Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 10 od 14 PrvaPrva ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 226 do 250 od 414

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    HTC Desire HD
    Operater
    VIP, TIM
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Evo ti jos tri slike kako izgleda RESCO keyboard PRO version 4.33

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala! sad samo treba pričekati par dana da plaća legne i compact je moj!!!!!!!!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kompatibilnost softwarea za PocketPC i MDA Compact

Sav software za PPC (a ima ga nekoliko desetaka tisuća sveukupno - od toga nekoliko tisuća igara) može se vrtiti i na Compactu.

Mislim da nema zgorega da se to ponovi jer ima dosta ljudi koji se kako vidim zanimaju za Compacta, a ne znaju da je to zapravo PocketPC uređaj koji je i telefon u isto vrijeme.

Pogledati temu SLIKE IGRICA kako to izgleda...
    Zadnji uredio mach1 : 10-10-2005 u 09:33
    MDA Compact IV

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    SE C902, HTC desire
    Operater
    Flex Team 700
    Bodovi
    10.798
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.798, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

T-mobile laže u vezi unlocking uređaja

Evo danas išao si kupit Compact napokon. Dođem ja tamo kažu mi da ima raspoloživih uređaja(ja si mislim super), kažem da ću kupit i pitam ih dali mi oni mogu potvrdit ono za otključavanje uređaja. E tu nastaju problemi, tip mi je rekao da nije čuo za to tj da su bili samo određeni slučajevi kod navodno skupljih uređaja(kao da 3300kn nije skupo) te da se pisala molba a kodovi da su ljudima stizali tek za mjesec ili dva. Uglavno tip je počeo zvati neke tamo svoje preko telefona i nitko mu ništa nije znao reći(moram priznati da tip koji me usluživao je bio više nego susretljiv), ja sam rekao da mi da pristup kompu da mu pokažem e-mail, ali tip mi je rekao da to nebi imalo nažalost nikakav utjecaj.

Uglavno nakon što sam tim pitanjem podigao veliku frku(u centru i službi za korisnike), tražili su me broj telefona, i rezervirali mi uređaj na 5 dana te su mi rekli da će me netko u tih 5 dana kontaktirati i znati odgovor.

Ako nebudu mi mogli otključat uređaj onda će stari zaposlit frenda koji radi u t-mobileu, pa ćemo vidjeti dali on može otključati uređaj a da ne gubim garanciju.

= Citat = Izvorno postao mach1
    Mislim da se ne moraš bojati. Do sad je mob odlokan besplatno svima koji su uzeli samo uređaj i zatažili unlocking.
    @mach1 E vidiš ako je to tako kako to da onda su meni srali. Jeli imaš nekog frenda ili poznanika pa to znaš ili si sam nekaj načuo. Možda je moguće da taj koji radi u službi za korisnike to radi na svoju ruku da sj*** t-mobile .
    Zadnji uredio Skyward : 10-10-2005 u 20:55

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    HTC Desire HD
    Operater
    VIP, TIM
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni se jos nisu javili... i niti nece... valjda je moj stari poslao papire u zg... ako ne cemo ih zvati opet u cetvrtak i tako dalje dok mi ne posalju kod... i poslat ce mi ga jer cu im tolko razbijati jaja da ce popi*dit!!!!!!!!!!!! nemaju pojma oni s kim imaju posla...

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    SE C902, HTC desire
    Operater
    Flex Team 700
    Bodovi
    10.798
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidiš meni zbilja više nikaj nije jasno, naravno imam frenda koji mi ga unlockat ali mi se baš i ne gubi garancija, tako da sada i ja moram čekat, nadam se da će mene nazvati ako su obećali ali čudno mi je da to preko mailova tvrde a kada im dođeš tam onda nitko nema pojma. Jasno mi je da nisu to isti ljudi ali ti ljudi koji su zaduženi za slanje mailova očito odnekud dobivaju informacije

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    HTC Desire HD
    Operater
    VIP, TIM
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni su isto rekli da ce me zvati "tehnicka sluzba" al nije... ni mailom a kamo li telefonom... sramota... da bi mi bar rekli stvari kako stoje: "izvinjvamo se ali vam ne mozemo poslati kod za dekodiranje uredaja..." (ili nesto slicno). ne, bas nista...

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    SE C902, HTC desire
    Operater
    Flex Team 700
    Bodovi
    10.798
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E fakat mi dođe da si ga kupim preko expansysa, možda bi ga platio soma više ali bi mi se isplatilo, pogotovo nakon ovog je**nja sa t-mobileom

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    HTC Desire HD
    Operater
    VIP, TIM
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma neeeee kupi ga kod t-mobile-a. ja vjerujem da ce tebi poslati kod posto kupujes sam uredaj... mene su posteno zeznuli...

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    SE C902, HTC desire
    Operater
    Flex Team 700
    Bodovi
    10.798
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro vidjet ćemo kaj će reći(nadam se da si pročitao onaj moj post kaj mi se danas dogodilo). Nadam se da će se u ovih pet dana javit kako su obećali

P.S. našao sam SPB Pocket Plus 3.0 tako da mi ga netrebaš slati aki hvala ti svejedno

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    HTC Desire HD
    Operater
    VIP, TIM
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    procitao sam... javit cu i ja ako meni odgovore...
    za spb nema frke, ako trebas bilo sta, sam pitaj... idem ja polako. pozdrav & luku noc!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    HTC Desire HD
    Operater
    VIP, TIM
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dobiooooooooo sam koduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuu

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    HTC Desire HD
    Operater
    VIP, TIM
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mail od t-mobile-a u novom threadu... skyward slobodno kupi mda compact u t-mobile-u!

