I dalje ništa.
Darda, ovo je stara ponuda.
---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 10:43 ----------
Smart, omiljena tarifa svih surfera, vraća se jača no ikada!
U promotivnom razdoblju do 31. ožujka Smart je pojačan na 3GB podatkovnog prometa!
Ponovimo, za 35 kuna mjesečne naknade dobivaš 1000 minuta prema svim mrežama i 3 GB podatkovnog prometa.
100% više
To nije sve - sudjeluj u promociji u kojoj uz prvu mjesečnu nadoplatu računa bonom kupljenim u bilo kojem prodajnom kanalu imaš pravo na 100% bonus kuna tijekom 6 mjeseci!
Više o ovoj genijalnoj ponudi saznaj na stranicama Smart tarife.

Odgovori uz citat
)
Nekada možda neću imati na računu za Prejaku opciju pa ću koristiti bonus kune na pozive i net... Sa druge strane u Tele2 sav bonus bi propao. Ni nemam više poziva prema Vipu da mi treba više minuta, a poučen starim iskustvom, tele2 će gasiti kartice ako imaš više poziva prema Vip/tomato mreži, tako da mi se ne kocka sa brojem koji bi mogao biti ugašen ako slučajno imam koji poziv više prema tomatu.
kako može prigovaranje signalu biti ispod svake razine? Ljudi prigovaraju već godinama, a oni ništa ne rade, a ako i rade nešto po pitanju signala onda to ide sporo. Ne da mi se baš uvijek vaditi mobitel iz džepa samo da bi me ljudi mogli dobiti. Tele2 jedini u Hrvatskoj nema licencu za LTE/4G, i zbilja se pitam kamo im mreža ide, planiraju li oni ulagati u infrastrukturu ili ostati na tehnologijama starim 10 godina?

Bookmarks