Kažu da su upoznati s tim, nešto im ne štima:
https://twitter.com/vipnetHRV
Došlo je do ispada prometa na 3G baznim stanicama. Upoznati smo sa poteškoćom i intenzivno radimo na otklanjanju iste.
Kažu da su upoznati s tim, nešto im ne štima:
https://twitter.com/vipnetHRV
Došlo je do ispada prometa na 3G baznim stanicama. Upoznati smo sa poteškoćom i intenzivno radimo na otklanjanju iste.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo je opet: http://www.tomato.com.hr/brutalna-tarifa
AJMOOOOOO !!
Brutalna dostupna za aktivaciju do 31.03.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
--
Zadnji uredio cickova13 : 05-08-2013 u 09:52
ne vidim zasto bi nesto bilo drugacije od ljetos
Evo ja ju koristim otkad je izašla, sve radi kao i na početkuPrije sam također bio na bonbonu pa mi je jasno zašto se to interesira, tomato (tj vip) mreža je neusporedivo bolja (barem u području kojim se ja krećem).
Također na brutalki od početka, prešao s bonbona, internet je za koplje bolji. Jedino nekada ujebe ježa ovaj bug s nestankom 3G signala o kojem smo pričali na prošloj stranici
Da, i meni je 3G signal identičan kao i na VIP mreži bio presudan faktor za migraciju na tomato.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Isto tako. Aktivirao brutalku na drugom broju odmah cim je proradila. Paralelno imao vip sve za mene 150.(odjavio) Nikakve razlike nisam primjetio. Toshiba na 3g
Potvrdjujem navode kolega iznad mene, Meni osobno trenutno najbolja tarifa na trzistu.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Plus sto tomato roaming radi ko suza,nema call back i medju jeftinijim je. U godinu dana internet mi je zastekao tri puta po 5 minuta da ga nisam imao.
Da ne bi bilo sve kroz ružičaste naočale, ja sam u prosincu u 7 dana uspio potrošiti besplatne MB u Britalki. I morao sam čekati do datuma obnove tarife. Za razliku od jednog operatera koji dopušta obnovu čim data promet potrošite, ovdje toga nema.
Mislim, nije neka zamjerka, tarifa je možda i najbolja prepaid tarifa kod nas!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ja sam na simpinoj prejakoj i unatoc tome sto dobivam dupli iznos svakog bona, sve mi se cini da cu se prebaciti. taj iznos mi svejedno ode na uspostavu poziva ako uzmem bon od 50kn, a relativno cesto imam i neke smetnje u razgovoru i net je los, cak i kad imam 3g ili h+ sve to nesto sporo ide.
sto vi mislite, da ostanem ili da grabim brutalnu dok je ima?
Mene su malo smetale one "tišine" u razgovoru na bonbon mreži, a to svaki dan vidim kod šefa koji je na poslovnoj t-mobile tarifi. Svaki 10. poziv neki problem - ili je tišina kod uspostave ili nešto zašteka usred razgovora. Osobno se ne sjećam kad mi je tomato razgovor zaštekao, a da nije s druge strane bio šef ili temobajlovac.
Doduše, sjećam se da i vip zna imati ispade mreže pa se moraš oslanjati na 2G, samo to je zanemarivo naspram cjelokupnog iskustva.
Što rekoše za roaming, nema call back fore i nije loša pokrivenost u ovo malo što sam se vozikao okolo.
Je li isplativije naspram prejake tarife - nemam pojma![]()
Otišla moja brutalna bye-bye. Biser - zaboravio nadoplatit račun![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa reaktiviraj..
opet dostupna od jučer
Ljudi, budite iskreni, tko radi jos uvijek manje od 5 poziva na dan? Umirovljenici od 80god nadalje...
Ja osobno, nemam niti jednog poznanika/cu, prijatelja/cu, kolegu/cu, susjeda/du, koji radi manje od 5 poziva na dan.
Bas me zanima ovo "prosjecan" svi to spominju, al barem stavite neku poveznicu koja dokazuje tu tvrdnju "prosjecan".
Ja bih volio vidjeti sluzbenu info od HAKOMa ili Zavod za statistiku da objavi sluzbene podatke... npr. Ukupni prihodi od uspostava poziva u mjesec dana, podjeliti sa brojem aktivnih korisnika, i eto prosjecnog broja...
Evo, ja radim (u prosjeku) manje od 5 poziva na dan, a do statusa umirovljenika od 80 godina mi treba još više od 55 godina
U današnje doba fejsa, maila, whatsappa itd ljudi više i ne pričaju toliko puno mobitelom, barem je takav moj dojam
Ne razumijem čemu rasprava, svatko uzima što njemu paše. Barem je računica jednostavna, ako imaš puno razgovora onda ćeš uzeti Žestoku ili Savršenu ili nešto treće što nema uspostavu poziva, a ako ne onda je ovo super tarifa![]()
Kod mene se "prosječnost" od prvog mjeseca na brutalki spustila na 100tinjak min poziva, 50ak sms-a i 400-600MB interneta. Dnevno napravim par poziva, nekada niti jedan. Sms šaljem samo ako moram. Preko neta obavljam 80% komunikacije (pozivi i poruke) jer me izađe jeftinije i fleksibilnije mi je tako. Moja potrošnja više ne opravdava cijenu koju dajem za brutalku, ali nema šanse da sad idem na t-mobile nakon svega što sam prošao i što vidim da ljudi prolaze, a još mi se manje da zafrkavati s bonbonom i paketima i popustima i... Vip mi je zasad draži.
Uostalom, ovdje znam da imam dovoljno minuta lufta za slučaj da moram napraviti polusatni razgovor. Na bonkasu bi, kakve sam sreće, morao prvo potrošiti okrnjeni paket, nadoplatiti novi itd itd. Ali bed je što ne mogu aktivirati manji/veći paket prije isteka 30 dana pa moram cimati SZK. Ok, mislim da ste shvatiliOvo ne pričam napamet jer sve ovo sam prolazio godinu dana.
Pored toga imam i dovoljno lufta da dijelim net s tabletom bez da si razbijam glavu hoće li mi biti dosta.
Da sam umirovljenik od 80 godina sigurno ne bi imao s kim komunicirati internetskim vezama![]()
Zadnji uredio xlr : 07-02-2013 u 13:26 Razlog: zaboravio tablet
Svojevremeno je bila reklama od T-mobilea u kojoj se velilo da prosječan korisnik napravi 84 minute razgovora mjesečno.
Eto ja sam tada bio prosječan korisnik, dok nisam imao Brutalnu, a sad radim duplo (u počecima Brutalne i 3struko), jer ne koristim fiksni telefon uopće.
Ali i dalje imam do 5 poziva dnevno, točnije niti 100 mjesečno, jer kad radiš na radnom mjestu uz računalo kao ja, nije mi potrebno više, ali se porukama zato razbacujem...
Vjerojatno kad si mlađi (učenik, student) ili imaš posao koji zahtjeva da budeš van firme i zoveš s mobitela, da ćeš puno češće pričati, ne nužno i ukupno dulje...
Izračun optimalne tarife: http://www.tarife.si/hr/unos-mjesecne-potrosnje.html
uf, sad tek vidim da i brutalna ima uspostavu poziva. onda mi se baš i ne isplati jer bi mi trebalo 100kn, a na simpi mi je 50 mjesečno taman. šteta! mislim da ću dok dobivam dupli iznos onda ostati na prejakoj, osim ako se pojavi nešto bolje.
Ima jos netko od sinoc problema s provjerom stanja tarife? Saljem upitnik ali nema odgovora.
Bookmarks