Originally Posted by Knight = View Post =
Evo kako sam ja sredio bateriju:
1. utipkas ovo:*#8999*8378# , zatim ides na H/W test i onda Battery info i pritisnes reflash.
2. kada ti se potpuno isprazni baterija (mobitel se ugasi) stavi ga puniti dok on sam ne javi da je baterija puna
3. Skini ga s punjača i baterija bi trebala biti kao nova, najmanje 4 dana će trajati.
Tako sam ja ucinio, i sada mi traje cca 4-5 dana.
E to je napisao Knight u topicu nedostatci samsunga d600 sad mene zanima sljedeće jel to neko probao napraviti kako je tamo opisano i dali je poslje toga baterija stvarno držala 4-5 dana i kako ju treba punit kad se resetira baterija i kad se isprazni dok mobitel javi da je pun ili cijelu noć i koliko puta???Također postavio sam tamo jedno pitanje ali nitko to više ne čita ili bar nema odgovora pa me zanima jel to normalno ili to kod mene nešto ne funkiconira a pitanje je ovo:
"E sad mene zanima kada stisneš to reflash u tom tajnom meniju dali se nešto dogodi...?Kada stisnem to ne dogodi se ništa samo se zatamni ekran i mogu samo izaći iz tog menija dali treba tako da bude ili to kod mene nešto ne šljaka...pomozi Knight!!!...thx!!!"
Ljudi pomagajte ko zna svaki savjet i prijedlog je dobrodošao

Odgovori uz citat
pa me sad to malo kopka što nisam i oće li se vratiti u normalu baterija...valjda bude nešto
no by the way thanks xBlade your for experience with battery d600
....skoro pa i nista nakon dugo kemijanja kako da mi duze traje ,onih kodova i ostalih sranja jednostavno sam puko i rekao sad je dosta idem nesto probat...stavio mob na punjac i pustio ga da se puni 8 sati tocno...prvi put nakon toga punjenja trajao mi je 3.5 dana pa 4 dana nakon drugog pa 4.5 dana i najvise dosad -5 dana tocno nakon toga se ugasio i danas sam ga stavio punit isto osam sati i sad sam ga maloprije skinuo sa punjaca...tako da sam prilicno zadovoljan pa eto ljudi ako vam nista ne pomaze u svezi te baterije probajte ovo sto sam i ja mozda vam pomogne
....sto se mene tice ovaj topic moze biti
odo ja na

Bookmarks