Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 44 1 2 3 4 5 11 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1283

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Jun 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Produženje pretplatničkog odnosa

Istiće mi ugovor na tele2 pa reko da uzmem Samsung galaxy s2 ili s+ pošto ovi telci na tele2 ništa posebno nemaju. Dodjem danas u t centar i pitam za prijenos broja i da uzmem mob, kad ono nemaju ni jedan i ne znaju hoce li doci, a ti lijepo prenesi broj pa ti nitko ne garantira da ćeš dobiti mob (zbog tog i mjenjam mrežu)!!!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    T-mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.281
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.281, Nivo: 20
    Bodovi: 7.281, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sweex1978 Pregledaj post
    Istiće mi ugovor na tele2 pa reko da uzmem Samsung galaxy s2 ili s+ pošto ovi telci na tele2 ništa posebno nemaju. Dodjem danas u t centar i pitam za prijenos broja i da uzmem mob, kad ono nemaju ni jedan i ne znaju hoce li doci, a ti lijepo prenesi broj pa ti nitko ne garantira da ćeš dobiti mob (zbog tog i mjenjam mrežu)!!!
    Pa nitko ti ne garantira da ćeš dobiti taj mob, ali kod prijenosa broja možeš rezervirati bilo koji uređaj kojeg imaju trenutno na lageru

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lukarak, ja ostajem pri svome:

savjet:
    prije nego što radiš bilo kakve kalkulacije počekaj produženje akcija -50% (za prelazak iz drugih mreža i za mlade do 28 god).
    sadašnje ističu 31.12.2011.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa kaj nije produzeno do 31.3.???

http://cafe.mobil.hr/threads/73031-G...=1#post1008052
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG GT540
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel ima netko točnu informacije da li se akcija -50% produžuje ili ne?

Forumaš Postignuća:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    1.629
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.629, Nivo: 9
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao loklar Pregledaj post
    Jel ima netko točnu informacije da li se akcija -50% produžuje ili ne?
    Akcija se ne produljuje, traje do 31. prosinca 2011.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sa facebooka:

"J.M. - Danas sam dobio informaciju u vašoj poslovnici u arena centru da se akcija "Prenesite broj u T-Mobile i plaćajte samo 50% mjesečne naknade tijekom 24 mjeseca!" produljuje do 31.03.2012. Ne mogu ništa naći na vašim službenim stranicama. Zanima me da li je to istina? Tuesday at 5:10pm ·

HT - J., točno je da se akcija produljuje Tuesday at 5:13pm

J.M. - Hvala na brzom odgovoru Tuesday at 5:19pm"

dakle, produzuje se...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Forumaš Postignuća:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    1.629
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tutlek Pregledaj post
    sa facebooka:

"J.M. - Danas sam dobio informaciju u vašoj poslovnici u arena centru da se akcija "Prenesite broj u T-Mobile i plaćajte samo 50% mjesečne naknade tijekom 24 mjeseca!" produljuje do 31.03.2012. Ne mogu ništa naći na vašim službenim stranicama. Zanima me da li je to istina? Tuesday at 5:10pm ·

HT - J., točno je da se akcija produljuje Tuesday at 5:13pm

J.M. - Hvala na brzom odgovoru Tuesday at 5:19pm"

dakle, produzuje se...

Tako je, ispričavam se, kolale su dvojbene informacije. Akcija traje do 31. ožujka 2012.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Magenta Guy Pregledaj post
    Akcija traje do 31. ožujka 2012.
    Danas produžena akcija. Ne traje do 31., već do 30. ožujka 2012. (prijenos pretplatničkog broja iz druge mreže i ugovaranje OTPO-a na T-Mobile)

NADOPISANO U VELJAČI: NAKNADNO PRODUŽENO DO 31.3.2012.

