitanjima. Sinoć sam pronašao neku noviju verziju softwarea D600XFEJ5 pa ne znam dal neko ima takvu. Možda što veliš, ima veze trajanje baterije sa softwareom. To je moguće jer sam ja prije imao siemensa i na njemu si mogao posebnim , naravno hack , softwareom mjenjati postavke za bateriju.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam dobio mobitel na poklon znači samo uređaj (bez pretplate) izašao je 2300 kuna + one bluetooth slušalice uz to,također na crnoj kutiji ne piše nigdje vodafon na njemu ni na softwareu,i piše isključivo radi na vip mreži znači kodiran je na tu mrežu ali bilo je priče na forumu da kod nekih nije kodiran a piše isto na kutiji radi isključivo na vip mreži("kao da svaki parni kodiraju a neparni ne").......
    Verzija S/W kod mene je D600XFEK2 (nov 15 2005) znači ista ko i tvoja a to je stara verzija.A šta dobija se i u crvenoj kutiji nisam znao za to,možda su to sa novim softwareom i sa vodafonom???Samo ne znam koju je najbolju verziju softati javi nešto ako saznaš....
    Pa je normalno da ima veze ali onda ti treba flash kabel da bi softao noviju verziju,a čitao sam još prije po forumu dali je išao to neko radit i ljudi su išli i kažu da im je baterija duže trajala poslje toga i zanimalo me što je onda sa garancijom kažu da ti vrijedi samo kad dodeš u samsung ovlašteni servis pitaš njih dali će ti vrijedit garancija poslje flashanja novije verzije....samo ako znaš nekog tamo onda možeš i jeftinije proći jel će ti ovako uzeti 150 kuna za flashanje novije verzije a moj lega kupio isto u vip-u SE k750 pa zna nekog tamo i on će mu to napravit za 60 kuna sad i ja moram nabacit grbu da i meni napravi isto za 60 kn
    Zadnji uredio manija_smith : 21-01-2007 u 23:31

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E znaš što me još živcira što ne možeš java igrice prebacit na mem karticu pa ih od tamo pokretat kao kod nekih drugih mobitela nego si ograničen sa tih 4 mb i moš se slikat

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...sto se tice tog vaseg software-a to bi vam moglo pomoc imam frenda koji je promjenio ga pa mu bat. trajala duze...moze bit da software krivo registrira kolko je baterija zapravo puna, ko neki bug u software-u...to sam vidio na jednom od prije samsunga....samo sto za D600 ima jako puno zaljenja za tu bateriju, a jedino sam kod frenda vidio da mu je uspjelo to da zamjeni software, al vrijedi probat nikad neznas.....

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...sto se tice tog vaseg software-a to bi vam moglo pomoc imam frenda koji je promjenio ga pa mu bat. trajala duze...moze bit da software krivo registrira kolko je baterija zapravo puna, ko neki bug u software-u...to sam vidio na jednom od prije samsunga....samo sto za D600 ima jako puno zaljenja za tu bateriju, a jedino sam kod frenda vidio da mu je uspjelo to da zamjeni software, al vrijedi probat nikad neznas.....

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorry za dva ista posta komp poludio malo....

