HT se lani preselio na tu adresu zbog lošeg imidza sa bivšim lokacijom jer su im se rusili dijelovi zgrade.
Ne vidim neke povezanosti izmeđju HT i Hakoma, a kakve ti insinuiras.
Vidim samo da neki inspektori hakom aljkavo odradjuju posao pa sam morao urgirati kod ravnatelja.
Jednom je upalilo pa je preinačena ranije donesena presuda na moju štetu, a u korist HT-a.
Meni su i dalje najbolji. Samo da nista ne mijenjaju. Do sada plaćao 160 kn/godišnje/broju. Sada cu plaćati samo 40 kn/godišnje/po broju za te iste usluge.
Zadnji uredio ispravljach : 02-05-2015 u 14:40
kakvo trolanje?
ja ukazujem na jednu bitnu činjenicu, po meni.. i ne znam zašto te tebi smeta?
kad sam vidio na kojoj je adresi Hakom nije mi bilo drago iz pespektive jednog običnog korisnika... jer po meni jedna neovisna regulatorna državna agencija nikako ne bi smjela biti na istom mjestu sa operaterom, jer ljudi kada rade na istom mjestu druže se, piju, jedu zajedno.. a zatim padaju i dilovi ja tebi- ti meni.
s tog gledišta - to stoji. ali ne vidim baš korist za prosječnog korisnika da ima najmanji trošak održavanja broja i da ga praktički ne koristi, osim za penziće i slične kojima se prije gomilao novac na računu...
Zato jer pricas nevezano za temu i ne iznosis nikakve konkretne cinjenice, vec samo doslovno bla-bla-bla.
HT i Hakom se nalaze na istoj adresi, i to ti je takozvani Sky Tower na Slavonskoj. HT ti je u jednoj zgradi, Hakom u drugoj. Uz mnostvo drugih firmi okolo.
I ne vidim kako to utjece na rad bonbona i ponudu? Prosvjetli nas ako smatras suprotno
Postavi stvari ovako:
Koliko si stotina ili desetaka vipme brojeva aktivirao da dobiješ po 240 kn na osnovni racun, kada se to moglo?
Koliko si stotina ili desetaka tomato brojeva aktivirao s tarifom na tudji racun i koliko si desetaka tisuca minuta pretvorio u kune, kada se to moglo?
Koliko si stotina ili desetaka tele2 brojeva aktivirao da dobiješ po 120 kn na osnovni racun, kada se to moglo?
Koliko si stotina ili desetaka ht-ovih brojeva aktivirao da dobiješ po 348/498/598 kn na osnovni racun, kada se to moglo?
Ako nista od navedenog nisi učinio, u količinama koje sam naveo, onda ti je sada jasno zašto tvoji bonbon brojevi, kao oni mojih ukucana, ne broje nekoliko stotina kuna, a da pritom trosis 160kn/god, dok prosječan korisnik svaki mjesec kupuje bon od 88 kn.
Jednostavno, postoje korisnici-potrošači i korisnici koji profitiraju na telekom kombinacijama. Najjednostavnije je kupiti bon od 88 kn i žaliti se na ponudu operatera. Malo je teze svaki dan uložiti vremena da se steceno znanje prosiri, a bezobrazno je ići pitati "ribara/gljivara da te prosvjetli gdje to on lovi tako velike ribe/gljive".
Zadnji uredio ispravljach : 02-05-2015 u 17:21
Svaka cast. Ali sto je u bonbonu bilo od navedenog? Pricao si o nepoznavanju ponude bonbona. Jedino sto sam aktivirao par desetaka lijepih brojeva dok ih je jos bilo..
--
. [Lejzermaster]
Tako se ne pune bonbon računi sa stotinama-tisucama kuna.
Eventualno, si napunio toliko da ti je bilo za trosenje par mjeseci.
Ako nisi koristio ponude drugih operatera, kada se to moglo, onda sigurno nemaš ni sada nekoliko stotina bonbon brojeva i koristis pogodnosti po istima.
Zadnji uredio ispravljach : 02-05-2015 u 17:32
Mislim na aktivirao i prodao. To je bila dobra zarada..
Istina od 10 kuna prebacio sam sebi 9 kuna. Trosak broja je bio 1 kunu.
A kuna u pola cijene se i danas zna naci u oglasniku..
--
. [Lejzermaster]
Ti pišeš o ponudi HT-a ili bonbona?
Kako to da u tvom postu ne prepoznajem nista od onoga sto se radi u bonbonu, već je to isključivo modus operandi s brojevima u mreži HT-a?
Kojim brojevima u mrezi HTa? Bonbon - biranje brojeva. Aktivacija i prodaja.
--
. [Lejzermaster]
mogao si 9kn multiplicitati tisuću puta, samo si trebao nastaviti
Nitko ne spominje da stanje na 13977 a ni na m.bonbon.hr nije dostupno.
Evo, napokon popravili i to nakon 3 dana tijekom kojih nije radila usluga "stanje", "prebaci", "hocu".
Vidim da pripremaju nesto novo na stranici www.bonbon.hr :-)
Ajmo insajderi da vas cujemo..
--
. [Lejzermaster]
Eto, stranica je opet online i ništa novo ne vidim.Možda eventualno mijenjaju izgled weba ili im je to defaultna spika kada im web ne radi.
![]()
U zadnje vrijeme bonbon se dosta opustio... bio sam na svim mrežama. Odlucio sam preći na bonbon radi manjih troškova i očekivao sam da ne mogu biti sto se tiče pokrivenosti i signala kao simpa ili tele2 ma cak i tomato. Ali u zadnjih dva mjeseca kao da namjerno ne pustaju svoj signal u manjim gradovima(npr. Daruvar) i internet šteka kao da se spajam putem 56k modema... definitvno prelazim na drugu mrežu ali budem jos vidio na koju.. i ktome sam još nazvao njihovog operatora da vidim da li se radi možda na nekim infrastrukturama pa da tu dolazi do zastoja. Gospodična mi malo bahato (i razumijem taj dio vjerojatno ih ima dosta koje je gnjave ali opet ne trebam neko da mi laže na suho) oni koriste od HT mrežu infra. i oni tu ne mogu ništa, wtf?? odgovor tko svako želi čuti. Svi mi znamo da sve tele mreže koriste njihove vodove i itd. Ali opet ako se uredno može uzeti novac od korisnika i platis za neku opciju i onda očekuješ i da dobiješ ono što platiš, to sam htio joj objasniti. Samo me uputila da se obratim putem mail-a sta mi ne odgovara. Kupujem bon od 88kuna i aktiviram si net i razgovore ovisi sto mi vise treba i to se ne da potrositi jer ne mogu kontiniurano ni razgovarati dulje od 2min sam mi prekine ili veza jednostavno nema signala ili se toliko smanji kao što sam naveo gore... i to kada se repetivno događa op op. Budeš malo isfrustriran. Stoga ako razmišljate uzeti bonbon radi jeftinoće zamolio bi vas da ponovno razmislite, definitvno se ne isplati ako vam mreža ne funkcionira većinu vremena.
A da provjeris mobitel
Bookmarks