Moja preporuka (tko treba, želi, može... produžiti pretplatnički ugovor i kupiti smartphonea, a želi proći jeftinije):
    a) u siječnju ili veljači kupiti uređaj na Extra Total tarifi
    b) u idućem mjesecu (najkasnije 19.3.2012.) podnijeti zahtjev za formiranje Extra Obitelji gdje će nositelj biti broj prenešen iz Extra Total, a član pretplatnički broj koji se prenosi iz druge mreže (Tele2 ili VIPnet) i koji donosi -50% popusta na pretplatu iduća 24 mj
    c) treći član (i/ili četvrti član, ali samo u Obitelji XXL) može biti pretplatnički broj koji koristi član vaše obitelji, a ukoliko zelite i za njega kupiti mobitel učinite to u tarifi:
    - Extra Mix M, pa ga prebacite u Extra Obitelj kao člana
    - Extra Total, pa ga nakon 6 plaćenih računa (12 p.r. u slučaju kupnje iPhonea) prebacite u Extra Obitelj kao člana

p.s.
    Danas produžena i druga akcija, traje do 30. lipnja 2012. (-50% na pretplatu do 28. godine života u Extra Total S)
    Zadnji uredio ispravljach : 14-02-2012 u 18:24 Razlog: u međuvremenu promjenili 30. s 31. (3.2012.)

10. 'Hvala' kažu:

Svježe registriran Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jan 2012
    Bodovi
    2.397
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.397, Nivo: 11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    Danas produžena akcija. Ne traje do 31., već do 30. ožujka 2012. (prijenos pretplatničkog broja iz druge mreže i ugovaranje OTPO-a na T-Mobile)

Moja preporuka (tko treba, želi, može... produžiti pretplatnički ugovor i kupiti smartphonea, a želi proći jeftinije):
    b) u idućem mjesecu (najkasnije 19.3.2012.) podnijeti zahtjev za formiranje Extra Obitelji gdje će nositelj biti broj prenešen iz Extra Total, a član pretplatnički broj koji se prenosi iz druge mreže (Tele2 ili VIPnet) i koji donosi -50% popusta na pretplatu iduća 24 mj
    c) treći član (i/ili četvrti član, ali samo u Obitelji XXL) može biti pretplatnički broj koji koristi član vaše obitelji, a ukoliko zelite i za njega kupiti mobitel učinite to u tarifi:
    - Extra Total, pa ga nakon 6 plaćenih računa (12 p.r. u slučaju kupnje iPhonea) prebacite u Extra Obitelj kao člana

p.s.
    Danas produžena i druga akcija, traje do 30. lipnja 2012. (-50% na pretplatu do 28. godine života u Extra Total S)
    Dvije stvari mi nisu jasne...

1. Ako uzmeš pretplatu i mobitel na Extra total XXL odmah sljedeći mjesec možeš postaviti taj broj kao nositelja u Extra obitelj XXL, a ako ga postavljaš kao člana moraš čekati 6 mjeseci?

2. Ovo pod "a)" kada kupuješ uređaj na extra total xxl, to treba biti sa brojem prenesenim iz druge mreže? Ili mogu uzeti pretplatu na broj koji je već na T-mobile (nema pretplatničku obvezu)?
    Pitam zbog toga jer bi htio da mi broj koji je u T-mobileu bude nositelj, a ne bi htio platiti 500 HRK prvi mjesec...
    Da li se taj prvi mjesec treba platiti račun za Extra total XXL ili za Extra Obitelj XXL?

Zahvaljujem

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mraok Pregledaj post
    1. Ako uzmeš pretplatu i mobitel na Extra total XXL odmah sljedeći mjesec možeš postaviti taj broj kao nositelja u Extra obitelj XXL, a ako ga postavljaš kao člana moraš čekati 6 mjeseci?
    točno. odnosno, ako ga postavljaš kao člana moraš čekati 12 mjeseci ako si na taj broj kupio iPhone

2. Ovo pod "a)" kada kupuješ uređaj na extra total xxl, to treba biti sa brojem prenesenim iz druge mreže?
    - ako je ugovor na broj iz druge mreže dobivaš -50%, 24 mj
    - ako je ugovor na broj iz T-mobile mreže ne dobivaš -50%, 24 mj. No, ako s tim brojem iz T-Mobile mreže oformiš obitelj i u nju ubaciš broj iz druge mreže i ugovoriš OTPO dobivaš -50%, 24 mj - na obitelj

htio da mi broj koji je u T-mobileu bude nositelj, Da li se taj prvi mjesec treba platiti račun za Extra total XXL ili za Extra Obitelj XXL?
    - ako si na priča XS i tijekom siječnja ugovoriš OTPO na Total XXL i kupiš mobitel = u veljači ćeš dobiti račun od 35 kn plus potrošnja (time si platio 1. od 24. računa po novom ugovoru na XXL)
    - u veljači se prebaciš s total XXL na obitelj XXL i povučeš broj iz druge mreže na koji ugovoriš OTPO = u ožujku i narednih 5 mj dobit ćeš račun od 270kn + potrošnja
    - oko 10. srpnja 2012. moći ćeš obitelj XXL prebaciti na XL ili pridružiti nekoj drugoj Obitelji

