Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 15 od 17 PrvaPrva ... 5 11 12 13 14 15 16 17 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 351 do 375 od 414
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pogledao sam malo trenutne cijene u Oglasniku i na netu.
    Za Compacta bi mogao ponuditi čovjrku oko 1600kn.
    Za SE p800 bi mogao dobiti oko 500kn, a za Palm m515 oko 450kn.
    Ako se pod cijenu Compacta uzmu p800 i Palm ostaje ti dakle za nadoplatiti još oko 600, 700kn.
    Pozdrav
    Zadnji uredio mach1 : 24-08-2006 u 08:49
    MDA Compact IV

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ej puno hvala! kupia ga za 200 €
    Dolazi mi sutra, promjenjeno mu je kuciste, otkljucan i stavljen normalni (ne t-mobile) softwear.. supericka!!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    V3
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mda Vario

Namjeravam kupiti MDA vario, molim neke komentare, prednosti, nedostaci...
    Dal planira t-com uvesti u ponudu jos neki model (s obziom da nema vise compact)?

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vario ima wi-fi i querty tipkovnicu,no "oštečen" je sa 200mhza procesorom
    compact nema wifi niti tipkovnicu ali ima 416mhza proc,eto ukratko....ako si koristio ppc znaš što to znači i kako se reflektira na rad.
    što se tiče t comove ponude uskoro dolazi s200 (compact 2)
    angels might have been eaten.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    V3
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znam to za procesor i ostale brojke na papiru, zanima me klko su sporije performase varia naspram compacta ( u praksi)? Kolko se to osjeća u radu? Npr. kod nekih zahtjevnijih programa, igara ili videa?

Kolko je ona tipkovnica kod varia korisna/nekorsina? Jel to dobro rješenje?

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pomeni tipkovnica je odlična,brzo se navikneš i lagano se piše (palčevima)
    što se tiče brzine,osjetna je razlika u svemu,od programa, do videa gdje se vjerojatno najviše osjete razlike

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    V3
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da bilo bi super da ima 400MHz.
    Dal ima di tu kod nas za kupiti onaj HTC TyTN?

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    još nema ,no cjena če mu biti bitno veča nego variu.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom
    vario ima wi-fi i querty tipkovnicu,no "oštečen" je sa 200mhza procesorom
    compact nema wifi niti tipkovnicu ali ima 416mhza proc,eto ukratko....ako si koristio ppc znaš što to znači i kako se reflektira na rad.
    što se tiče t comove ponude uskoro dolazi s200 (compact 2)
    Bas su zbog wifi i tipkovnice stavili slabiji processor da ne guta puno.U biti ti OMAP,ARM i samsungovi processori jako malo gutaju.Ali stvarno je pohvalna baterija na variu,cijeli dan sam imao upaljen bt i palo mi je sa 66% na 52%,a bt mi je bio upaljen jer sam preko kompa isao na net.Stavrno prvoklasno
    Zadnji uredio sfreak : 12-09-2006 u 09:50

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sfreak
    Bas su zbog wifi i tipkovnice stavili slabiji processor da ne guta puno.U biti ti OMAP,ARM i samsungovi processori jako malo gutaju.Ali stvarno je pohvalna baterija na variu,cijeli dan sam imao upaljen bt i palo mi je sa 66% na 62%,a bt mi je bio upaljen jer sam preko kompa isao na net.Stavrno prvoklasno
    To je stvarno super ako je istinito.
    Mislim nije da kažem da lažeš već sumnjam u njegovu indikaciju baterije.
    Cijeli dan surfanje preko wi-fi s upaljenim BT i da je baterija pala samo 4 %
    Meni to po zakonima fizike ne odgovara.

Mora da griješi kod očitanja baterije.

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

sve to izgleda više nego odlično ali je ipak to vjerovatno preskupo za mene

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao observer
    To je stvarno super ako je istinito.
    Mislim nije da kažem da lažeš već sumnjam u njegovu indikaciju baterije.
    Cijeli dan surfanje preko wi-fi s upaljenim BT i da je baterija pala samo 4 %
    Meni to po zakonima fizike ne odgovara.

