KAKO SAM POSTAO NOVI TELE2 MAGARAC..?
Ukratko ću napisati svoje neugodno iskustvo s ovim mobilnim operaterom pa se nadam da će mnogi potencijalni TELE2 korisnici naučiti iz moje greške te da će TELE2 prodajna mjesta zaobilaziti u širokom luku.
Ja sam bio dugogodišnji pretplatnik VIP-a i odlučio sam se za prelazak na TELE2 isključivo zbog „ promocije zauvijek“ (-50 Kn mjesečno). Međutim, tu pogodnost sam imao 5 minuta a „pogodnost“ pretplate ću imati 24 mjeseca.
Kako je kod VIP-a nositelj ugovora bila supruga, djelatnik u TELE2 prodajnom mjestu je savjetovao da se nakon prijenosa broja iz VIP-a napravi i prijenos ugovora sa supruge na mene. Iako je znao da želim „promociju zauvijek“ očito nije znao kakve je sve zamke priredio njegov poslodavac za one koji mjenjaju nositelja ugovora. Čak sam ga upitao dali će to išta koštati i odgovor je bio negativan. Tako se je ta kultna promocija izgubila između 2 potpisa tj. unutar 5 minuta.
Kako sam ja trebao znati što sve gubim prijenosom ugovora sa supruge na mene kada to niti vaši prodavači neznaju, upitao sam TELE2. Njihov odgovor je sljedeći:
Utvrđeno je da ste izgubili pravo na ostvarivanje promotivnog popusta u sklopu kampanje Zauvijek sukladno Uvjetima korištenja iste, budući da je izvršen prijenos ugovora. Navedeni uvjeti dostupni su putem web stranice www.tele2.hr.Potpisom ugovora za pretplatnički odnos obvezujete se Uvjete korištenja preuzeti na prodajnom mjestu ili iste provjeriti putem web stranice www.tele2.hr.
Znači ja se obvezujem preuzeti „uvjete korištenja“ koje nisam dobio niti na uvid ili nositi PC pa čitati njihove WEB stranice. Pa zar ovakve prevare dopuštaju naši zakoni?