kad sam zvao rekli su da na simpu nemože ako se plate penali da se tada gasi broj, ali da na pretplati bez otpo može biti i dalje... (izvor szk)
platim penale recimo 20.2.kad raskidam obitelj, nju prebacim na total L (jedna migracija u veljači) i onda natrag u obitelj 1.3. kad ju ponovo oformim (jedna migracija u ožujku).
ili na njen broj 1.3.uzmem novi otpo i nokiu C1 za 8kn (nemam love za neke skuplje, 8kn je max) i recimo 3.3. ubacim ju u obitelj
to bi bilo najbolje, najisplativije i meni najjednostavnije za objasnit u t-centru, a i ženi, samo ako se ikako može.
po ovom njoj bi trebo platiti:
za veljaču par dana i za ožujak 250kn + RF + uspostava, a i za travanj bi platio i njoj približno 250kn, jer tek krajem travnja (20 i nekog) njoj ističe 24mj. to mi je stvarno puno love za dati, a i nemam. Klinjo treba puno pelena i kašica.![]()
čak razmišljam da umjesto iphonea uzmem Galaxy s2, pošto je solidan mob.također, a puno mi je jeftiniji.
čak bi i xl tarifu uzeo samo da mi račun bude max cca 220, 230kn, al onda mi fali članova...
Nositelj ugovora: 098 Do kraja ugovorne obveze potrebno je podmiriti još 5 mjesečnih naknada.
Članovi tima: 099 Do kraja ugovorne obveze potrebno je podmiriti još 9 mjesečnih naknada. Produljenje vaše ugovorne obveze može napraviti isključivo nositelj vaše Flex Obitelji, odnosno Flex Teama.
to mi sad piše na t-portalu, nemam opcije da išta produžim (nisam sreče ko ti)

, samo ako se ikako može.
Odgovori uz citat

Bookmarks