Za 108 kn u Simpi dobiješ 9000 jedinica (u Hibridu za 119 kn 8000 jedinica), stoga bi ispunjavanje tvoje želje bilo pucanje u vlastitu nogu.
Za 108 kn u Simpi dobiješ 9000 jedinica (u Hibridu za 119 kn 8000 jedinica), stoga bi ispunjavanje tvoje želje bilo pucanje u vlastitu nogu.
S obzirom da je sad u bonbon pretplati 140kn 40GB, bilo bi lijepo da malo spuste.
Tomato za 130 kn daje 30 tisuća jedinica. Bonbon je, barem što se tiče GB-a, izdašniji.
Tarife su samo skuplje ...bezveze
to i meni smeta. cijene tarifa samo rastu. a pol toga mi uopće ne treba...
I ne moze se (preko weba) aktivirat samo paket minuta ili sms-ovs. Mora se aktivirat i imternet.
Katastrofa za starije ljude koji ne koriste internet
Ako je tako, onda su stvarno pukli.
istina je, ja sam htio za 20 kn aktivirat 200 min, i zvao SZK i rekli mi da moram aktivirat i jedan od internet paketa (najjeftiniji je 10 kn - 300 mb), tako da ostajem na staroj tarifi 100 min za 20 kn
Jeftinije ispadne da platis i 30kn za 200min (10kn za 300Mb i 20kn za 200min.) nego 20 kn za 100 min. Naravno ako ti treba vise od ovih 100 min.
I meni nudi da aktivram samo 200 min. ali preko web aplikacije (ne preko app na mobitelu).
Zadnji uredio 10aLEX : 01-07-2020 u 11:19
Ne mora se aktivirati paket interneta, ali su to fino sakrili ispod internet opcija - klikneš na Imam Internet![]()
Nisam uopće Bonbon korisnik, nego sam ovako posjetio web stranicu, neprijavljen. Glupo je da pokazuje dvije različite stvari, neka se onda odluče jel može ili ne može bez neta.
Ni kod mene nema te opcije. To su maknuli u samoj web aplikaciji Moj Bonbon, a stavili na pocetnu web stranicu Bonbona.
taj .. imam internet je samo dostupan kod bonbon pretplate
a tamo ti je minimum potrošnje 40 kn ..
bonbon na bonove treba aktivirat net + pozivi
banda uglavnom, ja otišao na simpu, badava oni daju mb, sms, minute kad ne trosim toliko, a svako malo 10kn više
banda su svi
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
@zvorkapic.os Ti si ocigleno naleti na nekog u SZK koji ti je izasao u susret (ili jos nije proucio nove tarife), sad sam i ja pitao da zamjenim stari paket minuta od 20kn za novi ali kazu da je obavezno i internet aktivirati.
[FLAT VIKEND] ovo ljeto, FLAT Internet je na nas! svim aktivnim korisnicima bonbon aplikacije dajemo flat vikende do kraja kolovoza. ulogiraj se u app do srijede u ponoć i već ovaj vikend surfaj neograničeno. opciju ćemo ti aktivirati od petka u 00:01h do nedjelje u 23:59h. nemaš app? skini ga na linku i prošeraj informaciju među svojom ekipom koja je na bonbonu: https://www.bonbon.hr/aplikacije
Nije loše bar nešto dobit od tih lopova![]()
Prvih pet dana Tomatov neograničeni internet (vrijedi do 30. 9.) za 30 kn, a onda besplatni Bonbonov. Ukupno nekih 150 kn na mjesec.
Ili još bolje: od petka do nedjelje besplatni internet, a ostale dane trošenje onih 16 GB koji u Bonbonu stoje 80 kn.
Je li netko na bonbon web stranici vidio pod "Akcije bonovi" ponudu za HBO Go?
Pise: "Aktiviraj HBO go paket i cijeli srpanj uživaj u najnovijim serijama i filmovima bez dodatne naplate." ali kad sam je htio aktivirati kaze da ili nemam dovoljno novaca (sto nije isitna) ili je vec aktivirana (sto takodjer nije isitna)?!
Ili i HBO GO nemozes aktivirati bez internet paketa?!
Uspio sam rijesiti problem sa HBO GO sa SZK.
Uglavnom, ne treba aktivirati internet paket da bi se aktivirao HBO GO i do kraja 7. mj. je besplatna aktivacija (pretplata traje 30 dana).
Bookmarks