iGO MyWay Primo 2 - Android Edition 2012
v9.6.7.235654 (320x480)
Part 1
Part 2
Rar Password: mgrba42
Kratko uputstvo za instalaciju :
Cijeli folder iGO kopirati na "Root" SD kartice , ručno pokrenuti *.apk file .
Prvi puta treba čekati GPS signal barem jednu minutu , slijedeći puta ide
za 10-15 sekundi .
Instalirane Mape , Building (3D) , Poi
HR i BiH (2014.Q1) ...
Testirano na Android smartphone :
Sony Xperia miro (Mirko) ...
Samsung GALAXY mini2 ...
Zadnji uredio walter66 : 11-10-2014 u 20:13
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
kako dobiti ovu aplikaciju u rezoluciji 800x480. kada sam instalirao bila je preko cijelog ekrana, a kod ponovnog pokretanja slika je na četvrtini ekrana.
vidim da u skinovima ima podrška za tu rezoluciju. koje linije koda promijeniti?
Zadnji uredio bombic : 22-03-2013 u 17:58
Ovu aplikaciju sam podesio za uređaje manje rezolucije ! (320x480)
Za 480x800 pogledaj ovdje !
http://cafe.mobil.hr/threads/77309-i...l-Edition-2012
Hvala. Ovu sam tvoju aplikaciju po onim uputama promijenio na moju rezoluciju i radi(predpostavljam da je ova novija). Kako dodati još koju kartu?(Mađarska, Austrija)
Karte skineš i kopiraš u mapu Content/Maps i to je cijela mudrost. Jedino pazi da ne pobrkaš karte od različitih kartografa. Više o kartama imaš u dijelu foruma koji se bavi isključivo kartama.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zašto ponekad app izađe sama od sebe ? huawei 8650 ?
Problem je izgleda u nedostatku memorije (ram) na uređaju !
Alplikacija je podešena za više vrsta SmartPhone_a , u datoteci sys.txt podešavaju se određene funkcije različitim komandama ,
možda neku Huawei 8650 ne podržava i može doći do "izletanja" iz programa ... Detalje ,radi čega se to događa , teško je odrediti ...
Problem je i s raznim "prerađevinama" koje se rade na Android uređajima , (Rootanje , Firmware ... i..t.d.) !
Koja je razlika između IP no dcim i dcim. Koja ce bolje (brže raditi) i može li neka od th ic na SD karticu
Thx
Meni na Galaksy mini GT-S5570I izbacuje "Please insert your iGO SD card".Ima li rješenje za to?
Vjerojatno nisi dobro pratio upute same instalacije , pokušaj pročitati ponovo!
Deinstaliraj iGO i ponovi instalaciju !
iGo u ovoj Temi je namjenski podešen za manje rezolucije što se vidi iz naslova : iGO MyWay Primo 2.0 Android (320x480) , ako ti odgovara onda u redu !
Ovako mora izgledati instalacija na SD kartici , unutar Foldera iGO
![]()
Ne,ne ide.Našao sam i za skin 240x320.Instalira,ali kad želim pokrenuti iGO MyWay Primo uvijek izbaci : "Please insert your iGO SD card".
Ili sad "Content error - global_cfg not found".
Da nebi bilo : Ovaj nema pojma!
Uspio sam instalirati iGO MyWay 8.4.3 sa Reborn skinom.
I CoPilot Live 9.1.0.234
Radi milina jedna.
Zadnji uredio dravski : 27-04-2013 u 19:22 Razlog: dopuna
"Content error - global_cfg not found" - nedostaje ti global_cfg.zip file. On ide u folder iGo/content/global cfg
"Please insert your iGO SD card" - provjeri da li u sys.txt fileu, pod [folders] imaš liniju has_secondary_root=0. Ili kopiraj svoj sys file ovdje da malo vidimo.
Neda mi cijeli sys.txt file kopirati ovdje.Da je predugački.Evo dijela folders :
[folders]
linked_root_list="/sdcard2/iGO /sdcard/iGO /sdcard/sd/iGO /sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/iGO /storage/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO"
;has_secondary_root=0
;secondary_app="android_linked_root"
;user_backup_path="android_linked_root"
Za "Content error - global_cfg not found" sam shvatio u čemu je stvar.
Moja greška u koracima.
![]()
@ dravski !
Aplikacija ne čita linije u sys.txt , ako ispred ima ovu interpunkciju ; (točku zarez)
Znači da ove linije dole nisu u funkciji :
;has_secondary_root=0
;secondary_app="android_linked_root"
;user_backup_path="android_linked_root"
želiš li da u funkciji bude ova linija mora biti bez točke i zareza !
has_secondary_root=0
![]()
@ walter66
Hvala na trudu.
Ali i dalje ne ide.Stalno "Please insert your iGO SD card".