Svježe registriran Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jan 2012
    Bodovi
    2.397
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U postupku sam izrade ove preporuke, pa je zapelo na nekoliko stvari...

1. Potpisao sam zahtjev za prijelaz iz VIP u T-mobile na extra total XXL (ne znam po kojem kriteriju određuju, al su mi rekli da postoji mogućnost da će mi odbiti zahtjev - cca 200 hrk je bila potrošnja u VIPu)

2. Kada sam htio napraviti drugi zahtjev za prijelaz drugog broja na T-mobile za člana extra obitelji kako bih ostvario 50% na tarifu za koju ce nositelj biti broj prenesen sa extra total xxl, rekao mi je gospodin iz T-mobilea (kuži što hoću) da bi mi on savjetovao...

da prvo taj broj koji bi prenio za člana extra obitelji XXL prebacim na istog korisnika kao i broj koji će biti nositelj extra obitelji xxl, jer nije siguran da ce mi inače priznati popust. Raspitao sam se u VIPu i kažu da je to moguće i da košta 90 hrk.
    Nekako mi nema smisla ali gospodin je odmah skužio što želim i o čemu se radi, pa mi je savjetovao to i da pazim na korake...

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rekli da postoji mogućnost da će mi odbiti zahtjev - cca 200 hrk je bila potrošnja u VIPu)
    ako postoje neka dugovanja prema vipu - možda te odbiju. provjeri s vipom jesu li sva tvoja dugovanja podmirena

prijelaz drugog broja na T-mobile za člana extra obitelji ... da prvo taj broj koji bi prenio za člana extra obitelji XXL prebacim na istog korisnika kao i broj koji će biti nositelj extra obitelji xxl. Raspitao sam se u VIPu i kažu da to košta 90 hrk
    zahtjev za drugi prelaz u t-mobile napravi početkom mjeseca koji uslijedi ugovaranju otpo-a po totalu xxl. dakle, početkom mjeseca koji uslijedi ugovaranju otpo-a broj s total xxl prebaci na nositelja obitelji xxl, a za člana zatraži prelaz iz druge mreže u t-mobile, a ugovor mora biti na istu osobu koja će ga uklopiti u svoju obiteljsku tarifu. ne gine ti trošak prijenosa ugovora u vipu

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.1.2012.
    Danas produžena akcija. Traje do 31. ožujka 2012. (prijenos pretplatničkog broja iz druge mreže i ugovaranje OTPO-a na T-Mobile)
    Moja preporuka ...
    b) najkasnije 19.3.2012. podnijeti zahtjev za formiranje Extra Obitelji gdje će ... pretplatnički broj koji se prenosi iz druge mreže (Tele2 ili VIPnet) i koji donosi -50% popusta na pretplatu iduća 24 mj
    Skratili rok prelaska iz Tele2 u T-Mobile na svega 3 radna dana. Tako da je krajnji rok za podnošenje zahtjeva u T-Centru 28.3.2012. kako bi broj prešao 31.3.2012. te bi se moglo pristupiti akciji -50% 24 mj

Što se tiče prelaska iz VIPneta postoji problem da oni odugovlače te da će prelazak biti moguć tek u travnju, bez obzira jeste li zahtjev predali ili to tek planirate učiniti. Dakako, to se ne odnosi na sve, ali računajte da postoje i takvi slučajevi. No, koliko je sada poznato u travnju se akcija ne nastavlja (osobna saznanja), pa tko misli prepoloviti pretplatu u T-Mobileu mora s time računati.

Pravi forumaš Postignuća:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.127, Nivo: 20
    Bodovi: 7.127, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.1.2012.