Mora da griješi kod očitanja baterije.
    evo cista istina.Jedino sta sam osvjetljenje stavio na najmanje,i nije mi bio upaljen wifi,jer sam isao preko bt-a na net

Inace kod compacta je bila 1200mah baterija sa processorom od 400mhz i to intelov koji guta abnormalno,a ova je 1250mah na omapovom processoru koji radi "nikako" ali zato i ne trosi baterije.Taj processor kaj je u variu ugradjuje se takodjer i u smartphone,pogledaj nokiu 6680 ili n70 imaju cak jaci processor ARM na 220mhz,i baterija ima zna drzat prilicno dugo.

Nije los ovaj processorcic u variu,jednostavno se naviknes(meni je prelaz s compacta na vario)ali ako ga prvog kupis nemres nis osjetit

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jednostavno kad ti je wifi upaljen i processor radi punom parom,to nije jos uvijek priblizno intelovom xscale-u.Ali racunajte da xscale-u u pola samnjite brzinu(200mhz),pa nece nista gutat baterije

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    MDA pro
    Operater
    t - mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

evo jos jednoga kojeg je izludio MDA pro i koji vas prati a sada sam odlucio i ukljucit se zato za sada pozdrav svima iz jelse sa otoka Hvara

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sfreak
    Taj processor kaj je u variu ugradjuje se takodjer i u smartphone,pogledaj nokiu 6680 ili n70 imaju cak jaci processor ARM na 220mhz,i baterija ima zna drzat prilicno dugo.
    Baterija na dva navedena telefona baš i nije izdržljiva,neznam kako si uspio potrošit 4% baterije za cjelodnevno ( i da je višesatno) surfanje netom.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom
    Baterija na dva navedena telefona baš i nije izdržljiva,neznam kako si uspio potrošit 4% baterije za cjelodnevno ( i da je višesatno) surfanje netom.
    To sam i ja rekao.
    Samo display bi potrošio više.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e sorry momci ispricavam se,baterija je bila pala na oko 14% a ne 4,pogresno napisah(tamo je 52% a ne 62)sorry brzopletost .Ali jos uvijek je izdrzljivija od compacta
    Zadnji uredio sfreak : 12-09-2006 u 09:51

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo moje misljenje je za sad daj mi je vario puno bolji od compata.Sta me je najvise dojmilo je tipkovnica,i wifi.Nije da se mora imat,ali wifi uvijek dobro dodje.Mada je processor slabiji i "osjeti" se sporost,ali ja mu dajem sve odlicne ocjene.Sto se tice kamere,odlicna je(daleko bolja od compacta na kojem su sve same tockice)i ima software-sku prilagodbu na rezpluciju 1600x1280.I slike su prilicno dobre.

Sve u svemu oba uredjaja su pohvalna,i za te novce koliko kostaju su definitivno isplativa.Mada MDA Vario u t-mobile dodje 2900,a qtek 9100 dodje u ducanima oko 4500kn,a ista stvar.

Evo ovo je samo moje misljenje koje ne mora svima bit pravo,ali to su moji dojmovi.Svako ima pravo na svoje misljenje

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hm jasno, malo mi je čudno što si toliko oduševljen ovim uređajem a bivši si vlasnik compacta,..kada sam ja uzimo zadnji mob, dvoumio sam između varia i compacta, i nešto sam više pažnje dodjelio variu tada, isprobo sam ga nekoliko puta i činio mi se dosta dobar ,no mnogi ljudi su me savjetovali da uzmem compact pa čak i neki koji su imali oba mobitela,tada je prevagnulo na stranu compacta no tipkovnica i wifi mi fale ali mislim da bi mi na variu falilo to što nemogu pokrenut dobar dio multimedije sa kompjutera bez konverzije.
    vjerojatno ču ga jednog dana i sam imat pa ču tad moč sam donjet svoj sud

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    MDA Vario,W550i,nec808
    Operater
    Vip,Tele2.T-mobile
    Godina
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Oggy
    Da bilo bi super da ima 400MHz.
    Dal ima di tu kod nas za kupiti onaj HTC TyTN?
    Navodno stigli prosli petak!Uvjerih se svojim ocima kupio ga kolega na firmu!Izađe oko 4200 bez pdv_a!Prava zvijer!

