Ma ne može se, to su mi još prije rekli u SZK, a i danas u T-centru!![]()
Ma ne može se, to su mi još prije rekli u SZK, a i danas u T-centru!![]()
Single tarifu može se prebaciti u obiteljsku već sljedeći dan, ako čak ne i istog dana
Pozdrav,
pitanje za ispravljach-a!
Moja situacija je ovakva:
Imam 2 pretplate u tele2 na svoje ime.za raskid prve pretplate moram platit penale u iznosu 635,48, a za raskid druge 1964,52.prvi bi isplatio prodajom lg gt540 i nesto sitno bi nadoplatio,a drugi prodajom lg 2x.
Zelio bih prijeci u t-mobile i uzeti neka dva dobra mobitela (galaxy s2 i recimo galaxy+ ili nesto trece) za male novce i iskoristiti ovu pogodnost 50%mjesecne naknade manje.
posto je tele2 ukinuo tarifu plan 0,kako sto bezbolnije ostvariti ovo gore napisano.
prijenosom oba broja na tarifu 500 iskoristio bi pogodnost,ako ih prebacim na obitelj 500 automatski gubim pogodnost,da imam jos jednu pretplatu sve bi bilo lako.ovako sam u nedoumici.
da li se uopce mogu dvi tarife od 500 spojiti u obitelj 500?
da li da potpisem u vipa ugovor na tarifu 25 na 12mjeseci pa da mi to bude treci broj koji cu prenjet i ostvariti pravo u obitelji na 50% nizu naknadu?to bi me izaslo 25*12=300 + rf za 12mjeseci.
ima li u ovome svemu pozitivne racunice?
Na oba broja trosim ukupno 300kn.
moze li ova kombinacija:
prenesem prvi broj iz tele na extra total xxl i uzmem galaxy s2 za 8kn.
prenesem drugi broj iz tele2 i postavim ga kao nositelja extra obitelj xxl i kupim galaxy+ za 198kn.
prenesem prvi broj kao clana extra obitelj xxl.
i ostvarujem 50%manju mjesecnu naknadu.
Zadnji uredio AHRGOVI2 : 11-01-2012 u 14:02
Koliko sam ja upoznat, kombinacija ti nije dobra jer taj prvi broj za člana extra obitelj XXL tarife možeš prebaciti tek nakon otplaćenih 6 mjeseci (ako si kupio Iphone onda nakon 12 mjeseci). Samo ako postavljaš kao nositelja onda se tarifa može odmah promijeniti, ali u tom slučaju ne možeš uzeti još jedan mobitel...
Imam Obitelj extra M sa 2 broja.
Ističe mi ugovor za nositelja za 2 mjeseca, a drugi broj je već istekao. Produžit ću oba i kupit naravno 2 mobitela. Jedan dobar a jedan manje dobar![]()
Imam također 16000 bodova. Kako do kredita? Kako ušećerit neki dobar mobitel? prijedlozi? hvala
1) Iznosi su ti preveliki. Jesu li to obračuni napravljeni u tele2 trgovini ili tvoja osobna procjena?
2) Koliko ti fali mjeseci do isteka po prvom , a koliko po drugom ugovoru?
3) Zašto ti se toliko žuri kupiti S2 i S+ kad će za 33 dana biti predstavljeni njihovi nasljednici, pa će S2 i S+ cijena još pasti?
4) Zar ti nije bolje kupiti uređaje preko oglasnika? Pitanje je hoćeš li uopće moći ostvariti sve što si zamislio s obzirom na liste čekanje za S2 i S+. Ja kupio S2 za 8 kn i prodao ga za nešto više od 2.700 kn.
ajmo prvo riješiti da dođeš do 18.000 bodova, s obzirom da su 8.11.2011. ukinuli kredite.
1) Imaš li trajni nalog?
2) Koliko ti iznosi račun za prosinac?
3) Koliko bodova su ti dodijelili temeljem tog računa i koliko imaš sada bodova?
4) Kad ćeš moći produžiti ugovor po nositelju, u ožujku?
