je puno hvala ali dok sam čitao nisam se previše konc. na to....
Tema i izbornici su ti t-mobile boja kao i kada kupiš bilo koji mobitel kod njih imaš izbornike roze boje. Kučište ti je srebrno a u gornjem desnom kutu ti je mali t mobile znak. Compact se može nabaviti još na crno ili izvan HR osim u t-mobileu.
Evo primjer kako izgledaju ti izbornici: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=180042&postcount=16
te kako izgleda Compact:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=219321&postcount=1
i kako maknuti te izbornike:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14396
Inače o svemu se to već raspravljalo tako da samo malo pogledaš dali se već pisalo o tome. Nadam se da sam pomogao![]()
je puno hvala ali dok sam čitao nisam se previše konc. na to....
dal postoji neki software ili nes kojim se moze vidjeti da je MDA bio prije zalokan na neku mrezu, jer bi ja trebo nadam se dobit ga izvana, pa da me netko nebi dodatno oderao i sl.![]()
E mislim da sam se odlučio na kupnju compact-a...nisam jos ful siguran ali brijem da hocu
jako me privlaci da prodam ovaj k750 i uzmem ga
DUKE II CMGSN
Baš sam malo gledao po netu i nisam našao takav program (našao sam novi program kojim se može besplatno unlockati bilo koji Compact).Izvorno postao Spirit81
Inače, svaki T-mobile MDA Compact (ako se ne varam) je po defaultu zalockan na T-mobile mrežu zemlje u kojoj je kupljen. Kad se unlocka može se rabiti sa SIMom bilo koje mreže.
E sad, ne razumijem zašto ti je važno vidjeti je li bio prije zalockan. Ako ga nabavljaš izvana, važnije ti je provjeriti da više nije zalockan!
MDA Compact IV
da mi netko ko bi mi ga recimo dofuro izvana, reko da ga je odloko, pa mi extra zaracuno jos to..nego ako mozes rec kolko si platio carinu i postarinu za svog, kad si ga narucio vani..
Spirit, Spirit, odgovore na dosta pitanja naći ćeš na ovom forumu, pa čak i u ovoj temi. Pogledaj stranicu 9 gdje sam pisao o kupovini mobitela izvan HR (http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=215252&).Izvorno postao Spirit81
Što se tiče provjere je li mob unlockan: ubaciš svoju karticu. Ako možeš nazvati i slati poruku, to je to.
MDA Compact IV
k750 je dobar standardni mobitel. MDA je dobar PDA-mobitel. Filozofija rada s takvim mobitelom je malo drugačija nego sa standardnim mobilnim uređajima (u biti radi se o PocketPC uređaju s GSM unitom). Zbog toga Compact nudi mogućnosti koje običan mobitel nema. No ti trebaš provjeriti trebaju li ti takve mogućnosti! Osim toga, prođi ovu temu još jednom, pogotovo postove u kojima sam pisao o nedostacima Compacta/JAMa (prvenstveno mislim na Profile - nedosljedan rad Photo Contacts aplikacije koja ponekad kasni s prepoznavanjem kontakta za broj koji zove i time neuključivanja tipa zvona za taj kontakt - nezgodno ako ti je taj feature bitan).Izvorno postao ljevi
Ako si spreman na olovčicu, malo veće dimenzije i veću masu - onda samo naprijed.
Zadnji uredio mach1 : 11-01-2006 u 12:14
MDA Compact IV
@mach1 daj malo pojasni ono sa Compactom kao modemom što sam te još prije zamolio.
Srebrno kučište, i tema se može mjenjat, ja mislim da se samo u t-mobilea može kupit
Nisam zaboravio frend, kad uhvatim malo slobodnog vremena postat ću i slike i opširnije o MDA kao vanjskom modemu.Izvorno postao Skyward
MDA Compact IV
Znam procitao sam ga par puta...
Zbilja mi se svidja...
Da li ima u T-mobile-u uređaj da je upaljen i da ga mozes malo pogledat....kak to ima u vip centrima.
DUKE II CMGSN
Pitaš da ti ga daju da ga probaš, imaju i oni u t-mobilea tako izložene mobitele, ali neče stavit mda, jer umjesto njega mogu stavit 3-4različita moba
u rijeci su imali mda upaljen i si ga mogao isprobati. tako i u trstu sam probao i-mate jam prije neg sto sam kupio compact-a...
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Ne znam, ne zelim se zaletavat svidja mi se i xda.
Da li ih ima kod nas?I da li se ovi izvana zakljucani na o2 mogu otključat?
DUKE II CMGSN
kod nas ih nema. ja sam si ga htio nabavit preko njemackog ebay-a. meni je isto bio lijepsi. ona tamnija siva je lijepsa od compactove sive boje. nisam ga kupio zbog jamstva. pitaj boga ako ti jamstvo vrijedi u hrvatskoj. a i da bi vrijedilo, xda ima najvjerojatnije windows na njemackom jeziku. to znaci da bis morao napraviti software upgrade odnosno bis morao uninstalirati njemacki windows i instalirati na novo engleski windows. tralalala automatski gubis jamstvo ako to napravis. end of the story.
ima i nekih xda na engleskom jeziku. trebas pitati prodavaca. neki ih imaju i na engleskom i na njemackom jeziku. ako uspijes ga dobiti sa engleskim windowsima onda si na konju. al uvijek ostaje pitanje jamstvo i moguce servisiranje...![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
ja se nadam da ce tip meni dofurati neki mda ili xda za vikend kak je obeco, to bu doslo iz austrije, pa me bas zanima, dal ce bit na engleskom ili njemackom i sta, kako...
bilo je u tcentru u hoto centru izlozen (kada sam zadnji put bio tamo, cca prije mjesec dana)
mda compact je zakon !
kupujem ga za par dana...
Ja sam ponosna vlasnica compacta od 7. mjeseca prosle godine..malisa mi je totalna zvijer![]()
E a sad da jos mogu naci kod nas neku torbicu za njega, nasla sam na netu zgodnih aluminijskih kučista i koznih torbica..fuj mi je ono kaj dobiješ u T-mobilu za njega.
Kaj zna netko di ima za kupiti nekakva original torbica, onak da pase a ne da ju moram pripasavati kao sad ovu haminu kaj imam ? hvala.![]()
pogledaj.....h**p://www.crazy-shop.com/....Izvorno postao BlueSteel
2 Particle: thanx za info.![]()
nema na cemu......Izvorno postao BlueSteel
![]()
kmeeeee![]()
![]()
![]()
sad sam bio u t-mobileu u vukovarskoj i pitam za compacta...kaze nema vise..
ja ono,pa dobro, al ste vjerojatno narucili, kad bi trebo doc?
kaze stlicek, nema vise, povucen iz prodaje... shmrtz..
uglavnom, odlucio sam, kupit cu ga vani, no sad, nigdje nemogu nac posteni review od compacta 2, da vidim jel se isplati njega uzet, uglavnom ima slabiji procesor, a na gsmareni pise drugacije tocnije
Bookmarks