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MDA compact
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Help

Je li mi može tko pomoći?

Kupio sam MDA compact .... i problem je u conectiranju na internet,
    zvao sam službu za korisnike dva puta sam s njima pokušavao to riješiti, potrošio bi po pola sata - sat i opet ništa!

Uglavnom kada idem na explorel dobijem sljedeću poruku:

Cannot connect :
    The current connection cannot be used for your reqest. Please end the current connection and try again.

Nakon drugog pokušaja sa službom za korisnike kreirali smo novu wap konekciju i tada sam se mogao spojiti i recimo mogao sam viditi stranicu t-zones ali nisam mogao otvoriti download na njoj!

A nnakon nekog vremena kada mi se MDA isključio i kad sam ga ponovo uključio opet se nemogu spojiti nikakao!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao stonder
    Je li mi može tko pomoći?

Kupio sam MDA compact .... i problem je u conectiranju na internet,
    zvao sam službu za korisnike dva puta sam s njima pokušavao to riješiti, potrošio bi po pola sata - sat i opet ništa!

Uglavnom kada idem na explorel dobijem sljedeću poruku:

Cannot connect :
    The current connection cannot be used for your reqest. Please end the current connection and try again.

Nakon drugog pokušaja sa službom za korisnike kreirali smo novu wap konekciju i tada sam se mogao spojiti i recimo mogao sam viditi stranicu t-zones ali nisam mogao otvoriti download na njoj!

A nnakon nekog vremena kada mi se MDA isključio i kad sam ga ponovo uključio opet se nemogu spojiti nikakao!
    Nekoliko pitanja najprije:
    Možeš li se spojiti na Internet - www.google.com?
    Radi li ti MMS?
    Koja ti je inačica ROMa, Radio roma, ext roma? (start->settings->system->device information)

Ako sam dobro shvatio pokušavali ste mijenjati trenutne connection settingse i stavljali ste nove konekcije.
    Bojim se da nije na kraju nešto zbrčkano s konekcijama. U svakom slučaju to je neprihvatljivo stanje jer si uređaj kupio u T-mobileu s postavkama za T-mobile mrežu i mora se riješiti na ovaj ili onaj način.

Preporuke:
    1. Proći kroz trenutne settingse i provjeriti ih (najbolje u t-centru osobno)
    2. ako to ne prođe ponovno instalirati settingse T-mobile cabom iz ext-roma (imaš objašnjenaj ovdje na netu)
    3. Ako ni to ne prođe vjerojatno je došlo do nekih konflikata i ako ti nije veliki problem napravi hard reset uređaja (napraviti backup dokumenata i outlook podataka prije toga - isto imaš objašnjenja ovdje na forumu).
    4. Ako ni to ne prođe onda nešto ne valja s T-mobile Ext rom cabovima ili samim hardwareom uređaja. Krajnja opcija je dakle da ti se zamijeni uređaj - i ovaj put da se isproba konekcija u dućanu!
    MDA Compact IV

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MDA compact
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mach1
    Nekoliko pitanja najprije:
    Možeš li se spojiti na Internet - www.google.com?
    Radi li ti MMS?
    Koja ti je inačica ROMa, Radio roma, ext roma? (start->settings->system->device information)

Ako sam dobro shvatio pokušavali ste mijenjati trenutne connection settingse i stavljali ste nove konekcije.
    Bojim se da nije na kraju nešto zbrčkano s konekcijama. U svakom slučaju to je neprihvatljivo stanje jer si uređaj kupio u T-mobileu s postavkama za T-mobile mrežu i mora se riješiti na ovaj ili onaj način.