Skratili rok prelaska iz Tele2 u T-Mobile na svega 3 radna dana. Tako da je krajnji rok za podnošenje zahtjeva u T-Centru 28.3.2012. kako bi broj prešao 31.3.2012. te bi se moglo pristupiti akciji -50% 24 mj

Što se tiče prelaska iz VIPneta postoji problem da oni odugovlače te da će prelazak biti moguć tek u travnju, bez obzira jeste li zahtjev predali ili to tek planirate učiniti. Dakako, to se ne odnosi na sve, ali računajte da postoje i takvi slučajevi. No, koliko je sada poznato u travnju se akcija ne nastavlja (osobna saznanja), pa tko misli prepoloviti pretplatu u T-Mobileu mora s time računati.
    Dali je taj rok od 3 dana potvrdjen nekim dokumentom/pravilnokom ili je to zakljucak iskustva?
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Darda Pregledaj post
    Dali je taj rok od 3 dana potvrdjen nekim dokumentom/pravilnokom ili je to zakljucak iskustva?
    Mislio sam ti odgovoriti 'zakljucak iskustva', kad ono danas me tele2 obavijestio da će prijenos broja biti izvršen sutra, a trebali danas. Dakle, prijenos broja koji sam napravio početkom ožujka riješen je u roku od 7 radnih dana. Sredinom ožujka mi je to uspjelo u 3 r.d., a sada (sutra) 4 r.d.

= Citat = Izvorno postao vwgolf3 Pregledaj post
    oni ograđuju i dalje da je samo za nove
    Ogradjuju se jer neznaju. Moje iskustvo mi daje za pravo da kažem da znam. Inace, kad dodjem u neki t-centar gdje me ne znaju i kažu da se nešto ne može ja ih zamolim da to naprave te im napomenem da ja preuzimam odgovornost za moguću štetu koja može nastati. U načelu, djelatnici u t-centrima i pogotovo u službi za privatne korisnike su neinformirani i ne znaju tumačiti specifikacije tarifnih paketa/modela i uvjete promotivnih ponuda
    Zadnji uredio ispravljach : 21-03-2012 u 14:59

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.325, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 27,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odlično! samo što su sada malo previše poskupili mobove...

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odlično! samo što su sada malo previše poskupili mobove...
    Do 23. prosinca 2011. si planirao kupnju iPhonea4s za 398 kn (ili za 18 kn, što bi postigao zamjenom 12.000 bodova)
    U 2012. možeš kupiti iPhonea4s za 398 kn, što bi postigao zamjenom 18.000 bodova koje imaš (998-600=398kn)

Razlika između 398/18 kn i 398 kn nije dostojna ocjene "malo previše poskupili mobove".
    Poskupljenje koje je proveo Tele2 zaslužuje tu ocjenu.

p.s.
    ja u siječnju kupujem članu obitelji iPhone4s za 398 kn i prodajem njegov, godinu dana stari, iPhone4.
    broj iz Extra Total (koji kupuje iPhone4s) postat će nositelj Extra Obitelji, pridruženi član iz Tele2 donijet će -50% na pretplatu, a treći član postat će nositelj stare Extra Obitelji, jer je platio 12 računa po OTPO-u nakon što je kupio iPhone4.

financijska konstrukcija:
    +2.000 kn = prihod od prodaje iPhonea4
    -398 kn = trošak kupnje iPhonea4s
    -2.715 kn = trošak pretplate {10kn+(280kn x6mj)+(205kn x5mj)}
    =1.113 kn ili 92,75 kn/mj = trošak pretplate Extra Obitelji i kupnje iPhonea4s (neću imati dodatne troškove izvan pretplate jer ću mjenjati bodove za "dodatni novčani iznos", odnosno potrošnju ostvarenu izvan paketa = uspostave poziva, MMS...)

nakon 6 plaćenih računa migrirat ću s Obitelji XXL na Obitelj XL, a nakon 12 plaćenih računa (početkom 2013.) kupit ću iPhone5, formirati novu grupnu tarifu u koju ću ubaciti brojeve iz Extra Obitelji za koje ću plaćati samo radijsku frekvenciju, ali ne i pretplatu

zaključak
    pozivam sve forumaše da navedu bolju kombinaciju od ove: 93 kn/mj = pretplata i trošak kupnje iPhonea4s

