Dakle, sto se tice pusha na 2G, nije tocno da ne radi, upravo naprotiv, radi bez problema. Ako je kod tebe situacija drukcija, obrati se SZK, ne sumnjam da ce biti rijeseno.
Dakle, sto se tice pusha na 2G, nije tocno da ne radi, upravo naprotiv, radi bez problema. Ako je kod tebe situacija drukcija, obrati se SZK, ne sumnjam da ce biti rijeseno.
Šta nisu sami rekli da push ne radi na 2G? oO
Meni push radi besprijekorno vise od godinu dana, otkako sam kontaktirao SZK koji su neko vrijeme individualno provjeravali status
Samo im pošalješ preko fejsa poruku da ti aktiviraju push na tvome broju i sve 5 nakon par minuta.
Yep ili twitter, zna biti brza reakcija.
A probleme s pristupom Internetu preko 3G mreze i poziva imamo svi u razlicitim obimima i to je neupitno. Kod mene zna radit odlicno danima, a onda u jednom danu visekratni problemi. Ali vjerujem da ce se i to rijesiti.
Stigao novi SIM, ali otišao mobitel koji je imao 3G.![]()
Chat na bonbon.hr stranici ne radi samo meni ili i drugima?
Vec sam prije mjesec dana pokusao pristupiti chat-u na bonbon.hr ali javlja da nije u funkciji, a to isto mi je javio i prije par minuta.
Znaci li to da se npr. promjena velicine paketa sada moze obaviti samo pozivom (twitter i facebook nisu za to)?
facebook inbox možeš. chat ne radi
Malo je blesavo da chat ne radi tj. da se podrazumjeva da svi koriste facebook. :-D
ja ih nazovem kad nešto trebam. iako ih brže dobiješ na fb chatu
jel se popravila situacija sa 3G-om? Jel se još događa da si nedostupan na 3Gu?
Ja ne bih znao, prenio broj u drugu mrežu - tmobile. Uglavnom 3g radi ok. Fućkaš jeftinost kad ne šljaka!
Je isto osim što nemam tišine u razgovoru, pucanje interneta ni tko me zvao poruke. Isto je ali opet nije!
Vidjet ćemo dugoročno..
Vjeruj mi ima toga i na preplati jer imam i jedno i drugo
Ima tko kakav info sto je nakon 15.10.?
--
. [Lejzermaster]
Od neki dan sam skužio da kvaliteta zvuka dok pričam je puno bolja.
Znači, svi znamo kakav je zvuk dok pričamo na telefon no od nedavno (prije 3-4 dana) kvaliteta je puno bolja, skoro kao da pričam preko Vibera ili Skypea. Nema veze jel sam na 2G, 3G ili ako mi je net skroz ugašen.
Sve mi se čini da je u pitanju HD Voice.
Mobitel - Lumia 920. Prije sam imao Xperiu S koja po ovome podržava HD Voice ali toga nije bilo u mom slučaju. Isto kao i na Galaxyju S2, S3, S3 Mini.
Nedostatak je što ponekad čujem pucketanje i prekidanje signala, pogotovo dok sam u Zagrebu (područje Glavnog kolodvora).
Ima li netko kakav info o tome?
Za Osijek i dalje vrijedi pucanje veze a sto se tice kvalitete zvuka nisam primjetio da se je promjenila (i prije je bila dobra).
Jep, možemo potvrditi da je HD voice u upotrebi![]()
Kome trebaju perverzne brzine, imajuna vipu i t-mobile.. na vipu sam ostvario 48Mbps na 4G u downloadu i 15Mbps upload.. a t-mobile je bolji na dc-hspa+..dobije se 20Mbps... Na 4G mi se čini da režu brzinu jer sam dobivao 7-10Mbps tmobile 4G. Tako da dual carrier je poprilično dobra stvar.. Obratite pažnju na to kada se kupuje usb stick modem
partwish, kad bude, javimo.Kao i za HD voice
Za mjesec,dva, godinu, pet godina? Tko to zna...
Nije ovo za mene ...
Daj u ponudu ubacite Moto G, a ne ove s 512 RAMa! Hvala!
Bookmarks