Oni jako dobro znaju da 20 kn nije dosta za uspostave i da ćeš morati nadoplatiti još jedan bon, zato su i takve cijene stavili.![]()
Oni jako dobro znaju da 20 kn nije dosta za uspostave i da ćeš morati nadoplatiti još jedan bon, zato su i takve cijene stavili.![]()
Ojpi, najbolja tarifa u povijesti!
Tome, ti kao da si jučer uz'o mobitel u ruke, a i Mephisto lupeta!?
Preneseš broj iz druge mreže u Tele2.
Uplatiš 50 kuna i dobiješ 25 kuna nagrade.
Što je dovoljno za gotovo 100 uspostava i nekoliko poruka.
Ako još nisi naučio kako se besplatno šalju poruke...
Tražite dlaku u jajetu, tarifa je bolesno dobra i svatko ko ima smartphone zna o čemu pričam. Samo 1gb prometa se kod konkurencije plaća 60kn i više, a u ovoj za 30 kn dobijem i 1gb i još 300 minuta. SMS-ove nemam potrebe slati jer su tu facebook messenger, whatsapp, viber, ebuddy xms itd..., a ako čak i neko nema nikakvu mogućnost za komunikaciju prek neta, radije ga nazovem za 25 lipa, nego da plaćam ne znam kolko poruka po 29 lipa. Nek mi neko nađe sličnu ponudu za 30kn kod konkurencije i skidam mu kapu.
Odlično, pitam se do kada će biti probni period, jer svaki puta produljuju pomalo.
Meni je ovo fenomenalno, pošto sam prenio broj u Tele2, imam tarifu zauvijek, kupim bon od 50 kn, dobijem još 25kn, aktiviram smart za 30 kn i ostane mi 45 kn za ostalo. Nekad mi bude dosta jedan bon od 50 kn za 2 mjeseca. Nikad bolja tarifa.
Zadnji uredio GT-R : 29-02-2012 u 12:36
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
bio sam do 2. mjeseca na Tele2 pretplati i sad prešao na bonove tak da ne dobivam tih 25kn..
pa velim, tarifa je super, poruke skoro ni ne šaljem.. evo sad mi izlazi mjesec dana koliko vrijedi ta tarifa, potrošio sam oko 58min razgovora i možda 200mb prometa..
kad sam doma radi mi wifi, kad idem van palim data promet.. znači stalno sam online, face i te šeme.. da je barem malo ta uspostava onda manja, do 15lipa![]()
pa oni jedino i zarade na toj uspostavi....bolesno dobra tarifa za koju vjerujem da ce i opstati.
@GT-R, Tom_Bill, potpis za sve napisano
al da je uspostava poziva 15 lipa, onda paket ne bi bil 30kn kuna, tak da, samo nek produžuju tarifu i ja prezadovoljan.![]()
Također prezadovoljan, ne mogu potrošit ni minute ni promet, a mjesečno max 50kn dam za mobitel. Dok je tarifa ovako ostajem na Tele, ako bude skuplja odlazim na Bonbon, lijepo je biti prepaidLjudi ako još niste vidjeli sutra na trgu Tele dijeli kartice i bonove od 25kn, pa se laganini prošetajte po besplatan bon.
produžuje se do 15.3
Upravo tako, divno je biti prepaidIsto sam na Smartu za 30 kn i tarifa je stvarno super. Ali kao i Cartman682, onog momenta kad odluče prekinuti promociju, prelazim na BonBon. Obavljam jako malo poziva i šaljem malo sms-ova. Najvažniji mi je de facto data promet na mobitelu i zato tko ponudi kompletniju i povoljniju tarifu baziranu na poštenom data paketu (500 MB minimum, 1 GB optimalno), odoh tamo. S obzirom da do sada nisam imao problema s Tele2, volio bih kad ne bih morao mijenjati mrežu.
Daj ljudi nebudite ludi bit če još jeftinije tek je počela borba za jeftiniju mrežu.sigurno nece biti skuplje.Tele 2 je zakon i uvjek najjeftiniji
Na fejsu su objavili da se produžuje do 31.3.
pogledat brutalnu tarifu od tomata, pa razmisli o svojoj tvrdnji
vidjet ćeš na kraju mjesecao odgovor od tele dva pa će ti biti sve jasno
pa pricekat cu odgovor, ali trenutno ne znam nista o tome
Istekla mi je pretplata i sad imam dvije opcije produžit za 24 mjeseca i imat za 125 kuna 1000 minuta ili preći na bonove pa za 30 kuna 300 minuta .Ovo prvo traje dvije godine,a ovo drugo do kraja mjeseca.Šta će posli bit ne zna se
Čekaj s pretplatom. Moraju prepaidom odgovorit na izazov iz Tomata.
@morski vuk
Koliko vidim tih 125kn je vrijedilo do 29.2.
Naravno jedino ako nisu update-ali informacije na webu! :-)
@smoto, Smart tarifa na bonove produljena je do 31.3.
@morski vuk, promocija je za sada produljena do 15.3.
super da je smart tarifa iz tele2 produljena.
Vec sam se zabrinuo jer meni izlazi 16.3.a receno je da ce se moci produziti do 15.3.
Svidja mi se sto dobijem sms da mi je tarifa izasla tako da ne mogu potrositi cijeli bon a da niti ne znam.
na stranici tele 2 piše:
Uvjeti korištenja tarife SMART s opcijom Smart za Tele2 korisnike bonova
1. Aktivacijom tarife Smart s opcijom Smart (u daljnjem tekstu: Tarifa) Tele2 korisnik bonova (u
daljnjem tekstu: Korisnik) prihvaća ove Uvjete korištenja tarife Smart s opcijom Smart za Tele2
korisnike bonova (u daljnjem tekstu: Uvjeti korištenja).
2. Tarifu mogu aktivirati svi korisnici, osim korisnika na tarifama Pričalica, Zero In, Zero Out,
Mobilni Internet i Međunarodna tarifa. Prijelaz na Tarifu nije moguće ostvariti ukoliko Korisnik ima
aktiviranu Knock-out opciju Zero.
3. Tarifa iz ovih Uvjeta korištenja dostupna je za aktivaciju u promotivnom razdoblju od 01.
prosinca 2011. do 31. ožujka 2012. godine.
@Tele2
Imam smart tarifu 100 potpisan ugovor na još godinu i pol zanima me budući da mi se potrošnja povećala na 200 kn ako prijeđeme na smart 200 da li će mi se prilikom raskida ugovora po vašem modelu za izračun penala obračunavat 200 kn kao mjesečna naknada?
Nije u ponudi ali piše u vašem cjeniku 1495 kn
Bookmarks