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Nokia 5800 XM
    Operater
    Tele2
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sory sto nisam bas u toku, ali ima li ovaj MDA comact tipkovnicu ili se ono pritisce na ekranu, pa koje su njegove prednosti i na kraju kada kupite u T-centru ne znam sto ikako deblokirate na Compactu???
    Nemojte mi se smijati, smatram ovaj uredjaj iznimno lijepim, pa evo malo da se informiram
    well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    SE C902, HTC desire
    Operater
    Flex Team 700
    Bodovi
    10.798
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bez brige nitko ti se neće smijati, samo čitaj ovaj thread od početka i sve će ti biti jasno

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    HTC Desire HD
    Operater
    VIP, TIM
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MDA Compact nema hardware-sku tipkovnicu. To znaci da moras tipkati po virtualnoj tipkovnici na ekranu.
    U T-Mobile-u ti odkodiraju Compact-a samo ako ga kupis bez ikakvih pretplata (to znaci po cjeni od 3298kn). Moj je izniman slucaj. Lijepo sam im objasnio moju situaciju i poslije dva tjedna sto sam ih davio i davio su odustali i mi poslali kod!

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    MDA Vario IV Navi
    Operater
    t-mobile
    Godina
    38
    Bodovi
    5.669
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.669, Nivo: 17
    Bodovi: 5.669, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    je li tko pokusao dekodirati compacta sa
    http://forum.xda-developers.com/view...er=asc&start=0

31 days registered

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Nokia 5800 XM
    Operater
    Tele2
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo malo sam razumi sto je ovaj MDA, pa se sad pitam, da li da zamjenem SX1 za ovaj MDA compact, jer cini mi se da koristi Windows OS, a nekako mi je symbian sigurniji (isprobao sam ga pa zato)???? Ima li puno igrica za ovaj MDA i koji OS vise podrzava prosirivanje Windows ili Symbian, negdje sam cuo da Windows podrzava vise aplikacija, ali nema bas puno crackiranih aplikacija za njega I na kraju kolko kosta ovaj MDA ali bez ikakvih pretplata, tj. kolko bih ga ja mogao nabaviti u običnom dućanu???

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    SE C902, HTC desire
    Operater
    Flex Team 700
    Bodovi
    10.798
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sam uređaj ti dođe 3300kn, mislim da više proširivanje podržava Win, dok programe možeš naći na eMule-u, mIRC-u te DC++-u. Igrica ima bezbroj tako da se za to nemoraš brinut

31 days registered

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Nokia 5800 XM
    Operater
    Tele2
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro, bi li ga vi mijenjali za SX1, malo mi je trenutno skup, SX1 sam nabaio za krizmu u 5. mijesecu, a jel se po njemu mora tipkati onom olovcicom ili moze i prstom????
    Pliz nemojte se smijati priglupim pitanjima nisam nikad ovo razmatrao pa pitam svasta
    I još mi problem predstavlja kamera, bvilo je negdje i pisanja o problemima s Bluetoothom, pa kakvi su ti BT problemi????
    I jel postoji stogod da se poboljsa kamera???
    Zadnji uredio blazzer : 14-10-2005 u 23:49

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Siemens M65
    Operater
    Eronet
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i ja sam malo gledao ovaj MDA, pa nadjoh jedan cijenik ovamo u BiH od IT computersa, i u njemu piše neki model Qtek S100, a slika je ista kao u MDA compacta, jel to MDA compact??? Inače ovaj urdjaj kosta 1126 KM
    Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    SE C902, HTC desire
    Operater
    Flex Team 700
    Bodovi
    10.798
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Qtek s100, Imate Jam, MDA Compact, XDA IImini sve su to isti uređaji samo pod drugim nazivima i malo po izgledu variraju.
    Može se tipkati prstom ili olovčicom kako se želi iako je preciznije olovčicom.
    Pročitaj te ovaj thread odpočetka i sve će vam biti jasno u vezi tog uređaja

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    iP4
    Bodovi
    11.517
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.517, Nivo: 25
    Bodovi: 11.517, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Napravio sam hard reset na mobu, prilikom upgradea Radio roma, nisam znao da radi hard reset i otislo mi sve u nepovrat ali nista strasno malo sam rasteretio mob i sad radi ko nov.
    Ali nije htjeo da uradi restore podataka sa X-Backupom, i to kako je pokazivao potrebnog prostora je trebalo vise nego sto ima raspolozivog. Neznam kako.
    Ali sta je tu je i ja sad iz pocetka, sreca je da sam nekad sacuvao posebno kontakte pa je to ostalo. i radio je sada 1.13.00, u biti isto, neznam na sto da obratim paznju.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pobudali
    ... i radio je sada 1.13.00, u biti isto, neznam na sto da obratim paznju.
    Možda još više poboljšano držanje signala. Ali vjerojano nećeš ni osjetiti neku razliku kod razgovora. Tako je barem bilo s prethodnim radio ROMom...
    MDA Compact IV

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    HTC Desire HD
    Operater
    VIP, TIM
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ponavljam: 1.06 meni radi sasvim dobro (bar meni se tako cini). nikakvih problema. za one koje zanima compact, ko sto je rekao skyward, nek si procitaju thread-ove. saznat ce vise toga neg da ovdje pitaju pa dobe odgovor na kratko...
    HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]

+ Odgovori na temu
Stranica 10 od 14 PrvaPrva ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Windows Mobile Programiranje
    By sstrizic in forum Motorola
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 12-02-2005, 15:38
  2. Motorolafan.com-New mobile craze!
    By motorolafan in forum Motorola
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-07-2003, 12:25