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nemas beda

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    TELE2
    Godina
    60
    Bodovi
    5.922
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E znaš što me još živcira što ne možeš java igrice prebacit na mem karticu pa ih od tamo pokretat kao kod nekih drugih mobitela nego si ograničen sa tih 4 mb i moš se slikat
    A to je i meni žao. Vidio sam kod frenda da na sony ericson K750i možeš sa kartice pokretati JAVA aplikacije i čak vidim da ima auto fokus na kameri i zaštićena je leća sa metalnim poklopcem. Nije klizni ali nema veze. Slika mu je gotovo ista na displeyu kao na D600. Sada mi je točno žao što njega nisam kupio.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A to je i meni žao. Vidio sam kod frenda da na sony ericson K750i možeš sa kartice pokretati JAVA aplikacije i čak vidim da ima auto fokus na kameri i zaštićena je leća sa metalnim poklopcem. Nije klizni ali nema veze. Slika mu je gotovo ista na displeyu kao na D600. Sada mi je točno žao što njega nisam kupio.
    Ajde ajde, d600 je predobar, ekran kod k750i je total zakurac, nebi ni sliku vlastite matere prepozno na njemu.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i meni Manchi i meni ali budem si uzeo i SE k750i na pretplatu u Vip-u ionako ne trošim puno mjesečno za bon(50-100 kn)pa budem imao od dva mobitela najbolje na samsungu dizajn koji je besprijekoran,ekran i resolution a na k750i karticu mem. na koju ću moći stavljati igre i pokretati ih sa mem.-a (btw igre je puno lakše skidati za SE i ima najnovijih igara koje se mogu besplatno skinuti i grafika je odlična sam sam se uvjerio nego za samsungu )autofocus,radio fm+rds.....
    Manchi javi mi ako saznaš sa kojim softwareom ima problem D600 sa ovim koji mi imamo i koja je najbolja verzija da se flash-a na njega????
    I da ajd pogledaj na donjoj strani punjača specifikacije onaj output kod mene piše zadnji red (5.5V-------700 mA)dali možda zbog tog taj punjač ne puni bateriju max. koliko bi trebao jer je ova original samsungova od 900mA????

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    TELE2
    Godina
    60
    Bodovi
    5.922
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i meni Manchi i meni
    I da ajd pogledaj na donjoj strani punjača specifikacije onaj output kod mene piše zadnji red (5.5V-------700 mA)dali možda zbog tog taj punjač ne puni bateriju max. koliko bi trebao jer je ova original samsungova od 900mA????
    Nisam ti ja hiphoper Manchi nego Machi :-)

Što se tiče punjača nemaš beda. 5V je u redu jer je max napon koji baterija može dostići 4.35 V. Ovih 700 mA je u redu jer ti je to maksimalna struja koju može dati punjač i ona je i više nego dovoljna. Baterija nije 900 mA nego mAh što je oznaka za kapacitet baterije i znači da recimo može kad je puna davati stuju od 900 mA u trajanju od 1 sata ili 90 mA u trajanju 10 sati. Tako ti se to računa. Kad pogledaš da bi baterija trebala trajati 300 sati na čekanju to onda znaći da u stanju mirovanja mobitel vuče iz baterije 3 mA, a kad razgovaraš onda 128 mA. A i to je odokativno rečeno jer ti sve zavisi i o udaljenosti do najbližeg odašiljača. Kad si bliže onda mobitel radi s manjom predajnom snagom pa i manje troši.
    Za software ću vidjeti kad stignem. Mogu ti reći da mi je od zadnjeg punjenja radio dobrih 5 dana. Evo bas sam ga pred sat ponovno napunio i vidjet ću koliko će držati. Malo ga mučim i bluetothom pa će to rezultirati vjerojatno kraćim vjekom. Javim ti. Sorry na podužim tehnikalijama. Što mogu kad to volim :-)

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma mene je sramota šta sam tu napisao original baterija samsung 900mA mislim stvarno glupost sam napisao tešku mislio sam da piše 900 mAh???Znam da je oznaka mAh za kapacitet baterije i to što si sve rekao je ok razumijem te i naravno koristi se telefon blizu bazne postaje mreže on će trošiti manje energije također vrijeme trajanja baterije kod razgovora i mirovanja ovisi o jačini signala i paramterima koje je odredio operator kao što si naveo samo me je zanimalo jel to efektivni ispravljeni napon naveden na punjaču(pošto znamo da je ac adaptor pretvarač izmjeničnog napona koji služi za napajanje baterije) i dali je 4.5W efektivna max snaga a onda pošto sam se zaletio i mislio da piše 700 mAh mislio sam da je to kapacitet baterije koji odgovara tom ispravljenom naponu krivo sam pročitao nisam razmišljao a šta ćeš dogodi se... sad me je stvarno sramota malo sam se zaletio sa postom a da nisam ni razmišljao....thx anyway machi i sorry na preimenovanju u manchi.Pet dana ti traje baterija pa kako sad toliko dugo zar nije bilo tri dana,jel si nešto radio na mobitelu ili samo do sebe,koliko si koristio mob (samo za poruke i pozive ili???)meni još uvijek traje do 2.5 dana katastrofa
    Zadnji uredio manija_smith : 24-01-2007 u 04:45