(dakako, meni je olakšavajuća stavka što imam višak od 18.000 bodova jer imam T-Amex karticu koja mi već 8 godina donosi dvostruke T-Club bodove. Ipak, da bih dostigao sve te bodove koje ću sada potrošiti morao sam učiniti trošak od 240 kn = 10kn x 24mj = Tarifa po Mom = {(900 bod. x 23mj) + (350 bod. x 1mj) = 21.050 bod.}
    Zadnji uredio ispravljach : 02-01-2012 u 21:15 Razlog: pojašnjenje

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sad opet nekontam, kako da iskoristim bodove prije?

bodovi su na ženi koja je sad nosioc obitelji, za nju bi platio penale pošto se obitelj raskida prije isteka.
    ja sam član, a ako iphone uzmem na novi t-mobile broj (opet na ženino ime) kako prebaciti bodove? tj.dali će to htjeti i dali se to može?
    ili na njen postoječi broj uzmem novu pretplatu na 24mj. i onda iphone za 398kn?
    taj broj stavljam za nosioca, dodam tele2 broj, to kontam.

ajd pliz pomagaj da si uzmem več jednom taj mob., dok mi opet nezavrši akcija

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da sam ja vwgolf3 učinio bih sljedeće:

13.2.2012. - u Extra Obitelj L ubacio bih 3. pretplatničkog člana (npr. neki simpa broj ili novi pretplatnički 6-znamenkasti koji bih dobio u T-Centru)

20.2.2012. - podnio bih zahtjev za raskid Extra Obitelji L: ženu bih stavio na Extra Total L, sebe na Extra Priču, a treći broj na Extra Total XXL i obavezno bih priložio pismeni zahtjev koji bi u T-Centru trebali poslati u ZG. u njemu bi pisalo kako želim da se svi prikupljeni bodovi trebaju prenijeti na taj treći pretplatnički broj kako bih prilikom skorog sklapanja OTPO-a mogao umanjiti cijenu uređaja zamjenom T-Club bodova.

21.2.2012. - na ženinom broju bih aktivirao opciju poruke (ako šalje više od 3 poruke dnevno) i isto bih aktivirao na svom broju. vidio bih je li moguće aktivirati i opciju unlimited jer će mi se od 21.2. do 1.3. naplaćivati svaka minuta razgovora

oko 24.-27.2. na trećem pretplatničkom broju bi trebalo biti 18.000 bodova. zamijenio bih ih za popust od 600 kn pri kupnji iPhonea4s (Extra Total XXL) koji bih platio 398 kn (ugovorio bih trajni nalog) + u Tele2 trgovini uzeo bih pretplatnički broj na tarifi plan0 + deaktivirao bih sve opcije koje sam aktivirao sebi i ženi

1.3.2012. - formirao bih Extra Obitelj XXL. za nositelj bih postavio broj koji se nalazi na Extra Total XXL, a za članove: svoj broj (prešao bi sa tarife Extra Priča) i 095 broj na koji bih ugovorio OTPO na 24 mj i rezervirao mobitel

nakon 12.3.2012. - platio bih i preuzeo uređaj koji sam kupio po 095 broju + platio 1. od 24. računa po kojem sam kupio iPhone4s. Račun ne bi smio biti veći od 10 kn (samo radijska frekvencija).

nakon 10.4.2012. - nakon što po ženinom broju platim 24. račun kupio bih Samsung Galaxy (S+ ili Mini) u tarifi Extra Mix M te još jednom poslao zahtjev za ugovaranje trajnog naloga s obzirom da se promijenio poziv na broj promjenom tarife (Total u Obitelj)

2.5.2012. - ženin broj bih pridružio Extra Obitelji XXL

u siječnju 2013. kupio bih iPhone5. u veljači 2013. formirao grupnu tarifu gdje bi nositelj bio broj na koji je kupljen iPhone5, a članovi bi bili brojevi od: žene, moj i onaj na kojem sam kupio iPhone4s. 095 broj bih prebacio u Priču XS te u ožujku 2013. tražio trajno isključenje i platio 100 kn penala.

