Smart 100 500 min.prema svima.100sms,500Mb
smart 200 1000 min.prema svima,200sms 1,5GB
smart 300 30000min prema svima 300sms 3GB
smart 400 4000min prema svima 4000sms 4GB
novisno na kojem se signalu nalazite
Smart 100 500 min.prema svima.100sms,500Mb
smart 200 1000 min.prema svima,200sms 1,5GB
smart 300 30000min prema svima 300sms 3GB
smart 400 4000min prema svima 4000sms 4GB
novisno na kojem se signalu nalazite
smart 100 pretpostavljam 100kn? uspostava poziva? cini se fenomenalno
jel moze malo vise informacija... cini se super..
Tarife su fenomenalno pogođene. Bravo tele2!
Čekamo odgovor konkurencije....
ma dajte više ja se idem ubit.. kada mislim migrirat s tele2 najprije na vip pojavi se bonbon i njegove akcije i tarife, sada 27 ističe ugovor na telcima pa još je bonbon produži akciju ono saqda te tarife
e sada ako je ta 100 nema neku enormnu uspostavu poziva to je bingo
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Ma kakva uspostava poziva, to bude pušiona, ne smije biti uspostave. Ako dam 100kn za 500min, 100sms i 500mb ne mislim još plaćati uspostave na tih 100kn...
uspostava nije uracunata u pretplatu, dakle uspostava ide na ovih 100/200/300/400/500
Ovca u 11:00 ima pressicu, još malo pa ćemo sve znati !
Meni to zvuci kao pretplatnicke tarife!
A sto ce biti za nas prepaid-ase?
@posejdon1 Kad ce biti na webu sluzbeno, sutra?
Samo pretplata !!
www.tele2.hr posjetite odmah
Bolje malo pricekati sad steka web prva stranica!![]()
Hm... Dakle uzmem tarifu 400, napravim cca 20ak poziva dnevno...
20 * 30 * 0,25 = 150Kn
....
550kn, hahahha daj molim te![]()
http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...pretplata.html
I don't like it, uspostava poziva je teeeeži fail. Smiley, ftw!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bez uspostave poziva ova tarifa bi bila win, a ovak je teški fail... Smiley je puno bolji. I ne kužim čemu tolika kampanja, ponudili su gotovo isto sranje koje vip već ima mjesecima... Nisu ništa povoljniji...
a sada s uspostavom poziva koji ne ide u mjesečnu potrošnju su stvarno bili u karlovom wc-u
pa ta uspostava će doć koliko i pretplata pa će bit ljepi duplo računi![]()
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
bonbon ih gazi totalno zadnjih miseci...
Nije mi jasna jedna stvar: na što se može trošiti minimalna mjesečna potrošnja? Ako npr. u tarifi 200 pošaljem više od 200 poruka, naplaćuju li se one povrh tih 200 kn ili trošim tih 200 kn minimalne mjesečne potrošnje?
To nije nigdje eksplicitno navedeno, pitam za svaki slučaj![]()
Taj iznos ti je kao neka vrsta naknade za aktiviranje te tarife, tako da sve iznad 200, plaćaš posebno
3. Što nije uključeno u minimalnu mjesečnu potrošnju za Smart tarifu?
Minimalna mjesečna potrošnja u Smart tarifi ne uključuje:
- pozive prema međunarodnim mrežama, pozive ostvarene u međunarodnom roamingu, pozive prema uslugama s dodatnom vrijednosti, faks ili podatkovne pozive
- korištenje MMS usluga, usluga SMS parkinga, m-prijevoza, preuzimanje sadržaja s mobilnog portala kao i glasovne i SMS usluge s dodatnom vrijednosti, te SMS poruke poslane s portala Moj Tele2 i sve ostale usluge
- naknadu za uspostavu poziva od 0,25kn/poziv koja se naplaćuje za sve vrste poziva, osim poziva prema uslugama s dodatnom vrijednosti,
- naknadu za uporabu radijske frekvencije koja se naplaćuje zasebno u iznosu od 10,00 kn mjesečno.
Iznosi koje korisnik plaća za korištenje usluga koji nisu uključeni u minimalnu mjesečnu potrošnju za Smart tarifu utvrđeni su Tele2 cjenikom.
Zadnji uredio Inovator : 19-05-2011 u 23:15
Baš me to i zbunilo. Pročitao sam pitanja i odgovore i to nigdje eksplicitno ne piše. I ovdje pod 3 što si postao to nije navedeno, nabrojane su samo stvari koje nikad nisu ni ulazile u MMP
Ako je to samo naknada za aktivaciju te tarife onda se po meni ne isplati. Hvala na odgovoru
Ja mislim da je to jednako smiley tarifi. Tj. sve ovo što je nabrojano dobiješ uključeno u paket i ostane ti iznos pretplate za potrošit. Zato su i stavili naknadu izvan paketa. Bar mislim da je tako, ako ovo naplaćuju 100kn + još naknada i 60sekundi obračunska jedinica onda mi je tarifa bezveze.
Stvarno se ovo uključeno smatra iznosom minimalne mjesečne potrošnje. Bezveze.
Zadnji uredio ijelec4 : 19-05-2011 u 12:36
S*ebali su tarife s tom uspostavom poziva, ostajem na smiley
Bookmarks