Od sutra opet dostupna Brutalna tarifa.
A jesu originalni.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Još fale Na tuđi račun Tomata i Flat od T-mobilea
Do kada ce se moci aktivirati
16. Ako korisnik isključi Tarifu sam ili mu tarifa nije automatski produljenja zbog nedovoljnih sredstava na računu, u razdoblju do 30.11.2012. može ponovo uključiti tarifu prema uvjetima iz točke 4. ovih uvjeta korištenja. Ako korisnik isključi Tarifu sam ili mu tarifa nije automatski produljena zbog nedovoljnih sredstava na računu u razdoblju nakon 30.11.2012. neće više moći uključiti i koristiti Tarifu.
--
. [Lejzermaster]
On ima svoju Prejaku tarifu, jedino sto Tomato/VIP duplo konkuriraju Brutalna/Savrsena.
ok, sad sam se uključia...možda je bilo pitanje...nemoj te zamjerit (
![]()
Sad sam aktivira brutal tarifu, dali je potrebno u postavkama telefona tamo di je proxy Port i ostale opcije od poslužitelja...
dali je potrebno postavljat nick i pass???
Ako se mozes spajati na net ne treba nista.Ako ne ide onda preko njihove stranice trazi da ti posalju postavke.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
koristite li kakav alat za kontrolu prometa? (preporuka)?
na Androidu ICS4.03 ima neki alat za upozorenje i ograničenje prometa neznam jel to šta "valja"?
Najbolji alat je ? na 4222
ok slažem se![]()
a tamo pod pristupne točke mi stoji Broadband(data.vip.hr) i imam Start(gprs0.vip.hr) dali tu treba šta mjenjat.?
ps:tamo na početku sam pročita da treba registracija!!
ja sam je aktivira bez registracije! znači samo sam posla SMS 4888 i dobia obavijest da mi je aktivirana tarifa...![]()
tako da netriba registracija kopija osobne![]()
jel itko zna,hoće li tomato skoro reaktivirati brutalnu??
Dogodi li se vama na Tomatu ili možda čak Vipu da vam 3G mreža jednostavno padne ponekad? Na mobu to izgleda tako što mi signal skroz padne (zapravo, nema ga, prekrižena ikonica), ali još uvijek vidim ime operatera umjesto "no service" poruke. Ako se prebacim na 2G onda sve radi. Taj pad traje kratko, par minuta rekao bih i dogodi se rijetko, recimo par puta mjesečno dok sam spojen i koristim net.
Ako se događa još nekome isključit ću mogućnost da je moj mob problem. U suprotnom znam gdje trebam početi tražiti uzrok.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni se cesto dogodi, jednostavno nema nikakve ikone ispred jacine signala znaci ne vidi se ni H niti E, nakon sto ugasim i upalim uredjaj sve bude ok.
A razina signala, one crtice pokazuju nešto ili su i one prekrižene? U mom slučaju se pored nestanka signala podrazumijeva da nestane i net.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Razina signala puna.I meni nestane net.
Meni se danas dogodilo da mi jednostavno nestalo signala na neke 2-3 sekunde, također i hspa naravno. Uzrok - nemam pojma.Ali eto, samo danas. Vidjet ću hoće li se ponavljati.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Meni je isto nestao DATA signal na minutu...neznam više gdje sam se nalazio točno...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Evo ja sam primjetio da mi zadnja dva dana "push" ne radi, tj. da sam morao syncat mail...
Izračun optimalne tarife: http://www.tarife.si/hr/unos-mjesecne-potrosnje.html
Danas mi nije radio net.Upalim mobile data i nista.Odem na google i kao da nije upaljen.Poslje pokusao ponovo i proradilo je...
Bookmarks