A poslao sam točne podatke ili ja neznam svoje podatke pa sam poslao od druge osobe haahahah
Svi koji niste dobili kune, možete mi poslati na pm broj i puk1 pa ćemo provjeriti koji je status. Svatko može dobiti objašnjenje za sebe što se dogodilo, a naći će se neka dodatna kuna isprike onima koji čekaju duže nego što je to realno!![]()
ja sam dobio sve kune za registraciju, napokon.
Eto, imam info da su kune počele sjedat, kao što je slučaj s ispravljachem. Isprike zbog zbilja dugog čekanja.![]()
Bonbon -nestalo mi interneta i kupim bon od 80 i cekam poruke za popust.dode 6poruka...jedna od njih da ako budem ima novaca da ce se reaktivirati razgovori?druga internet.i sad nevirujem da se poklopilo isti dan jedno i drugo.zovem ih i skoro me ubjedila da je tako posto su dosle poruke,drz nedaj ja ma vidi ti isto,je nakraju ima razgovara jos dosta i netribaju.i sad ostalo jos 50kn na racunu nakon sta sam aktivira internet 30 kn i sad da sam ima puno vise kuna na racunu aktiviralo bi ponovno razgovore i otisle bi kune bezveze .kaze ona greska sustava vratili bi pare.da oni sta skuze a sta s onima sat ne skuze.aaa mi pricamo o vama ne oviim drugima(tisuce sta ih sigurno nece skuzit)puta 60kn.zato pazite na sitne zaje..kaze triba sam odgovorit na por sa necu.zasto to moram zasto nestavite poruku sa hocu a ne sa necu.recu vam ja upravo radi ovih. Tisuća i tisuća ljudi
---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 14:59 ----------
Pogledaj moj post pa ces vidit koji su zaj... Oví bonbon
---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:06 ----------
To su zaj... Vidi moj post bonbon mukte kasnije sitni zaj..i.
---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:09 ----------
Bonbon -nestalo mi interneta i kupim bon od 80 i cekam poruke za popust.dode 6poruka...jedna od njih da ako budem ima novaca da ce se reaktivirati razgovori?druga internet.i sad nevirujem da se poklopilo isti dan jedno i drugo.zovem ih i skoro me ubjedila da je tako posto su dosle poruke,drz nedaj ja ma vidi ti isto,je nakraju ima razgovara jos dosta i netribaju.i sad ostalo jos 50kn na racunu nakon sta sam aktivira internet 30 kn i sad da sam ima puno vise kuna na racunu aktiviralo bi ponovno razgovore i otisle bi kune bezveze .kaze ona greska sustava vratili bi pare.da oni sta skuze a sta s onima sat ne skuze.aaa mi pricamo o vama ne oviim drugima(tisuce sta ih sigurno nece skuzit)puta 60kn.zato pazite na sitne zaje..kaze triba sam odgovorit na por sa necu.zasto to moram zasto nestavite poruku sa hocu a ne sa necu.recu vam ja upravo radi ovih. Tisuća i tisuća ljudi
Koliko sam shvatio, nisi zakinut osobno, ako jesi, možemo provjeriti. Što se tiče naplate, moguće je da se dogodi pogreška, ali kako bi mi tu pogrešku ispravili nekad nam sam korisnik treba ukazati na to jer se dogodi da se greška ne zapazi u 100% slučajeva. Nikad nije bio problem ispraviti pogrešku.
Što se tiče indicije da greške radimo namjerno, ne pada nam na pamet. Jer puno je operatera u Hrvatskoj i takve greške se ne opraštaju, nisu moralno u redu itd itd. Da to bonbon namjerno radi, ne bi dugo opstali.![]()
Svaka greška koja se dogodi, može se ispraviti. Npr. ako pošalješ mail da ti se aktiviraju veliki razgovori, a agent greškom aktivira veliki internet paket, nema problema, vratit ćemo novce i posuti se pepelom!
Bonbon od 1. lipnja 2015. godine drastično diže cijene međunarodnih poziva.
Poziv Bonbonova korisnika prema Austriji (kada hvata slovenski signal) stoji 1.81 kn (naredba Europske komisije) i to se nije mijenjalo.
No prije je minuta iz Hrvatske prema Austriji (kada se hvata hrvatski signal) stajala 2.70 kn, a sada će čak 4.99 kn.
Bosna i Hercegovina nije u EU-a, ali je do sada minuta Bonbonova korisnika stajala samo 1.50 kn.
Od lipnja će koštati čak 4.99 kn!
