Da, duzi su razgovori, kad mi nije hitno cuti osobu, posaljem poruku...
Bonbon bi mi mozda bolje odgovarao, ali dok ne potrosim ovu lovu, na tomatu sam.
Ali opet i tamo bi mi otislo 80kn ako ukinu 50 posto jeftinije pakete. 600 MB, 400 min, 120 do 240 poruka je opet 70-80 kuna. Ok, s trenutnim popustom je to 40-50kn, ali kad se sjetim da to razlika u dvi tri kave, ne da mi se zezati... Ali nije iskljuceno
Djevojkama se ne čudim kada poruke šalju kao na traci, ali tebi da!
Pozdrav.
Molim vas malu pomoć oko "Brutalne traife".
Za 55kn mjesečno dobiva se, između ostalog i 1000 min. razgovora prema svim mrežama. Naknada za uspostavu poziva je 0.29lipa.
1. da li se mjesečni iznos naknade za uspostavu poziva oduzima od ukupnog broja min. u omjeru 1kn - 1 min (bilo bi idealno al sam lagano skeptičan)
2. ili se taj mjesečni iznos naknade uspostave poziva oduzima od stanja kuna na računu? (primjer... potrošio sam 55 kn na tarifu. Ostalo mi još 45kn na računu. Krajem mj. skidaju mi s računa 160 kn na ime naknade)
Hvala.
Ovo drugo. Ukratko, što su ti duži razgovori to ti je manji trošak. Ako uspiješ nabiti >50kn za uspostave poziva ova tarifa možda i nije najbolje rješenje za tebe (možda i je, sve je individualno).
Dodatak: prilikom svakog poziva ti skinu 29 lipa, a ne na kraju mjeseca. Samo naknada se skida na mjesečnoj bazi.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@srećom-bivši
Tebi se to nikako ne isplati jer samo dnevno potrosis oko 7kn na uspostave poziva (a tek puta 30 dana).
Znam da si se zalio na drugoj temi na odredjenog operatera (ovdje ne mozemo o tome) a sad tek mozes uvidjeti koliko god da su bili "neposteni" i pokusali smanjiti dozvoljenu minutazu tek sada mozes vidjeti koliko mozes dobiti kod konkurencije za tu lovu.![]()
E baš mi je drago da si se nasmijao. Pošto ne poznajem tu tarifu pretpostavio sam i to kao mogućnost, ali sam odmah iza toga rekao da sam skeptičan vezano za to ( prijevod za tebe - ne vjerujem da je to muguće ).
Nadam se da si shvatio. Slobodno se nastavi smijati svojoj moći zaključivanja. Eto nasmijao si i mene. Hvala ti.
danas mi je na jednom broju gdje mi je aktivirana brutalna tarifa dodijeljeno 1000 min, 1000 sms i samo 500 mb. Zvao szk i prijavio, rekli da ce se netko javiti iz tehnicke sluzbe. Sutra bi mi trebala biti produzena brutalka na jos jednom broju, pa cu vidjeti jel ovo s megabajtima slucajno ili. .. Jel se nekome dogadjalo ovih dana ista situacija ??
ocito su poceli loviti u mutnome
Zadnji uredio Inovator : 11-08-2012 u 23:49 Razlog: koristiti EDIT!
Evo mog rezimea za 7mj.
mb - 950mb
minute - 350min
sms - 50
uspostave - 20kn
naravno zadovoljan, ostajem i dalje na brutalnoj![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kada istekne tarifa jer se nije imalo novaca, da li se prilikom ponovno aktivacije uzima 55kn ili 55+20?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
pa logika mi nekako govori da da
Pod uvjetom da je tarifu u tom trenutku moguće aktivirati. Nekada je to bila jednokratna tarifa i ako nakon toga ostaneš bez para, bajbaj tarifa i aktivacija.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Imaš vremena do kraja mjeseca, a kako su krenuli ne bi me čudilo da je opet produže. Ide deveti mjesec, kraj godišnjih, kraj ljeta, klincima škola počinje... Idealan mjesec za produžiti po tko zna koji put!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ma tati je istekla pa sam mu ponovno aktivirala, ali je uzelo i za naknadu za koristenje (55kn) i za aktivaciju (20) pa sam pitala jel neka greska...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ja sad razmisljam o prelasku na bonbon.
Tomato je ok.. ali me na kraju ubiju ove uspostave ipak.
Ja sam to racunao.. prosjek 5 poziva po danu X 30 dana = 150 poziva mjesecno X 0,29 kuna = 43,50 kuna za uspostave + 55 kuna naknada = ccaa 100 kuna.
A u bonbonu imam 60 za pozive (400+600) + 30 za 600Mb (sto mi je dosta) + 10 za poruke.. = 100 kuna
S tim da mi poruke ne trebaju.-. ispada 90 kuna.
Minute su mi dovoljne.. i Mb su dovoljni.. A SMS ne saljem.
A na tomatu se moram tu i tamo sparat sa uspostavama...
Navodno su push problem rijesili..
--
. [Lejzermaster]
Ma da i nece..
kao sto sam rekao.. ubile me uspostave.
Dobro mi je doslo.. da istestiram koliko mi treba minuta i Mb mjesecno na tomatu..
Tako da ovo smanjenje na 400 minuta i 600 Mb zadovoljava moje potrebe.
S tim da mi je na tomatu min obracunska jednicia, dok je na bonbonu sec.
--
. [Lejzermaster]
@Lejzermajster
Procitaj malo teme na bonbonu, pogotovo ako ti je bitan internet. Opet se pocelo desavati da 3G puca ili jako uspori, ...
Bonbon po meni ima problema sa preopterecenjem (previse korisnika na internetu u isto vrijeme).
Ako si mozes priustiti ostavi si Brutalnu dok ne isprobas bonbon ili bonbon koristi za pozive (sa nekim dummy telefonom) a tomato za internet u smartphonu.
Ja sam za sada stvarno zadovoljan tarifom.
Bilo bi dobro da uvedu SMS obavijesti 24h prije kada istječe račun i da se sve može provjeriti u jednom SMS-u. Na kraju ionako nemaju opciju da biramo npr. samo data za određen mjesec... Stoga bi im provjera sva tri stanja "jednim udarcem" trebala biti po defaultu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Na gmail postaviš u kalendaru sms remainder - i da se ponavlja mjesečno.
Bookmarks