Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 358

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    3 months registered500 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2013
    Bodovi
    623
    Nivo
    5
    Bodovi: 623, Nivo: 5
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kod mene je na p700 Jelly Bean i postoji aplikacija ''Upravljanje datotekama'' preko koje je moguć pristup internoj memoriji i SD kartici. Kod ICS toga nema, pretpostavljam da je i kod tebe ICS jer bi sigurno skužio ikonu s tom aplikacijom. Probaj osloboditi 600-700MB interne memorije, pa na nju kopiraj .apk. I meni je znalo javljati da nema dovoljno memorije kad bi ostalo, ne sjećam se sad, 300-400MB. Ili nadogradi android na JB...

2. 'Hvala' kaže:

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2013
    Bodovi
    5.621
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.621, Nivo: 17
    Bodovi: 5.621, Nivo: 17
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao doni Pregledaj post
    Kod mene je na p700 Jelly Bean i postoji aplikacija ''Upravljanje datotekama'' preko koje je moguć pristup internoj memoriji i SD kartici. Kod ICS toga nema, pretpostavljam da je i kod tebe ICS jer bi sigurno skužio ikonu s tom aplikacijom. Probaj osloboditi 600-700MB interne memorije, pa na nju kopiraj .apk. I meni je znalo javljati da nema dovoljno memorije kad bi ostalo, ne sjećam se sad, 300-400MB. Ili nadogradi android na JB...
    hvala ti puno na odgovoru.koji O.S ima nemam pojma ali je vjerovatno ICS .koliko sam te shvatio jedino riješenje bi bilo nadogradnja na JB
    ima sd-karticu od 8gb ,ja sam mu trebao instalirati igo navigaciju.Kopirao folder igo(oko 3.5gb) na sd-karticu tako što sam otišao u my computer jer kod ovog telefona ne vidim ono standardno mass storage pa da mi otvori sd karticu.
    ne mogu da shvatim kakav je ovo telefon kad sa O.S koji dođe pri kupovini ne možeš doći do sd karte
    interna memorija je 2.64gb tj.skoro da nema ništa na njoj
    napravio folder igo(samo najosnovnije,oko150mb),mislim da kopiram na internu i da time riješim problem
    dobivam obavijest da nema mjesta tako da ne znam šta bih uopšte oslobađao na int.kartici

Forumaš Postignuća:
    3 months registered500 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2013
    Bodovi
    623
    Nivo
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=marin71;1066592]

Pogriješio si u koracima. Ako ti mob nije rootan nemaš koristi od SD kartice osim za slike i muziku. Instalaciju u tom slučaju trebaš izvršiti na int. memoriju. Ako ti je IGO folder 3,5GB onda si ubacio mape cijele Evrope. Meni recimo IGO+nekoliko mapa okolnih zemalja ima 800MB. Dakle sa prvog posta koji je postavio walter skineš Part 1,2 i 3 zatim ih raspakiraš sa npr. 7zip-om. IGO folder koji dobiješ kopiraš na mob i pokreneš .apk. Sve je korak po korak pojašnjenu u prvom postu. Napominjem da sam ja u sys.txt morao ručno dodati rezoluciju. Mape zemalja koje ti trebaju dodaš ručno.

Ako ti se ne da zezati s ovim preporučam Navigon koji je potpuno funkcionalna navigacija i jednostavnije ga je instalirati. Trebaš imati wi-fi zbog dodavanja mapa.

5. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. iGO Primo 2.0 Android - Final Edition 2012
    By walter66 in forum Android
    Odgovora: 249
    Posljednji post: 08-07-2017, 21:00
  2. iGO MyWay Primo 2.0 Android (320x480)
    By walter66 in forum Android
    Odgovora: 26
    Posljednji post: 10-10-2015, 17:58
  3. iGO Primo 2.4
    By walter66 in forum iGO/Becker
    Odgovora: 47
    Posljednji post: 14-11-2014, 00:40
  4. Igo primo za Xperia S/T
    By Asmoday in forum Android
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 07-07-2013, 19:05
  5. iGO Primo Truck