Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1283

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    što ti sada (već danas) želiš?
    a) prepoloviti cijenu pretplate?
    b) smanjiti cijenu pretplate i kupiti za 8 kn dobar uređaj (galaxy S+ ili iPhone 3Gs)? - NE MOŽEŠ IZVESTI AKO SI NA i150 KUPIO iPHONE

a) prepoloviti cijenu pretplate:
    - broj prebaci s i150 na nositelja Extra Obitelji M. pridruži 095 broj i ugovoriti OTPO na 24 mj.
    ŠTO ĆEŠ DOBITI: za 95 kn = 250 min i 100 sms prema svima mrežama
    ŠTO SADA IMAŠ: za 160 kn = 150 min i 50 sms prema svima mrežama

b) smanjiti cijenu pretplate i kupiti za 8 kn dobar uređaj (galaxy S+ ili iPhone 3Gs)? - NE MOŽEŠ IZVESTI AKO SI NA i150 KUPIO iPHONE
    - 30. ili 31.1.2012. - na novi pretplatnički broj ugovori OTPO na 24 mj i kupi galaxy S+ ili iPhone 3Gs za 8 kn u Extra Total L
    - 1.2.2012. - broj prebaci u Obitelj L i pridruži mu svoj broj s i150 te 095 broj i na njega ugovoriti OTPO na 24 mj.
    ŠTO ĆEŠ DOBITI: za 145 kn = 450 min i 250 sms prema svima mrežama
    ŠTO SADA IMAŠ: za 160 kn = 150 min i 50 sms prema svima mrežama
    Ja sam samo privatni pretplatnik, nisam u Extra obitelji, zato sam u prvom postu i naveo da je moj problem labavo vezan za ovu temu, ali po naslovu joj odgovara. Kupio sam iPhone 4 u 1. mjesecu prošle godine kada je bila akcija 50% niža cijena pretplate na godinu dana i 50% snižen uređaj. Na kraju ovog mjeseca mi prestaje pogodnost za 50% popusta na mjesećnu pretplatu, pa sam htio smanjiti na nižu tarifu jer u zadnje vrijeme ne potrošim cijeli paket i150.

Kod uzimanja iPhonea je uvjet bio da se ne može smanjiti na nižu tarifu, dakle mogu jedino ekvivalentne vrijednosti ili veću, stoga mi je najisplativije ostati na ovome, ili preći na Extra total M. Ako imam još neku opciju, slušam.
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Corunir Pregledaj post
    Ja sam samo privatni pretplatnik, nisam u Extra obitelji
    i ja, ispravljach, sam samo privatni pretplatnik i imam tarifu extra obitelj. U čemu je tvoj problem da je ne bi mogao imati?

= Citat = Izvorno postao Corunir Pregledaj post
    Kupio sam iPhone 4 u 1. mjesecu 2011. kada je bila akcija 50% niža cijena pretplate na godinu dana i 50% snižen uređaj... uvjet bio da se ne može smanjiti na nižu tarifu...
    ja (ispravljach) sam u siječnju 2011. kupio iPhone4 za 98kn (nisam ga kupio u iTarifi) i nakon 4 plaćena računa prešao u nižu tarifu, pa nakon 12 plaćenih računa, u siječnju 2012., broj pridružio grupnoj tarifi i više neću plaćati pretplatu već samo radijsku frekvenciju.

ŠTO SADA IMAŠ: za 160 kn = 150 min i 50 sms prema svima mrežama + 1 GB

ŠTO SADA MOŽEŠ:
    PREPORUKA ISPRAVLJACHA: a) broj prebaci s i150 na nositelja Extra Obitelji M. pridruži 095 broj i ugovoriti OTPO na 24 mj.
    ŠTO ĆEŠ DOBITI: za 95 kn = 250 min i 100 sms prema svima mrežama + flat internet, ali smanjenje brzine nakon potrošenih 500 mb + još jedan mob: nokia za 48 kn ili samsung za 8 kn ili...

B) broj prebaci s i150 na Extra Total M.
    ŠTO ĆEŠ DOBITI: za 160 kn = 250 min i 100 sms prema svima mrežama + flat internet, ali smanjenje brzine nakon potrošenih 500 mb

Corunir, hoćeš li i dalje plaćati 160 kn/mj ili prelaziš na 95kn/mj?

= Citat = Izvorno postao DŠ... Pregledaj post
    HTC sensation u T-mobilu dođe ... u Tele2 dođe ... Ukupno će te HTC sensation u Tele2 doći ... Dakle, Tele2 je za ... povoljniji od T-mobila u kojemu trebaš ... Ako te zanima HTC, onda ne uzimaš preskupu pretplatu u T-mobilu ... Uzimaš najjeftinije bonove u Tele2....
    Predlažem moderatoru (Inovator) da postove DŠ… u kojima uspoređuje Tele2 Smart prepaid i T-Mobile Extra postpaid, a koje je objavio u temama "Produženje pretplatničkog odnosa (T-Mobile)" i "Ponuda mobitela (Tele2)", prebaci u novu temu koju bi mogao nazvati "Tele2 Smart prepaid vs T-Mobile Extra postpaid" koju će otvoriti u rubrici "Usporedbe operatera # Novi operateri".

Nema smisla da uspoređujemo dvije različite tarife i dva različita operatera u dvije različite rubrike.
    Zadnji uredio ispravljach : 07-01-2012 u 14:15

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. MAX ADSL- zasnivanje pretplatnićkog odnosa
    By Inovator in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 09-05-2010, 15:20
  2. Produženje pretplate
    By Dr. Beast in forum Tele 2
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 30-03-2009, 08:07
  3. produzenje ugovora?
    By smogovac in forum T - Mobile
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 21-01-2009, 00:49
  4. Produzenje lijecnickog
    By Black_Hawk in forum Mobil Internet c@fé