imam broj koji je trenutno na drugoj mreži u bonovima i koji koristim isključivo za dolazne pozive (stari broj za stare poznanike) i da nemoram nadoplačivati više bonove na njega (pošto ga nekoristim) i njega bi ubacio u obitelj, on bi mogao biti taj broj koji bi ušao u obitelj iz simpe recimo? mogu ga krajem 1.mjeseca prenijeti u drugu mrežu, taman.
dali bi moglo biti ikakvih problema prilikom prebacivanja bodova? nadam se da ne pošto bi sve stavljo na ženino ime da bude isti vlasnik svih brojeva.
poruke nekoristimo toliko, nije problem, samo pozivi.
jedini problem vidim ipak u tome što bi žena dugo izbivala (3mj.)pa da se nebi nešto promjenilo (uplašen činjenicom da se gotovo svaki dan mjenjaju uvjeti i cijene) i da ju nemogu vratiti a i da neplačam obitelj 250kn i još i njoj total L 250...a i trebali bi biti u obitelji jer međusobno imamo dosta razgovora...
ako je prošli mjesec bilo oko 400kn penala za nju kontam da će u 2.mj.biti 100-200kn pa bi bolje to platio i odma 1.3.oformio extra obitelj i sa ženom i tele 2 (na oba uzeo neke mobove za 8kn) i mojim brojem (za koji traje otpo) i mojim brojem na bonove (na koji ide iphone) i onda plačao kao i do sada 250kn + radijska + uspostave...
dali je to moguče?

Odgovori uz citat
, samo ako se ikako može.

Bookmarks