To sad pocinju slati tu obavijest jer valjda ne namjeravaju vise produzavati rok za aktivaciju
Ja cu i dalje ostaviti google da me obavjestava, njima vise vjerujem ipak![]()
To sad pocinju slati tu obavijest jer valjda ne namjeravaju vise produzavati rok za aktivaciju
Ja cu i dalje ostaviti google da me obavjestava, njima vise vjerujem ipak![]()
Sad su pak podivljali,jutros mi dosla jos jedna obavijest da ce mi sutra u 11 biti skinuto 55kn te sam nakon 2 sata jos dobio poruku da brutalna vrijedi do 30.9. te ako je sada aktiviram imat cu je zauvijek (a vec je odavno aktivirana).Tako nesto u tome stilu...Da,moze se zakljucit da ju vise ne misle produzivat.
Pozdrav ekipa
evo ja sam 26.09.2012. zatražio prijenos broja iz Tele2 u Tomato u svrhu prelaska na Brutalnu tarifu. U Vipu mi je rečeno da će prijenos broja biti aktiviran danas 1.10.2012 te da ću moći aktivirati Brutalnu tarifu ali pošto je ona bila aktivna do 30.09. sad mi ju ne da aktivirati a oni su sve tako lijepo obećali i rekli da je sigurno da ću moći aktivirati.
Jel imao ko sličnih problema?
Hvala
Nazovi SZK i zatrazi ukljucenje brutalne. Kod njih je vidljivo kad je predan zahtjev za prijenos i po tome bi ti trebali omoguciti aktivaciju.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nazvao sam , rekli su da će pokrenut postupak i aktivirati tarifu
Imaš Simpa Prejaku Opciju ili Bonbon pakete
I smart od gregora
Ja sam se financijski preporodila otkada sam uzela tomato broj i ovu brutalnu tarifu. Jest da sam nekoliko puta zaboravljala obnoviti bon kako bi mi se mogla produžiti tarifa, ali i s tih 20 kn uključenja (znači, kad zaboravim) sam u plusu. Ja isto još uvijek ne dobivam podsjetnik, ali si zato u kalendar ukucam dva dana prije isteka da si moram obnoviti bon.
U čemu je brutalna bolja od Simpa prejake? Ne znam jesam li nešto propustio, ali meni se čine identične, osim što je kod Simpe 50kn aktivacija.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
ako zoves i saljes poruke prema inozemstvu, brutalna je jeftinija. evo npr. medjunarodni sms je na brutalnoj 0.51kn dok je na simpi 1.01kn, pozivi su isto dosta jeftiniji na brutalki nego ga simpi. te kao sto je rekao mephisto razlika u minutama. ali ako ti 1GB interneta nije dovoljno, u simpi mozes aktivirati dodatne internet opcije, dok tomato to ne nudi.
Razlika je u tome što u Brutalnoj svih 1000 min možeš iskoristiti prema bilo kojoj mreži, dok u Prejakoj imaš 200 min prema Vipu i tomatu, a 800 min prema ostalim mobilnim i svim fiksnim mrežama.
S obzirom da više ne postoji Tomato tarifa Na tuđi račun (kao ni Brutalna koliko vidim), jel to znači da će se ukinuti ovaj limit od 200 min prema Vipu? Nema mi puno smisla uzimati Prejaku s tim limitom, kad su mi svi na Vipu. Šteta, ostalo zvuči taman meni po mjeri.
Ograničenje se vjerojatno neće ukidati, budući da postojeći korisnici tarife Na tuđi račun istu mogu koristiti trajno.
Tomato mora uvesti nešto novo, jer sad nisu konkurentni sa tarifama koje nude. Pošto je simpa postala trajna, vjerojatno će pred Božić i tomato ponuditi neku brutalnu 2.0
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Dobio sam sms s obavijesti o promjeni opcih uvjeta poslovanja tomata 12.10.u jednim dnevnim novinama pa mozda bude nesto novo
ništa vezano uz tarife...
I ja sam dobio tu obavijesti, kazu da ce biti objavljeno u Vecerenjem Listu
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Vezano je uz nove uvjete prijenosa broja.
Bilo je prerano za neku novu tarifu. Mislim da cemo za to cekati prednovogodisnju ponudu
U Vipnetu vjerojatno čekaju rezultate Nonstopa i onda će odlučiti što će ponuditi u Tomatu.
Iako nije tema VIP, samo kratko da se nadovežem na citat.
Ono ljudi što ja znam da su još na bonovima na VIPu, srdačno su moju preporuku za NonStop+ tarifu, jer što su prije plaćali 100, 150 nekad i više kuna, U NonStop+ tarifi plaćaju do 100kn.
Naravno, sada kada Brutalne nema, NonStop konkurira TOP tarifi u Tomatu, i mislim da će glavni čimbenik dobro proboju NonStopa što ipak nudi besplatno unutar VIPa i za 20kn manju naknadu.
500MB će nekom biti malo, to stoji...
Ali mislim da bez obzira na sve, Tomato mora izbaciti neku tarifu ala Brutalna, ali ne vjerujem da će biti bolje od Brutalne...
Kako većina korisnika Brutalne tarife (a i ostalih korisnika) nikada ne iskoristi više od 500 od ponuđenih 1000 SMSova, 500min je također većini podosta, jedino 500MB bi moglo praviti problem nekima u doba smartphonova.
Obzirom na Prejaku opciju kod Simpe koja ima uspostavu poziva, meni se kao nova tarifa nameće neka koja neće imati uspostavu poziva.
Recimo:
89kn
500 min
neograničen SMS (zato što ih ništa ne košta)
500 MB
s mogućim dokupom data paketa, recimo: 500MB = 29kn
Kao što se vidi, to bi bilo neka kombinacija TOP tarife i Brutalne tarife, ali bez NzUP.
EDIT: Ovdje namjerno ne želim pričati o konkurencije previše, čisto što VIPnet unutar svoja 2 bonaška branda može ponuditi...
Zadnji uredio Vivaldi : 10-10-2012 u 23:49
Bookmarks