Instalacija po uputama i fajlovima sa http://cafe.mobil.hr/threads/73008-i...00#post1004000 prolazi bez problema.
Problem je vjerovatno u verziji - distribuciji samog Androida . Ja inače ostavljam na svom telefonu i tablet PC_u originalne postavke bez "preinaka" koje rade kinezi , indijci , filipinci i ostali van EU ...
Uređaj najbolje radi na originalnom Software_u , sve ostalo stvara probleme ... Nemogu li isnstalirati aplikaciju za koju treba "Root_anje" ili neka druga "glupost" , ja je ne pokušavam instalirati ...
Ovo je moje osobno mišljenje !
Fon je dobiven za produženje ugovora za adsl net.
Samsung Galaksy mini GT-S5570I .
Otključan je dobivenim ključem (ne na silu).
Android je 2.3.6.
Osnovna verzija S5570IXXLD6
Kernel verzija 2.6.35.7
Broj verzije GINGERBREAD.IXXLD6
Da,rootani je i instaliran "Lucky Patcher".
Sad sam instalirao i Navigon Europe 4.8.0.
Ne vrijeđam i ne ponižavam sa svojim postovima ovdje,ali na ovakav (mislim moj) fon ta aplikacija ne ide.Možda rootanje i (ili) "Lucky Patcher" stvaraju probleme.
Nažalost,to ne mogu provjeriti jer nisam napravio backup na početku.Drugi smartphone nemam.Može se naći na netu original SW,ali ne vrijedi toliko truda.Ionako ga koristim samo za navigaciju.Za ostalo služi mala jednostavna Nokia.
Imao sam nedavno dva takva mobitela u rukama. Oba netaknuta, onako kako su izašli iz tvornice. Oba su imala probleme u komunikaciji sa SD karticom. Je li do kartice ili samog mobitela, ali koliko sam čuo od njihovih vlasnika nisu jedini koji imaju takve probleme.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma nisam ni ja mislio uvrijedit Tebe ! Napisao sam da je to "moje osobno mišljenje" ! Nije mi bilo ni na kraj pameti !
Nemam ništa protiv , možda je tako ispalo . Samo sam htio naglasit da uređaj bolje radi onako kako ga je "tata Kinez"
napravio . Ne razumijem se u preinake Android telefona , na "normalnom" sam računalu Windows sam dobar , a donedavno
sam imao i servis , pa mi ni taj OS nebi bio problem , nego imam svoje možda "glupe" principe , pa me nekad ljudi
krivo shvate . Prigovaram i onima koji sa sobom nose dva telefona , ali sve to nenamjerno .
Što se tiče navigiranja u autu !?
Tu je klasična Navigacija zakon ! Cijene su im pale u odnosu na prije nekoliko godina , i puno su manje od Smart telefona,
osim toga vidljivost po danu je puno bolja nego na mobitelu kojemu se ekran sjaji te se na suncu baš i lijepo ne vidi ...
Za cijenu običnog "tipkastog" telefona možeš kupiti neku od dobrih pa čak i boljih Navigacija , za novac potrošen na
SmartPhone koji se koristi uglavnom za Navigaciju , može se kupiti neki od vrhunskih navigacijskih uređaja , poput Becker ,
Navigon , Garmin , Mio , GoClever ili jeftinih "no name" kineza koji su čak i bolji jer imaju veće mogućnosti od "brandiranih"
uređaja , ako ništa drugo nemaš problema s otključavanjem uređaja , a i ovi od "Marke" na "kineze" lijepe svoj logo ...
Glavno je da Tebe to dobro služi !
Ja sam prije dobre telefone , dobivao produženjem pretplate po sličnoj cijeni kao i Ti !
Ali rješit se nekog davatelja mobilnih usluga je velik problem , vjeruj mi još sam u "ratu" s T-Mobile !
Ova dva svoja HTC_a koja imam , kupio sam za gotovinu jer me na takav način neće "oženjenog" (već 2x) ženit ...
Svi su ti Operateri navlakuše pa nas niskim cijenama uređaja izj..bu! Mene više neće !
Ovi linkovi za skidanje mi nerade. Mogu neki drugi ?
Zadnji uredio walter66 : 19-02-2014 u 22:26
Probaj ovdje nije moj upload (nisam testirao)
iGO Primo 2.0.1 9.6.7.281004 Explay Infinity II
Requirements: Android 2.2+
Overview: Complete GPS Navigation in 3D
Name: 320x240.rar
Size: 167.11 MB
Uploaded at: 10.03.2013
thanks to: Brown Dog
(320x240)
Universal data and branding for:
480_320
800_480
854_480
960_540
1024_600
1024_768
1280_720
1280_800
All Password:android
Pokusavam da skinem iGO MyWay Primo 2 - Android Edition 2012
v9.6.7.235654 (320x480) al neuspevam .Google prijavljuje gresku.
Bookmarks