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    TELE2
    Godina
    60
    Bodovi
    5.922
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pet dana ti traja baterija pa kako sad toliko dugo zar nije bilo tri dana,jel si nešto radio na mobitelu ili samo do sebe,koliko si koristio mob (samo za poruke i pozive ili???)meni još uvijek traje do 2.5 dana katastrofa
    Pa tako, gotovo 5 dana. Nisam baš previše mrčio po njemu, imam nešto razgovora, poruka ali bez slušanja glazbe. Doduše moram napomenuti da sam prekjučer malo radio preko kabela na PC, oko 15-ak minuta pa se je malo pripunila i vjerojatno je to razlog. Sada ga više neću spajati na kabel jer sam kupio bluetooth. Vidjet ću uglavnom sada kako će biti. Kad mi se napunila pokazivalo mi je 4,10 V u onom meniju, a sada sam malo radio bluetoothom i već je na 3,90 V. A da, danas mi je pao na 3,56 kad je javio da je baterija prazna, ali se nije ugasio nego sam ga ja upaljenog stavio puniti.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa tako, gotovo 5 dana. Nisam baš previše mrčio po njemu, imam nešto razgovora, poruka ali bez slušanja glazbe. Doduše moram napomenuti da sam prekjučer malo radio preko kabela na PC, oko 15-ak minuta pa se je malo pripunila i vjerojatno je to razlog. Sada ga više neću spajati na kabel jer sam kupio bluetooth. Vidjet ću uglavnom sada kako će biti. Kad mi se napunila pokazivalo mi je 4,10 V u onom meniju, a sada sam malo radio bluetoothom i već je na 3,90 V. A da, danas mi je pao na 3,56 kad je javio da je baterija prazna, ali se nije ugasio nego sam ga ja upaljenog stavio puniti.
    Baterija ti se ne puni preko usb kabla nego samo označava da je spojen na kompjuter preko usb-a porta je da izgleda ko da se puni ali ne puni se
    Pa možda se razradila baterija ,došla sebi možda se i moja sa vremenom popravi nakon još nekoliko punjenja(jedno 10)ako ne onda ide na flash-anje jer ovo je za popizdit evo baš sam je testirao zadnji put sam je punio prije dva dana i skinuo sa punjača u 9PM znači do sada traje 2 dana i 5 sati a nisam ga koristio za ništa osim za poruke i kratke pozive a već je na jednoj crtici tako da ne vjerujem da će izdržati 3 dana a to je ispod prosjeka jer nisam skoro ništa na njemu radio osim par poruka i kratkih poziva ,to je ZA POPIZDIT
    btw vidjet ćeš bolje je sa bluethootm radit ja sam odmah to kupio i bolje mi je od kabela to koristim za instaliranje igrica puno mi je tako bolje a usb koristim kao usb mass storage kad hoću hrpu mp3-ca prebacit na mem.card ultrabrzo
    Zadnji uredio manija_smith : 24-01-2007 u 04:23

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znači tebi kad se napunila baterija pokazivala je 4.10V vidiš to i nisam pogledao morat ću ja kad je napunim ponovo da vidim kolika mi je voltaža pa da i to usporedimo

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    TELE2
    Godina
    60
    Bodovi
    5.922
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A ***** mu... Jučer punjena, a sada nakon malo bluetootha, nešto glazbe i razgovora, jedna crtica manje i 3,76 V. Vrag bi ga više znal. Vidjet ćemo dokle će izdržati.

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. D600-Kako na Mem.karticu prebaciti mp3-ice
    By melanctha in forum Samsung
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 28-09-2006, 20:02
  2. sgh d600 - baterija
    By stuba in forum Samsung
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 26-03-2006, 22:13
  3. baterija na d600
    By hypnotized.zg in forum Samsung
    Odgovora: 87
    Posljednji post: 14-03-2006, 13:13
  4. D600 baterija prazna preko noci
    By The Doctor in forum Samsung
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 31-12-2005, 22:42
  5. Neispravna baterija - v550 - pomoć!!!
    By Dr@Zen in forum Motorola
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 23-01-2005, 14:22

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove