Taman planirao preći na žestoku zbog neta i sad ova poruka. Nema više stiskanja remenja! Taman za ljetno ingressovanje!
Taman planirao preći na žestoku zbog neta i sad ova poruka. Nema više stiskanja remenja! Taman za ljetno ingressovanje!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Znam da sam pri kraju tarife i naknap sa MB ali danas cijeli dan ne dobivam povratnu poruku sa stanjem. Slao sam ? Na 13411 vec 4x i nista. Neki problemi ili?
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Dogadjalo mi se. Mislim da u tom slucaju odgovor niti ne stigne nego ces morati poslati kasnije novi upit.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Stara brutalna:
1000 min
1000 SMS
1500 mb
Nova brutalna:
1500 min
1500 SMS
2000 mb
Promocija nove brutalne traje 2 god, uvjet da je nova brutalna stalno aktivna. Ako se ne reaktivira, po novoj aktivaciji ponovno se aktivira stara brutalna
ODLIČNO!!! Predobra ponuda Tomata, kapa dole za ovo! Sada će se Simpa ozbiljno morat pozabavit svojim tarifama, ako ne želi da im korisnici počnu bježat....
i iako nije trajna tarifa ovo da promocija traje 2godine je odlična vijest... a do onda će valjda već izmislit i kakvu novu tarifu još...
pa čini se da je tako... a o kvaliteti mreže HT radje ne bi trošio riječi... u Zg mom ocu koji koristi Simpu stalno štuca prekida i tišine okom razgovora...koma Tomato/Vip su deleko superiornija mreža po kvaliteti barem iz mog iskustva i moje familije...
kod mene obrnuta situacija..
ne paše mi što tjedno daju 500min, jer mi je to u tjednu nekad bude malo,a nekad propada... jer ja minute ne skladištim na nikakav tomato na tuđi račun pa mi to ne igra ulogu...
druga stvar kod simpe tih 500mb ista stvar kao sa minutama nekad trošim više nekad manje i to mi nikakako nije fleksibilno i zgodno... da nekad fali a nekad ostaje i propada...
treća stvar obaračunska jedinica kod simpe je 100kb a kod tomata 10kb, u praksi sa puno karatkih spajanja ista količina megabajta mi trajaje duplo duže po obrač. jed. 10kb... btw to je glavna stvar zbog čega sam pobjegao s Vipa na tomato..
a četvrta stvar Što je sa Simpa Prejakom? Mislim da bi adekvatnije bilo uspoređivati Tomato brutalnu +500 i prejaku koje obje koštaju isto 49kn(tomato) i 50kn(simpa) i obje su mjesečne tarife.... a simpa sad nudi daleko daleko manje i minuta a o megabajtima da ne pričamo i po kojoj obrač jedinici..
peta stvar pogledaj reakciju ljudi na facebooku pod komentarima na simpinoj stranici za porciju novu... ljudi su razočarani, jer su im digli sa 60kn na mjesečnoj razini na 70kn!
a s druge strane pogledaj oduševljenje ljudi na tomatovoj stranici za novu brutalnu koju su povečali mb/min i sms +500, a cijena ostala ista...
Zadnji uredio bezicni : 22-05-2015 u 14:50
Meni je tjedna porcija jeftinija od nove brutalne.
Kako?
U porciji za 70 kn dobijem:
2000 min, 2000 mb
U novoj b. bi za 49 kn dobio:
1500 min, 2000 mb
Zašto je porcija bolja od brutalne?
Zbog minuta i cijene
U porciji ako minute ne potrošim mogu ih pohraniti za neko buduće vrijeme na tomato broju s tarifom na tuđi racun. S brutalnom to nije moguće.
Na njuskalu se mogu kupiti za 36 kn čak 72 kn elektroničkog novca HT (na drugim prepaid brojevima HT-a) i iste je moguce SMS-om prebaciti na željeni broj. sto je onda 13 kn jeftinije od brutalne. S brutalnom to nije moguće.
SMS jako malo trošim pa mi je svejedno tko koliko daje
Zadnji uredio ispravljach : 22-05-2015 u 12:59
Šesta stvar
Meni bolja porcija, tebi bolja brutalna.
Hvala kapitalizmu da imamo izbora.
Odlicna tarifa,dosad sam koristio Zicer tarifu ali ovo je sad puno isplativije...naspram HTovih tarifa koje su jad i bijeda
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Ako ostavim za 2 tjedna da se reaktivira automatski brutalna on ce odmah povuci tu novu +500 ili moram deaktivirat pa aktivirat novu?
