Treba ti SD GPS kartica i neki software tipa Tom-Tom ili sličan. Kartica ti dođe oko 250 €. Pogledaj recimo u GER ili AT.Izvorno postao Frane
Namjeravam kupiti ovaj uređaj...(vi ste me napalili..), pa me zanima u slučaju da ne dobijem kod za otključavanje da li je netko probao s ovom forom sa xda:
http://forum.xda-developers.com/view...=135736#135736
Treba ti SD GPS kartica i neki software tipa Tom-Tom ili sličan. Kartica ti dođe oko 250 €. Pogledaj recimo u GER ili AT.Izvorno postao Frane
MDA Compact IV
Vidim da si VIP korisnik. Po iskustvu s dosadašnjim VIP korisnicima najvjerojatnije se ne moraš brinuti jer ćeš dobiti od T-mobilea kod.Izvorno postao particle
Software koji spominješ nisam probao, no zvuči zanimljivo. Čak bih te zamolio da isprobaš otključavanje MDA Compacta na taj način, testa radi, da znamo.
U svakom slučaju, ako ne bude radilo ostaje ti kod koji ćeš dobiti od T-mobilea.
MDA Compact IV
imali možda negdje u hrvatskoj da se nabavi ta SD gps kartica i TomTom recimo 5. verzija
Da li je moguće upaliti compact a da nije umetnuta sim kartica?
Ja nisam našao SD GPS ili Tom-Tom u HR. Ako netko je molim neka napiše gdje.Izvorno postao Frane
MDA Compact IV
Naravno! Bez sim kartice (odnosno s isključenim Radio dijelom) mobitel se ponaša kao kad se izabere Fly mode (o kojem sam pričao). U tom slučaju mobitel je i dalje potpuno funkcionalan PocketPC uređaj! Jedina razlika je, naravno, što se ne mogu slati i primati SMS poruke ili telefonski pozivi.Izvorno postao particle
MDA Compact IV
odlično. Moći ću petljati po njemu dok ne stigne kod...
Jučer sam kupio MDA_compact.....Stvar je zver....Prvo sam bio u t centru u Vukovarskoj i nakon 45 min čekanja su mi rekli da ih više nema...grr.
Kažem da zovu na Cvjetni i.......imaju........trk odnosno voz tamo i žena mi veli da je to zadnji da ih više nemaju, da su ih naručili ali kad će doći neznaju...
I sad ja doma prčakm po njemu i nemam mira te odlučio ga ja unlockati pomoću fore s XDa. Ko će čekati i natezati se s T-mobilom.. Skinem fajlove i slijedim upute i................................................. ....................OTKLJUČANOOOOOOOOOO...
he he. Dakle stvar radi...Danas kupujem karticu i bacam se na programe...![]()
To je jako dobra vijest! Čestitam na otljučavanju Compacta.Izvorno postao particle
Pozdrav
MDA Compact IV
evo malo žicam...Mach1 možeš mi molim te poslati cab installer i plavizub fix.....
Hvala... Ako se malo zbrukam glede programa ne se ljutiti još sam novi.....
Sorry mach1, zanam da te svi novi gnjave...trudit ću se svesti to na minimum![]()
Cestitam na kupnji Compacta!Upozorenje: vjerojatno gubis jamstvo ako ga sam otkljucas... Ako ga nisi jos otkljucao, kontaktiraj T-Mobile da ti posalju kod!
Jos jednom cestitke. Ako treba nes, mozes slobodno gnjavit i mene!![]()
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Hvala...Izvorno postao Xzibit
.Dakle imas možda cab installer...ak imaš pliz pošalji
![]()
imam da, al ne ovdje. sam na faksu. u cetvrtak ti mogu poslati. uostalom mislim da ce ti ga prije mach1 (ili drugi) poslati...![]()
Mach ga nema....kad stigneš pošalji..thx..Izvorno postao Xzibit
![]()
zovem ja njih danas na 0981550 i slažem da mi taj mob (MDA III) treba jer idem u australiju (što i idem) i da tamo imam australsku SIM karticu (laž) i da mi sad treba kod za mob,ali dežurni glupan kaže "Nemogu vam pomoč"! Kako ste ih vi pitali?
evo sad sam ga otključao sa onim programom, ali još nisam probao vip karticu
evo log file
xdadev_all_unlock started
device=PH20B
key found
ril ioctl 0xc2: 00000000
simlock answer: %SIMLOCK= 01
0
current lock status: 01
security answer:
000
security answer2:
at%LISTNETWORKCODE answer: %NetworkCode: 21901F%NetworkCode: 00101F0
at%LISTNETSUBCODE answer: 0
at%LISTSPCODE answer: 0
at%LISTCORPORATECODE answer: 0
at%LISTSIMCODE answer: 0
at%LISTIMSIRANGECODE answer: 0
at%CLEARNETWORKCODE answer:
at%CLEARNETSUBCODE answer:
at%CLEARSPCODE answer:
at%CLEARCORPORATECODE answer:
at%CLEARSIMCODE answer:
at%CLEARIMSIRANGECODE answer:
removing lock 01
htclock answer:
simlock answer:
invalid sim lock answer
xdadev_all_unlock done
ril ioctl 0xc2: 00000000
ril ioctl 0xc6: 00000000
odkodidirani compact radi na vipove kartice
jediino sto ponekad nece ukljuciti plavizub jer je kao ukljucen flight mode - sto nije
@ particle
na koju mail adresu da ti posaljem?
Na MDA III sa VIP karticom sve radi
Daj malo točnije mi pojasni kako do spojit. Kada ja spojim MDA sa kompom i stisnem start(Activesync je ugašen) ništa se ne događa; sve lampice su mi crne??Izvorno postao mach1
evo nekidan mi otišo ekren, pao sa stola direkt na ekran, popravak 1100kn
odma sam ga pomaknul s ruba cim sam procital heheheIzvorno postao Frane
Kao prvo, Frane, žao mi je što ti se takva nezgoda morala dogoditi. I što te toliko koštao taj pad. Nekada se zna dogoditi da uređaj padne na kauč i ode mu ekran (i to sam vidio), a nekad se zna dogoditi da padne na beton i sve radi kako treba (to nisam vidio, ali mi sestra prepričava dogodovštine sa svojim mobitelom). Meni se redovito na prijašnjem PPCju znalo događati da nekako zagrebem ekran, olovka, vilica, nož (dobro, ne ću više, svašta će se pomisliti...). Što se toga tiče, torbica za nošenje i pripaziti kad je vani.
Skyward, čim se vratim s godišnjeg, postat ću podrobnije informacije.
Pozdrav!
MDA Compact IV
evo samo da nešto pitam jer nisam sve mogao pročitati.....
znači kad se MDA kupi u tmobileu onda ima neku roza "temu" koja se može zamjeniti i kučište je kakve boje?
još nešto jer se može nabaviti još negdje compact osim tmobilea?
Bookmarks