Biti ces prebacen na osnovnu smart
Biti ces prebacen na osnovnu smart
Osnovna tarifa je 0,99kn prema svima, sms 29lp. Nakon isteka smarta baca te na osnovnu smart, nakon isteka knockout baca te na osnovnu knockout. Ako se ne varam promjena tarife se naplaćuje 20kn, a nakon promjene tarife sumnjam da će ti ostat sms poruke. Ako ti i ostanu ti prvo moraš mjenjat tarifu s smarta na KO, to ti je 20kn+20kn kad vraćas na smart, nema mi baš smisla.
Kad te prebaci piše jednostavno Osnovna tarifa, bez smart, to je obična početna tarifa koja je aktivirana kad se kupi start paket.
Hehe, tako i ja radimdobijem od knock-out tarife 200 poruka pa onda aktiviram smart, ali 200 besplatnih poruka ostaje. Znaci nakon sto istekne Smart tarifa posaljem poruku za aktivaciju knock-out tarife (promjena tarife je besplatna jer se prebacujes s osnovne), dobijem 200 poruka, i onda saljem poruku za aktivaciju smarta.
m3788e-c35i-zuti sagem-m55-mpx200-cx70-k700i-k800i-evo 3d
Meni jedna stvar nije jasna, pa ova druga promjena tarife sa KO na smart ti se mora naplatiti, zar ne? U svakom slučaju mislim da ako je i postojala ta rupa u sustavu da će ju sad zakrpat, trebali ste šutit
.
EDIT; ajde da pitam vas smartaše, kako se ta tarifa snalazi u usb sticku. Jel smanjena brzina ili nešto? Nekako mi je predobra (čitaj jeftina) u odnosu na postojeće tarife za mobilni internet. 1Gb mi je dosta, dosad sam koristio bonbon, ali to me ispadne 90kn mjesečno.
Zadnji uredio djibuti : 03-04-2012 u 09:18
Također, i meni radi bez problema (na sticku).
Zahvaljujem na odgovorima, čekam istek 1g i otključavam tmob stick pa ću probat ovako surfat ovo ljeto. Lani sam uzeo bonbon internet SIM, ali nije se pokazao baš najbolji, valjda će s ovim biti neka pristojna brzina.
Što mislite kakvo iznenađenje sprema Tele za bonaše sljedeći tjedan? Napisali su na facebooku nešto... ja se nadam da Smart ostaje zauvijek, još kad bi maknuli uspostavu poziva...
neznam koja je to fora da tarifa traje 30 dana pa se mora obnovit..
recimo, ja ne potrošim tih 300min ni promet u toj "30kn tarifi" i nakon 30 dana me vrate na osnovnu.. što ne ostave dok ne potrošim sve, pa onda kupim bon i prilikom obnove resitiraju stanje... ovo mi izgleda ko da sam na pretplati, MORAM kupiti svaki mjesec bon..
znam da je nekome 50kn mjesečno malo za mob, meni nije i glupo mi je što ne mogu potrošit do kraja..
Stavi se ipak i u njihovu poziciju: sto ce im korisnik koji potrosi 15 kn mjesecno? Nije da ih branim, ali smatram da je ovih 30kn sasvim korektno, jos da puštaju prenošenje nepotrosenog paketa ili da traje duze od 30 dana to bi vec bila utopija![]()
Tako je, Sniperu! Smart 30 najpovoljnija je tarifa na tržištu. Mogli su to i automatski riješiti, ali ne treba tražiti kruha preko pogače.
ili recimo za 50kn mjesecno 1000min razgovora,1000 SMS-ova,1GB prometa i bez uspostave poziva...![]()
Smart 50 to rjesava barem najavljuju a ako je istina odo ja na smart 50 !!!!
otiso ja sa bombona na smart 30 ....
imam pitanje u vezi smarta 30
izasla mi je pretplata u tmobileu u extra total s tarifi,i sad bi presao na smart 30
samo me brine ovo da akcija vrijedi do 30.6
znaci moguce je da poslje 30.6 ukinu smart 30?
to je jedini problem zbog kojeg neznam hocu li prijeci na tele2..
prenio bih i broj svoj u tele2..samo da znam da nece ukinuti tarifu
jel zna tko sta o tome?
hvala
@ekusetic
Smart nece ukinuti jer je to tarifa a ne promocija, mogli bi je jedino poskupiti nakon 30.6.
Ako biras Smart zbog 1Gb, imas u Smiley za uplatu bona od 50kn opet 1Gb i 1000 sms (i tih 50kn ti ostaje za trositi na razgovore i nema uspostave poziva), iako i kod nje pise promocija do 30.9.
Trenutno niti jedna mreza ne nudi toliko jeftino 1Gb a i na kraju ako poskupe Smart i Smiley mozes opet preci na neku drugu mrezu (3 mj. je rok da budes na jednoj mrezi prije nego ponovo mozes prijeneti broj).
smart 30 biram iz ovog razloga
ovaj mjesec dobio racun 129kn u extra total s tarifi
i usporedio sam odlazne pozive,poruke i internet koji sam potrosio u totalu sa smartom
to sve isto da sam napravio u smartu,racun bi mi na kraju mjeseca dosao 62kn(tj dosao bi me 87kn,ali posto prenosim broj i svaki mjesec nadoplacujem min 50kn dobivam dodatnih 25kn na racun..tako da ispadne 87kn sto bih moro platit-25kn poklona od tele2 izade me da moram platit 62kn)
tmobileov sam pretplatik 6-7 godina,pa mi je glupo otic iz njega u tele 2 ako ce akcija trajat samo do 30.6..da znam da ce trajat skroz odma sutra bi otiso trazit prijenos broja
mjesecno imam maximalno oko: 120 uspostava poziva,100 poruka, i 400mb interneta
gle ako ukinu smart 30 odlazim iz teleta ca!!
Nece ukinuti (jer je postojala i prije) ali ce je mozda poskupiti!
Smart 30
Skoro ce 30.6 sta poslije?Tarifa iz ovih Uvjeta korištenja dostupna je za aktivaciju u promotivnom razdoblju od 01. prosinca 2011. do 30. lipnja 2012. godine.
Poskupe li odlazim na drugu mrežu..
Bookmarks