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam broj koji je trenutno na drugoj mreži u bonovima i koji koristim isključivo za dolazne pozive (stari broj za stare poznanike) i da nemoram nadoplačivati više bonove na njega (pošto ga nekoristim) i njega bi ubacio u obitelj, on bi mogao biti taj broj koji bi ušao u obitelj iz simpe recimo? mogu ga krajem 1.mjeseca prenijeti u drugu mrežu, taman.
    dali bi moglo biti ikakvih problema prilikom prebacivanja bodova? nadam se da ne pošto bi sve stavljo na ženino ime da bude isti vlasnik svih brojeva.
    poruke nekoristimo toliko, nije problem, samo pozivi.

jedini problem vidim ipak u tome što bi žena dugo izbivala (3mj.)pa da se nebi nešto promjenilo (uplašen činjenicom da se gotovo svaki dan mjenjaju uvjeti i cijene) i da ju nemogu vratiti a i da neplačam obitelj 250kn i još i njoj total L 250...a i trebali bi biti u obitelji jer međusobno imamo dosta razgovora...
    ako je prošli mjesec bilo oko 400kn penala za nju kontam da će u 2.mj.biti 100-200kn pa bi bolje to platio i odma 1.3.oformio extra obitelj i sa ženom i tele 2 (na oba uzeo neke mobove za 8kn) i mojim brojem (za koji traje otpo) i mojim brojem na bonove (na koji ide iphone) i onda plačao kao i do sada 250kn + radijska + uspostave...
    dali je to moguče?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bonbon = on bi mogao biti taj broj koji bi ušao u obitelj iz simpe. mogu ga krajem 1.mjeseca prenijeti u drugu mrežu, dali bi moglo biti ikakvih problema prilikom prebacivanja bodova?
    ne vidim nikakvih problema. meni su bodove stavili na željeni broj nakon 3 dana od rasformiranja obitelji.

da neplačam obitelj 250kn i još i njoj total L 250...
    u travnju, i samo u travnju, platit ćeš 2x 250 kn (Obitelj XXL i Total L) + r.f. = ako postupiš onako kako sam napisao u #76

ako je prošli mjesec bilo oko 400kn penala za nju kontam da će u 2.mj.biti 100-200kn pa bi bolje to platio i odma 1.3. oformio extra obitelj i sa ženom i tele 2
    plaćajući penale ti zapravo tražiš trajno isključenje ženinog broja. to ne žališ.
    prijedlog: čekaj da ti ženu prebace na total L (kraj veljače) pa jednom tjedno probaj prijevremeno produžiti ugovor (putem Moj T Mobile). možda ti uspije i prije 20.4.2012. Meni putem Moj T Mobile nudi se mogućnost prijevremenog produženja za sve pretplatničke ugovore kojima u naredna 3 mjeseca ističe OTPO (doduše, nisu na Extra tarifama kao i tebi)

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OVO JE NOVA KOMBINACIJA ZA VWGOLF3

U PRVOJ POLOVICI SIJEČNJA 2012. - PODNIO BIH ZAHTJEVA ZA PRELAZAK U SIMPU SVOG BONBON BROJA + u Tele2 trgovini uzeo bih pretplatnički broj na tarifi plan0

30. ILI 31.1.2012. - SIMPA BROJ BIH PREBACIO NA PRETPLATU U TOTAL XXL I KUPIO GALAXY S2 ZA 8 KN

1.2.2012. - formirao bih Extra Obitelj XXL. za nositelj bih postavio broj koji se nalazi na Extra Total XXL, a za članove BIH UBACIO ČITAVU SVOJU EXTRA OBITELJ L i 095 broj na koji bih ugovorio OTPO na 24 mj i rezervirao mobitel

nakon 12.2.2012. - platio bih i preuzeo uređaj koji sam kupio po 095 broju + platio 1. od 24. računa po kojem sam kupio GALAXY s2. Račun ne bi smio biti veći od 26 kn (PRETPLATA = 500KN/2=250KN/31DAN=8 X1 ILI X2 = 8 ILI 16 KN + radijska frekvencija).

nakon 10.3.2012. - još jednom BIH poslao zahtjev za ugovaranje trajnog naloga s obzirom da se promijenio poziv na broj promjenom tarife (Total u Obitelj)