SAD također nije u EU-a, ali je do sada minuta Bonbonova korisnika stajala 6.00 kn.
Od lipnja će koštati astronomskih 15.99 kn!
http://www.bonbon.hr/usluge/cjenik/c...narodne-usluge
Da li im je to Hakom dopustio?
Zasto ne bi?
trebao je Hakom davno sve naše operatere pritisnut, jer svi pozivi prema EU destinacijama ne bi smjeli biti skuplji od 1.81. kako je naredila EU jer i mi smo dio EU! ...a naš hakom im to tolerira....
druga stvar, samo neka bonbon diže cijene roaminga, Vip je zadržao cijene kao do sad što je pametna odluka, pa će onaj koji nekad i nazove sa svog mobitela inozemstvo fino prijeć konkurenciji... iovako im je zastarijela ponuda i traže od korisnika da minimalno 88kn potrošie da bi im dali nešto konkretno..nedugo su imali dizanje cijena sms-a.. sad još i ovo... oni kao da misle da su još uvijek monopolisti i kao da imaju recept za otjerati korisnike od sebe...
Zadnji uredio bezicni : 02-05-2015 u 11:34
Nije ni čudo da Bonbon radi što hoće jer je dio HT-a!
prije bi rekao da Hakom tolerira i žmiri koliko god je potrebno, jer je dio HT-a... formalno nije, ALI...
HAKOM sjedište:
Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti sjadište:
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
HT sjedište:
Poduzeće: Hrvatski Telekom d.d.
Adresa: Roberta Frangeša Mihanovića 9
kakvo trolanje?
ja ukazujem na jednu bitnu činjenicu, po meni.. i ne znam zašto te tebi smeta?
kad sam vidio na kojoj je adresi Hakom nije mi bilo drago iz pespektive jednog običnog korisnika... jer po meni jedna neovisna regulatorna državna agencija nikako ne bi smjela biti na istom mjestu sa operaterom, jer ljudi kada rade na istom mjestu druže se, piju, jedu zajedno.. a zatim padaju i dilovi ja tebi- ti meni.
s tog gledišta - to stoji. ali ne vidim baš korist za prosječnog korisnika da ima najmanji trošak održavanja broja i da ga praktički ne koristi, osim za penziće i slične kojima se prije gomilao novac na računu...
Zato jer pricas nevezano za temu i ne iznosis nikakve konkretne cinjenice, vec samo doslovno bla-bla-bla.
HT i Hakom se nalaze na istoj adresi, i to ti je takozvani Sky Tower na Slavonskoj. HT ti je u jednoj zgradi, Hakom u drugoj. Uz mnostvo drugih firmi okolo.
I ne vidim kako to utjece na rad bonbona i ponudu? Prosvjetli nas ako smatras suprotno
Nitko ne radi sto hoce jer imamo regulatora...
HT se lani preselio na tu adresu zbog lošeg imidza sa bivšim lokacijom jer su im se rusili dijelovi zgrade.
Ne vidim neke povezanosti izmeđju HT i Hakoma, a kakve ti insinuiras.
Vidim samo da neki inspektori hakom aljkavo odradjuju posao pa sam morao urgirati kod ravnatelja.
Jednom je upalilo pa je preinačena ranije donesena presuda na moju štetu, a u korist HT-a.
Meni su i dalje najbolji. Samo da nista ne mijenjaju. Do sada plaćao 160 kn/godišnje/broju. Sada cu plaćati samo 40 kn/godišnje/po broju za te iste usluge.
Zadnji uredio ispravljach : 02-05-2015 u 14:40
Svaka cast. Ali sto je u bonbonu bilo od navedenog? Pricao si o nepoznavanju ponude bonbona. Jedino sto sam aktivirao par desetaka lijepih brojeva dok ih je jos bilo..
--
. [Lejzermaster]
Tako se ne pune bonbon računi sa stotinama-tisucama kuna.
Eventualno, si napunio toliko da ti je bilo za trosenje par mjeseci.
Ako nisi koristio ponude drugih operatera, kada se to moglo, onda sigurno nemaš ni sada nekoliko stotina bonbon brojeva i koristis pogodnosti po istima.
Zadnji uredio ispravljach : 02-05-2015 u 17:32
Mislim na aktivirao i prodao. To je bila dobra zarada..
Istina od 10 kuna prebacio sam sebi 9 kuna. Trosak broja je bio 1 kunu.
A kuna u pola cijene se i danas zna naci u oglasniku..
--
. [Lejzermaster]
Bookmarks