@Northgate
Pretpostavljam da nemas hr.dokumente i zato ti u Tele2 prave probleme.
Ne znam kako je u Hr.sa strancima ali npr.u Njem. traze adresu prebivalista da mozes reg. broj (sto je tamo vec odavno obavezno).
E ****** nije mi jasnije. Ako je prebacivanje broja na tebe jasno je da mora biti prisutna osoba na koju je sad broj. I to je kod svih operatera isto.
I kod prebacivanja broja u bonbon, tebi tele ne može raditi probleme. Sumnjam da oni i znaju čiji je to broj. A ako i imaju taj podatak, ne radi ti tele problem nego bonbon. Uostalom možeš to napraviti i online ako ti je problem tu osobu dovest fizički u centar. A ak ti je to bivša s kojom si se posvađao, jbg.
Koristim Smart tarifu 3GB.
Kako treba dokupiti za SMS, to sam napravio prošli mjesec (100 SMS-ova za pet kuna). Tele2 nije poslao bilo kakvu poruku o tome da je prošlo 30 dana od uporabe opcije 100SMS. Tako da sam neko vrijeme trošio kune s računa.
Velika kritika!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
koristio sam i ja tu tarifu i baš sam ih to pitao i rekli su kako šalju obavijest kako ističe paket sms-a... a i mislio sam si da je tako nekako.... po meni bi bilo puno pravednije i bolje i nama i njima da se dotični paketi sami reaktiviraju... a ne da treba pazit i razmišljat...
ali unatoč tome ova tarifa će me spasit na ljeto ću je aktivirat da imam mobilni internet na laptopu za male pare.... za mobitel mi baš nije jer kad dođem u trgovački centar sam bez signala i slične mušice koje imaju, a mene iritiraju... tako da od mene i kritika i pohvala!![]()
Zadnji uredio bezicni : 13-05-2015 u 14:09
Naravno, pohvala na poketu od 3GB for free, mislim u sklopu mjesečnog paketa od 35kn. Mislim da sličnog nema nijedan operater, a i 3GB mi se nekako jako sporo troše što mi igra dosta veliku ulogu ljeti.
U Mobisu!
Sporo se troše kao što kažeš jer Tele2 prakticira "pravedniju obračunsku jedinicu" od 10kb kao i Tomato i Bonbon.... dok u Vip-me i Simpi se megabajti troše brzinom munje zbog obrač. jedinice 100kb.
Revolucija ukinuta za nove pretplatnike? Na stranici se vide samo Mix Tarife?
http://www.tele2.hr/privatni-korisni.../#uz-pretplatu
Tele2 je navodno omogućio da se više puta u mjesecu aktivira Promosmart 3gb, za onog tko je već aktivirao tarifu i ima je aktivnu... tako su mi je rekla služba za korisnike, pitao sam još jednom nakon toga i također i drugi agent mi je potvrdio tu informaciju...
Piše na njihovoj stranici da je moguće aktivirati prije isteka 30 dana ali se brišu prethodni paketi
Tele2 povodom 10 godina nagrađuje sve svoje korisnike
više o tome: http://www.mobitelekspert.com/tele2-...00-sms-poruka/
Novi korisnici (aktivacija novog T2 broja ili prijenos) mogu ostvariti pogodnost 1gb (ili 100 min ili 100 SMS) nakon što nadoplate svoj novi tele2 broj bonom od 25 kn.
Aktivirao sam promotivnih 1GB i neznam sto da radim stime jer imam jedva bijednog 2G signala a 3G uopce nema,a brzina interneta mi je do superbrzih 0.28mb/s
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Znam da se radi o 10. rođendanu, al' brat bratu, ako je to jednom u životu, a jest, mogli su dati malo više. Pogotovo jer je limitirano-jedna opcija po broju. Nude pazi 1GB ili sto minuta ili sto poruka i to za sljedećih 30 dana.
Mogli su umjesto 1GB dati 100MB.
Mnogi će reći da se poklonjenom konju ne broje zubi, al neću zbog toga da mi se uvaljuju rage![]()
U Mobisu!
za 20 godina rada će dati ipak malo više![]()
Ja zadovoljan sa brzinom i tom gigom,bilo bi dobro da cesce caste![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Od cca početka prošlog mjeseca (od kako sam akivirao poklon od 1GB) ne radi mi prikaz potrošnje MB na mojtele2. Danas dobijem sms da još uvijek otklanjaju poteškoću i da mi poklanjaju 500mb tijekom sljedeća 3mj.
Što reći. Koju posluku porati? Drago mi je zbog dodatnih 500mb, ali s druge strane bi ipak rado da mi radi prikaz na webu jer nemam običaj provjeravati stanje SMSovima :/
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Tele2 se potrudio da mi već 1.11. deaktivira "rođendanski" SMS paket. Mislim da sam ga aktivirao 3.11. Imam Smart 3GB na bonove i SMS inače plaćam.
U Mobisu!
Mislim da u uvjetima promocija i piše da se sve gasi 01.11.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Deaktivira se pretplatnicima, a bonasima nakon 30 dana
Ja sam jedan paket 1gb aktivirao 1.10., a drugi 31.10.
Tako da i listopad i studeni imam promosmart sa 4gb/mj za 35 kn/mj.
Što se tiče signala sada je bolji na određenim područjima čak ima i 3G di nije bilo ni za razgovor. Ali još uvijek u nekim dijelovima prijelaznim dolazi do prekida u razgovoru dok se prešaltava sa 3G na EDGE!
Već 2 mjeseca im šaljem prigovor da mi se potrošnja na mojtele2 portalu neispravno prikazuje (jedno piše tamo, a drugo piše u SMS poruci) i samo dobijam mailove u kojima me mole za strpljenje i da je u obradi.
Što reći? Koju posluku porati?
I sad su mi počeli naplaćivati nekakve poruke prema Njemačkoj. I blokirali me.
Bookmarks