Zadnji uredio ispravljach : 12-01-2012 u 16:37
[QUOTE=ispravljach;1010623]1) Iznosi su ti preveliki. Jesu li to obračuni napravljeni u tele2 trgovini ili tvoja osobna procjena?
2) Koliko ti fali mjeseci do isteka po prvom , a koliko po drugom ugovoru?
3) Zašto ti se toliko žuri kupiti S2 i S+ kad će za 33 dana biti predstavljeni njihovi nasljednici, pa će S2 i S+ cijena još pasti?
4) Zar ti nije bolje kupiti uređaje preko oglasnika? Pitanje je hoćeš li uopće moći ostvariti sve što si zamislio s obzirom na liste čekanje za S2 i S+. Ja kupio S2 za 8 kn i prodao ga za nešto više od 2.700 kn.
1.njihov izracun
2.Prvi istice za 18 mjeseci,drugi za 12
3.zelio bih iskoristiti ovu pogodnost 50% i radi flat interneta
4.to i mene muci
ovo je moj izracun isplativosti
raskid tele 2 pokrijem prodajom mobitela
1.uzmem na novi broj pretplatu extra total xxl i galaxi s2 za 8kn
2.1.2.2012.prebacim novi broj na extra obitelj xxl
3.prenesem prvi broj u obitelj i ostvarujem popost od 50% na naknadu te kupim neki mob od 50 kn
4.prebacim drugi broj na t-mobile,na tarifu extra total m i kupim galaxi+ za 398kn
5.nakon 6 mjeseci ukljucim drugi broj u obitelj i smanjim tarifu na xl
pretplata me izade 6*250+6*75+18*175=5100 tj 212,50 mjesecno u tele2 bi me izaslo12kn manje;naravno ovo je iznos samo tarife bez rf,poziva,poruka....
prodajom s+ I drugog jeftinijeg mobitela zaradio bih 2000 kn.
da li je izracun tocan?predlazete li nesto drugo?
ajmo prvo riješiti da dođeš do 18.000 bodova, s obzirom da su 8.11.2011. ukinuli kredite.
1) Imaš li trajni nalog?
2) Koliko ti iznosi račun za prosinac?
3) Koliko bodova su ti dodijelili temeljem tog računa i koliko imaš sada bodova?
4) Kad ćeš moći produžiti ugovor po nositelju, u ožujku?[/QUOTE]
Imam trajni nalog
200 kuna za prosinac
daju mi između 500 i 700 bodova
u ožujuku po nositelju
Ne mogu do 18000 jer su mi počeli već oduzimat bodove (stare 2 godine valjda)
1) zovi szk i pitaj koliko će ti bodova otići u zastaru u siječnju, a koliko u veljači 2012. pa mi napiši.
2) koji dobar mob ciljaš? (samo nemoj reći S2 ili S+ jer je gotovo nemoguće da ćeš ih dobiti, oni ti mogu biti drugi ili treći izbor, ako se slučajno u riječkoj luci nasuka samsungov kontejneraš s pošljkom galaxya namjenjenih čitavoj europi)
3) obitelj M s dva člana: koristiš oba broja, ili si drugog aktivirao samo radi kupnje drugog mobitela?
Ok, novi plan. Sestri ne daju uzeti obitelj XXL.
Ja jos imam do kraja ovog mjeseca i300 tarifu ugovornu obvezu. Jel mogu ja uzeti obitelj XXL mozda vec i sad, ili barem 1.2, a da onda ona dodje kao clan i 'donese' u miraz 50% popusta?
Novost.
iPhone 3gs
u total M i S poskupio na 2800 kn, na total L i dalje 8 kn. (nova, to se odnosi na tebe)
Toga jos nema na web stranicama t mobilea.
da sam ja ti ucinio bih sljedece.
25.1.2012. rasformirao bih obitelj M. Nositelja na total M ili S, a clana na total L (ili vise) i podnio zahtjev da bodovi idu na clana. Kad bi clanu prenijeli bodove kupio bi e6 (dobio popust od 400kn zamjenom 12000 bod.) 1.2.2012. taj broj prebacio za nosotelja obitelji L. Drugi clan bi bio broj iz 095 mreze koji bi donio -50%. U ozujku bi kupio drugi mob po sadanjem nositelju obitelji M to u tarifi mix M te bi ga prebacio za clana u obitelj L cim bi mi to dozvolili. Jel nesto nejasno?