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Iz uvjeta korištenja:
Dakle, ne moraš naravno ništa deaktivirati pa aktivirati1. Od 22.5.2015 do 30.6.2015. svi Tomato korisnici na bonovima (u daljnjem tekstu: Korisnici) koji aktiviraju ili reaktiviraju Brutalnu tarifu, ostvarit će pravo na promociju 'Brutalna +500'.
2. Aktivacijom Brutalne tarife Korisnik stječe pravo sudjelovanja u promociji.![]()
Sta je ovo? Tomato maknuo onu promociju + 500mb znaci 1500mb + 500mb i sada od 1.11 daje 1000mb u tarifi??? i jos su poskupile neke jedinice u tarifi a isto tako i u zicer tarifi..znaci umjesto da su povecali sve oni jos smanjili...uzas
Ne vidim u čemu je problem. Promocija je završena i jedinice su vraćene na staro - 1000 min, 1000 sms i 1500 MB (a ne 1000 MB kao što kažeš). I drugi operateri imaju određene opcije i pogodnosti koje završe i cijene se vraćaju na staro. Ako imaš aktiviranu promociju +500, vrijedit će ti naredne 2 godine ukoliko redovno produljuješ tarifu. E sad, cijene prema međunarodnim destinacijama su drastično porasle, ali sve se to lako izbjegne korištenjem Vibera, WhatsAppa i sl.
Ugledali se na druge operatere... polako se vracamo u 2000-te
Isprike..malo sam se zeznio..krivu sam tablicu vidio...uglavnom ja sam promociju izgubio jer zamisli ako ju deaktiviras ne mozes ju ponovo dobiti iako je dostupna za aktivaciju do 31.10..pa sam presao prosli tjedan u bonbon al ocito cu sad na Vip...samo se vozakam od jednih do drugih..ali uglavnom pored svega poruke i pozivi u tarifi poskupljuju od 1.11
Od 1.11. pada cijena Mb, s 5,22 na 0,49 kn.
Ali poskupljuju SMS i razgovori. SMS: 0,29>0,49 kn. Razgovori: 0,46>0,49 kn. I sve usluge prema inoz.
Sve se ovo odnosi na cijene nakon potrošenog paketa.
To je i bonbon radio pre par mjeseci ako se ne varam (možda i prošle godine), i Simpa poskupljuje cijene bez opcija
znači nema više nižih cijena prilikom nadoplate računa sa 25, 50, 100, 200kn...Od 20.10.2015. godine na Simpa tarifi se uvode nove cijene, neovisne o nadoplaćenom iznosu bona: 0,99 kn/min, 0,99 kn/MB, 0,39 kn/SMS.
Samo pazi, i u Vipu u Zakon promociji je isto tako, moraš redovno produljivati tarifu. Jave ti 3 dana unaprijed da će ju produljiti, imaš tu i Google kalendar, imaš notese razne da te potsjete na produljenje tarife i nadoplatu računa...
Zadnji uredio moba2007 : 29-09-2015 u 20:41
Ovo mi se čini kao odlična ponuda, bogami ću razmisliti o prijelazu s Vipa na Tomato. Hvala za info![]()
Šteta što je ovih +3500 MB samo privremenog karaktera.
Ako sa Brutalne pređem na ovu (odličnu) Žestoku, gubim mjesečnih ekstra 500 MB (dakle sada na Brutalnoj imam ukupno 2000 MB/30 dana) ako se jednog dana onda vratim "natrag".
Mislim da su me kupili ovom ponudom. U zadnje vrijeme ne koristim mobilni internet kao prije zbog WiFi mreža na svakom koraku, a 11 kuna uštede mjesečno u odnosu na Zakon mi se jako isplati. Par dana pred istek tarife predajem zahtjev za prijenos broja
Od danas pa do kraja drugog mjeseca i stari korisnici Brutalne tarife mogu aktivirati istu po 39 kn
http://www.tomato.com.hr/brutalna-39
E to te ja pitam, baš gledam opcije za sebe i curu na koju da se prebacimo, ja sam sa Ziver opcijom zadovoljan ali za 10 kuna više dobijem lijep broj poruka i minuta kaj mi super paše.
Svaki mjesec bon od 50kn, ostane mi 11 kn za uspostave pozive (kaj mi je dosta), prst u uho i boli me briga.
Bookmarks