Preporuke:
    1. Proći kroz trenutne settingse i provjeriti ih (najbolje u t-centru osobno)
    2. ako to ne prođe ponovno instalirati settingse T-mobile cabom iz ext-roma (imaš objašnjenaj ovdje na netu)
    3. Ako ni to ne prođe vjerojatno je došlo do nekih konflikata i ako ti nije veliki problem napravi hard reset uređaja (napraviti backup dokumenata i outlook podataka prije toga - isto imaš objašnjenja ovdje na forumu).
    4. Ako ni to ne prođe onda nešto ne valja s T-mobile Ext rom cabovima ili samim hardwareom uređaja. Krajnja opcija je dakle da ti se zamijeni uređaj - i ovaj put da se isproba konekcija u dućanu!
    1. Provjerio sam settingse preko telefona sa osobljem T-mobila 2 puta .... i tek kada smo napravili novu konekciju mogao sam se spojiti na internet a ove što smo ih provjeravali prije su navodno bile uredu? Razgovarao sam sa drugim osobama svaki put i totalno su me drugačije vodili i nisu mi baš ostavili neki dojam stručnosti .... A u Dubrovniku sam i nemaju nikakvu službu za korisnike koja bi mi mogla pomoći ovdje ... jedino imaju stalnu službu u zagrebu.
    2.mogao bi pokušati... možeš me uputiti gdje imaju upustva za to?
    3. ne bi mi baš bilo drago to napravitit jer imam felling da bi nešto zabrljao pošto nisam baš preveliki stručnjak
    4. vec sam im prvi uređaj vratio čim sam ga dobio jer mi nije valjala slušalica (nisam mogao pri pozivu ništa čuti) i što mi je bilo čudno zamjenili su mi ga odmah bez ikakve provjere

Evo i podataka:
    ROM version 2.6.2.27wwe
    radio version02.23.21
    protocol version4.1.13.12
    extROM version2.6.2.129

E da i nijedna mi stranica neradi osim t-zones i to mogu samo surfati po njoj a kada dođem negdje gdje bi mogao nešto downlodati s nje ... nece da mi pronađe tu sranicu? Kad idem na google izbaci mi : the page you are loogking cannot be found due to unknown error 0x800d8003

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vrlo korisna opcija foruma je pretraživanje (u traci s opcijama, gore desno). Netko je možda već imao sličan problem ili se o toj temi već pisalo. Upišeš pojam i dat će ti popis tema u kojima se traženi pojam spominje.
    ExtROM, što je, kako ga vidjeti i što s njim, imaš u stickanoj temi (tema koja je uvijek na vrhu) MDA Compact Tips'n'tricks.
    Moja preporuka ti je da pređeš odmah na točku 3 i ipak napraviš hard reset uređaja (ne moraš se bojati naziva - hard reset vraća mobitel na početne postavke - to je ono što želimo istestirati, radi li mobitel kad ga se otpakira kako spada).
    P.S. Ne zaboravi backup!
    Ukoliko ni to ne riješi problem, pravac dućan.
    Hm, zamijenili su ti ga prvi put bez pitanja. Ukoliko dođe do promjene, ovaj puta provjeri na licu mjesta konekciju (i slušalice ).
    Zadnji uredio mach1 : 26-10-2006 u 10:36
    MDA Compact IV

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    HTC P3470
    Operater
    Eronet,BiH
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Upit

Postovani Mach 1, neki dan sam se prvi put logirao, i vidim da ste dosta upuceni u probleme oko PPC. Imam XDA mini sto je u principu isto kao vas MDA, imam instaliran SPB Pocket Plus v. 2.2, build 1650, i funkcionise OK, ali sam prije toga instalirao zadnju verziju koja je bila tryal, a koja je puno efikasnija i mam vise mogucnosti od kojih mi se najvise svidjala vremenska prognoza za 5 dana unaprijed za memorisane gradove.Da li imate novu verziju ili mozda kojim slucajem crack, i gdje se moze nabaviti(ako je ikako moguce dzaba,hehehe).
    pozdrav iz Orasja BiH!

+ Odgovori na temu
Stranica 15 od 17 PrvaPrva ... 5 11 12 13 14 15 16 17 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Windows Mobile Programiranje
    By sstrizic in forum Motorola
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 12-02-2005, 15:38
  2. Motorolafan.com-New mobile craze!
    By motorolafan in forum Motorola
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-07-2003, 12:25