Zadnji uredio ispravljach : 14-01-2012 u 09:36 Razlog: pojasnjenje
Sjetila sam se nečega briljantnog! Na njihovom sajtu mi piše da su ostale još 2 mjesečne naknade (ne znam računa li se tu ovaj račun za 12. mjesec koji sam platila jučer) prije isteka ugovora. Mogu li onda raskinuti ugovor, platiti penale za ta dva mjeseca, pretpostavljam da to ne bi bio bogzna kakav iznos, i uzeti si iPhone prije nego što poskupi? Odmah u ponedjeljak!
Naravno, da mi ostane stari broj. Je li to moguće?
NE
broj ti se ukida, jedino novu pretplatu uzeti,.
Pozdrav svima!
Prvi put se javljam pa ako nešto pogriješim molim vas da me ispravite. U veljači mogu produljiti svoj ugovor s t mobileom pa sam pratila vaše upute.
Plan je bio uzeti
1. extra total XL tarifu i kupiti sgs2 za 98 kn uz 18000 bodova
2. taj broj kasnije prebaciti kao nositelja extra obitelji XL i dodati kćer kao člana
3. iz vipa prebaciti pretplatu i ostvariti 50% popusta na pretplatu
Današnjim pozivom szk sve pada u vodu jer mi kažu da broj koji prenosim iz vipa mora biti nositelj obitelji inače nema popusta, što znači da moram obnoviti ugovor na tarifu extra mix M (sgs2 2098 kn uz 18000 bodova) da bi odmah mogla biti član XL obitelji i dobiti popust. Isplativo??? Ima li tko kakvu ideju?
nazvao szk i meni rekli isto.
Pitam ih od kada to vrijedi
odgovore: od pocetka
ponovno pitam, zar od 25.7.2011.?
Vele: da.
Pitam: kako to da je meni 10 puta uspjelo ostvariti -50% na 24 mj kada sam u t mob prebacio brojeve u extra obitelj kao clanove
odgovor: provjerit cemo pa vam javiti
moj odgovor: ne trebate provjeravati, imam doma sve racune i svi su umanjeni 50%
Zadnji uredio ispravljach : 24-01-2012 u 14:22 Razlog: ispravak gramatičke greške
Evo sto su mi napisali na fejsu:
https://www.facebook.com/HrvatskiTel...omment_mention
ako bude sgs+ uzmi njega
ali to je teški ako. pod upitnikom, isplati se pričekati i vidjeti. nemoraš odmah produžavat malo pričekaj tržište da vidiš kako če reagirati.
bio i ja pitat u t-centru, nemože biti član kaže, nema popusta više tako...![]()
ja sam tražio od SZK pisani trag o time što tvrde (=lažu/ne znaju/obmanjuju...)
dobio info letak o extra obitelji.
nigdje ne piše ovo što vam sada tumače
npr. početkom godine su izmjenili "Uvjeti korištenja promotivne ponude za prijenos broja u pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu Hrvatskog Telekoma d.d." u članku
1: ... do 31. ožujka 2012. godine
2. ...uz ovu ponudu iPhone uređaj dostupan po punoj cijeni.
dakle imamo članak 3. koji je ostao isti od 25.7.2011:
"3. Ukoliko korisnik prenese jedan ili više brojeva na Extra Obitelj tarifu dobiva samo jedan popust u iznosu od
50% kroz 12 ili 24 mjeseca na razini cijele obitelji."
Ne mogu vjerovati.
Na facebook stranici HT stoji: ispričavamo se na krivim informacijama, došlo je do nesporazuma. Popust od 50% prilikom prijenosa pretplatničkog broja vrijedi i za članove EXTRA obitelj tarifnog modela. Uvjet za nositelja je jedino u situaciji prijelaza s bonova na pretplatu.
S obzirom da im ništa nije za vjerovati to treba provjeriti u t centru.
Bookmarks