Tele2 ima suprr signal i brzinu ali je jos bar 30tak % na tcom mrezi koja je prebukirana i sa punim 3g signalom nemozes nista...neznam
Tele2 ima suprr signal i brzinu ali je jos bar 30tak % na tcom mrezi koja je prebukirana i sa punim 3g signalom nemozes nista...neznam
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Možda je radio prijenos prije donošenja odluke o isplati.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Prijenos sam radio prije nekih mjesec dana, dakle nakon odluke o isplati. O isplati novca za kašnjenje sam upoznat, al iskreno nije mi se dalo peglat s time, a i vjerovatno bih time "ukopao" ovu mladu agenticu koja je vjerovatno tek dobila posao. Inače moj moto je "tko radi, griješi". Meni je glavno bilo da do 30.06. bude broj prenesen, da mogu aktivirat Brutalnu (iako se na kraju akcija produžila)![]()
Trenutno je glavna furka bonbon, al očito se to mjenja, pa razmišljam o prelasku na brutalku..
Kolko čitam signal je odličan kao i kvaliteta razgovora, spram bonbona di baš nemam svugdje 3G odnosno H, a i kvaliteta razgovora nije baš bogzna kaj..
@irasic, po tvom pisanju, ispada da si prelaskom bonbona na tomato, preporodil![]()
malo je reć preporodil![]()
ti si stvarno nestrpljiv....
3 radna dana traje prijenos....u vrijeme koje si naznacio na zahtjevu
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
mislim da je bilo 3-4 radna dana... a točno vrijeme bi ti trebalo pisati na "Zahtjevu za prijenos", prije toga ti se ne treba nadat
od kada sam na tomatu, napokon mi i sat na mobu pokazuje točno vrijeme. prije bi mi uvijek "bježao" par minuta unaprijed. (namješten na auto-ažuriranje vremena)![]()
Silom prilika (opet) koristim Bonbon kao primarni broj jer sam potrosio megabajte na Tomatu. Mreza je nestabilna, google sync svako malo pukne (promjeni se boja ikone u status baru), u nekim vukojebinama je lutrija dobiti 2G signal (na Tomatu uvijek imam barem 2G), a nerijetko mi se dogodi da mob potpuno izgubi net na neko vrijeme. Onda kemijam sa paljenjem/gasenjem airplane moda, rebootanjem i sl. Cak sam i refleshao mob na friski rom, ali isti vrag. Tomato je mila majka naspram ovoga!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Na bonbonu sam 11 mjeseci i odkad sam zvao da mi ukljuce push na mom broju nemam problema. Probaj ih nazvati, pa se mozda sredi..
--
. [Lejzermaster]
Eto i mene s bonbona na Tomato, tam di se nalazim (kod mene doma) imam 4 crtice (ajfon5) od 5, na bonbonu sam imal ful signal (al to je bilo na S4)..
Tak da s ste strane, bonbon ima jači signal..hmm.. Ili ipak nema neke razlike 4 spram 5..
--
Zadnji uredio cickova13 : 05-08-2013 u 09:39
Sad ne znam jel to do ajfona ili mreže, ali zvuk je puno bolji, sugovornika puno bolje čujem..
Ma oko što se tiče crtica, samo da ne troši baterije više ak nemam full signal, neg imam 4 od 5..
Uglavnom zasad sam zadovoljan.. A posle bumo vidli konačan utisak same mreže, nakon nekog vremena korištenja.
Evo samo kratki update mog prijašnjeg posta:
Reaktivirala mi se brutalna, vratio se na Tomato, svi moji problemi su nestali. Definitivno ne bih rekao da su ti problemi s Bonbonom bili slučajnost ili do mobitela. Tko će ga znati, sad je to nebitno.
Nisam imao probleme s pushem, sve je normalno radilo.
I kod mene je s Tomatom otišla jačina signala za jednu crticu dok sam na poslu ili doma (3G). Ne mogu reći osjetili li se to na bateriji jer sam svašta promjenio na mobu, ali bitno da ne vidim razliku u kvaliteti. 2G mi je kao što sam prije spomenuo bitniji (i zbog potrošnje baterije) jer dosta pedaliram po vukojebinama, a nije lijepo kada ti mreža šteka u pm kada si 10-20km udaljen od civilizacije i još toliko od kuće. Jbga, počeo sam cijeniti neke sitnice koje sam nekada smatrao nebitnima![]()
@zvone: ne, sgs2. Sori mislio sam da mi jos pise u potpisu.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Prespostavlja da je restac neka izvedenica rijeci restoran?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Unatrag 3 godine imam pakete od 1gb na tele2 i nikad nisam ni dosao blizu 1gb, nego to se uvijek kretalo oko 400-600 mb mjesečno.
8.8. sam se prabacio na tomato, brutalna tarifa 1gb prometa, ali obračunska jedinicia MB. Nakon realno potrosenih 650 mb dolazi mi poruka da sam potrosio sve megabajte u paketu.Svoj promet mjerim sa Droid statsom koji je poprilično točan.
S tim da sam od 6.8 do 27.8 bio na moru i mobitel koristio minimalno, naravno 3g mi je uvijek ukljucen.
Tako da sam prekrizio tomato i trazim dalje. Na pamet mi pada jedino Simpa sa svojom prejakom tarifom, ili ima nesto bolje?
Na brutalnoj obracunaska jedinica za internet je 10kb.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks