ok onda
ok onda
Smart na bonove za 30kn mjesečno produžen do 29.2.![]()
Nikako nemoj na pretplatu, bonovi su puno bolji. Pogledaj dal ti odgovara smart na bonove. Za 30kn 300 minuta i 1gb prometa. Ja sam prezadovoljan s tom tarifom.
Upravo tražim na tele2 stranicama kako je aktivirati i vidim da nije više 30 nego 60kn
Zna li netko nešto o ovome?
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...-na-bonove/t8/
Tarifa je odlicna, ali je problem sto je trenutno promotivnog karaktera, koji traje do 29.02. Iako je meni odgovaralo i kad je bilo 60kn za 1gb prometa, 100minuta i 50 sms poruka. Ne znam hoce li nakon ovog bozicnog promotivnog perioda opet biti po starom ili ce mozda opet produziti ovu ponudu za mjesec-dva.
kao prvo hvala na odgovorima :-).upravo sam razgovarao sa szk od tele2 i tamo mi je zena tvrdila da se smart tarifa 100 ne mora uzet pod ugovornom obavezom.dakle prekines ugovor bez ikakvih penala.to mi skoro ispada onda kao da imam bonove.ali svakako cu razmotrit opciju sa bonovima
sve je ali ako budeš s preplate prilazio na bonove izgubit ćeš promociju do penzije 50 kn.
da,to znam.ojpi,zasto si protiv pretplate?si isto imao problema kao smoto sa racunima?ako bi uzimao,onda bez ugovora
Nisam nikad imao pretplatu, ali sam čuo za probleme drugih, ali su gotovo uvijek neke bolje promocije za korisnike bonova. Ne vidim ni jednu prednost pretplate.
Da, ali pod 'Više o tarifi' na kraju stoji - (Aktivacija se naplaćuje 60 kuna mjesečno.)
Ništa, idem nabavit bon od 100 pa javim ovde.
Ja sam jucer aktivirao I skinuto mi je 30kn!
ja isto imam smart 30 i zadovoljan sam.nitko nezna što će biti nakon 29.2.Veli tip u tele2 da se uključeni promet može smanjiti ali čak i povećati(više min i mb).
Ono što sam ja primjetio prešavši sa vipa da da kad sam bio u vipu za net sam imao na mobitelu oznaku 3,5g ili H(ovisno o uređaju) a sad na tele2 imam samo oznaku 3g.
Pitanje-dali tele2 ima isto HSPDA ili samo 3g?
meni ima hsdp zavis di se nalaziš
@mobyclick, aktivacija Smart tarife i dalje se naplaćuje 30kn. Za sada je tako do 29.2.
@Zdrave, ovisi o jačini signala. Postoji HSPA, UMTS, EDGE, GPRS.
U cjeniku (stranica 9/37) piše da se Smart za 60 kuna mogao uključiti od 15. 7. do 30. 11. 2011. godine, a Smart za 30 kuna može se uključiti do 29. 2. 2012.
No nema nikakve obavijesti što će biti nakon toga datuma!
http://www.tele2.hr/upload/documents...2012-09-02.pdf
Istina ima i 'H' 'brzinu' (3g je u stanju mirovanja a kad se spaja onda je H) i nekako mi se čini da brže radi od vip-a.
Neka Smart poslije 29.2. bude 150-200min, 50 poruka i 500mb. To nek daju za 50kn i imaju najbolju tarifu na tržištu.
Gledam sad tarife i čini mi se da su na smartu ukinuli besplatne poruke, ili je zajeb neki na stranici ?
Na smartu su već neko vrijeme ukinute besplatne poruke, ali su povećali broj besplatnih minuta sa 100 na 300, i smanjili cijenu na 30kn.
možda ostane 300m/1gb ali sa 30 ode na 50-60 kn,a možda ostane 30kn a prepolove na 150m/512mb.
Meni bi pasalo 300m/1gb za 20kn...ali vjerovatno tražim previše
Promocija je za sada produljena do 31.3. 2012 god.
odlično.. al me bode ova uspostava poziva.... kupim bon od 50kn, 30 mi ode na tarifu, i 20kn mi nije dosta za nekoliko poruka i uspostavu poziva..
da barem smanje besplatne minute na 150-200 al da nema uspostave..
Bookmarks