28.4.2012. - nakon što po ženinom broju platim 24. račun PREBACIO BIH JE U EXTRA MIX M I kupio bih Samsung Galaxy S+ i ZA 898 KN. JER AKO GA KUPIM U TARIFI "ČLAN OBITELJI XXL" Samsung Galaxy S+ ĆU PLATITI 2148 KN. PREPRODAJOM Samsung Galaxy S+ ZARADIT ĆU NOVAC ZA PLAĆANJE "puno pelena i kašica". (I PORUKA: "na njen broj 1.3.uzmem novi otpo i nokiu C1 za 8kn (nemam love za neke skuplje, 8kn je max" = 48 KN KOŠTA)

2.5.2012. - ženin broj bih PONOVNO pridružio Extra Obitelji XXL

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OVO JE NOVA KOMBINACIJA ZA VWGOLF3

U PRVOJ POLOVICI SIJEČNJA 2012. - PODNIO BIH ZAHTJEVA ZA PRELAZAK U SIMPU SVOG BONBON BROJA + u Tele2 trgovini uzeo bih pretplatnički broj na tarifi plan0

30. ILI 31.1.2012. - SIMPA BROJ BIH PREBACIO NA PRETPLATU U TOTAL XXL I KUPIO GALAXY S2 ZA 8 KN

1.2.2012. - formirao bih Extra Obitelj XXL. za nositelj bih postavio broj koji se nalazi na Extra Total XXL, a za članove BIH UBACIO ČITAVU SVOJU EXTRA OBITELJ L i 095 broj na koji bih ugovorio OTPO na 24 mj i rezervirao mobitel

nakon 12.2.2012. - platio bih i preuzeo uređaj koji sam kupio po 095 broju + platio 1. od 24. računa po kojem sam kupio GALAXY s2. Račun ne bi smio biti veći od 26 kn (PRETPLATA = 500KN/2=250KN/31DAN=8 X1 ILI X2 = 8 ILI 16 KN + radijska frekvencija).

nakon 10.3.2012. - još jednom BIH poslao zahtjev za ugovaranje trajnog naloga s obzirom da se promijenio poziv na broj promjenom tarife (Total u Obitelj)

28.4.2012. - nakon što po ženinom broju platim 24. račun PREBACIO BIH JE U EXTRA MIX M I kupio bih Samsung Galaxy S+ i ZA 898 KN. JER AKO GA KUPIM U TARIFI "ČLAN OBITELJI XXL" Samsung Galaxy S+ ĆU PLATITI 2148 KN. PREPRODAJOM Samsung Galaxy S+ ZARADIT ĆU NOVAC ZA PLAĆANJE "puno pelena i kašica". (I PORUKA: "na njen broj 1.3.uzmem novi otpo i nokiu C1 za 8kn (nemam love za neke skuplje, 8kn je max" = 48 KN KOŠTA)

2.5.2012. - ženin broj bih PONOVNO pridružio Extra Obitelji XXL
    e to te ja pitam legendo!!!!!!
    ovo je odlična opcija!
    samo opet imam jedan problem, 3 mjeseca na bonbonu mi ističe tek 31.1.2012.,(31.10.2011.mi je aktivirana bonbon kartica) tako da tek onda mogu na simpu, zar ne?
    ili mogu zahtjev predati ranije, pa 31.1.već biti na simpi?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opet imam jedan problem...tek 31.1.2012. ... da tek onda mogu na simpu, zar ne?
    iznenadio bih se da nemas problem :-)
    tek 29.1.mozes podnijeti zahtjev. Tek nakon tjedan dana potom prelazis na simpu i krajem veljace ides u proceduru kupnje s2, a u ozujku spajas obitelji

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 44 1 2 3 4 5 11 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. MAX ADSL- zasnivanje pretplatnićkog odnosa
    By Inovator in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 09-05-2010, 15:20
  2. Produženje pretplate
    By Dr. Beast in forum Tele 2
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 30-03-2009, 08:07
  3. produzenje ugovora?
    By smogovac in forum T - Mobile
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 21-01-2009, 00:49
  4. Produzenje lijecnickog
    By Black_Hawk in forum Mobil Internet c@fé