Jel ima u toj tarifi 4 G mreza???
Jel ima u toj tarifi 4 G mreza???
Tomato nema 4g
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Imam Brutalnu na jednom broju. Brutalna 39 plus pola GB, 500min i 500 poruka. Zaboravio danas kupiti bon, a na računu imam neke 4 kune.
U ponoć kaže da će se reaktivirati.
Hoću li izgubiti neke privilegije ako ujutro nadoplatim račun, hoće li se Brutalna opet reaktivirati ili da pišem propalo?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
sigurno se tarifa nece reaktivirat kad nadoplatis.
da li ces moci ponovo aktivirat tarifu nakon nadoplate, ne znam, al sigurno se nece sama (re)aktivirat
Cijena će ti otići na 49kn. Znam iz osobnog iskustva.
A jbg. Uspio sam sinoć od susjeda dobiti bon od 100kn. Danas vratio, ali me spasio. Tko zna što bi bilo.
Ovako sam i dalje na Brutali39 plus pola gige/500min/500SMS još više od godinu i pol. I, od ovoga ljeta imam za 15kn ekstra internet. Tako da GB ne nedostaje
Mislio sam sinoć čak precvikati broj jer mi je sekundarni, ali ipak se mislim, dosta je to podataka i razgovora za kikiriki lovu.
U Mobisu!
Otkada koristim Tomato broj dolazile su mi redovno poruke o produljenju Brutalne tarife.
Međutim, danas dobim SMS - Zbog nedostatka iznosa potrebnog za reaktivaciju Promotivne Brutalne tarife (39kn) ista je isključena i više je nije moguće aktivirati. Međutim, ako se u sljedećih mjesec dana nađu potrebna novčana sredstva, možeŠ aktivirati Brutalnu tarifu za 49kn mjesečno.
U zadnjih 10 dana niti jedan SMS nisam dobio od Tomata. Znači, pojma nisam imao da je tarifa pri kraju.
Isto tako, na Bonbonu i Tele2 sam dobio SMS o novoj roaming regulativi počev od jučer, dok na Tomatu i VIMme NIŠTA!
Tomato će izgleda pa-pa iz moje kolekcije!
U Mobisu!
ja sam sms (u vezi roaminga) dobio jos 25.5. (tomato).
imas slicnu tarifu za 40 kn. ja sam prije par mjeseci presao na nju
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
poskupljenje od 05.03.2018 bit.ly/obavijest_Tomato
Bookmarks