Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 52 1 2 3 4 5 11 51 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1283
    Forumaš
    Datum registracije
    Jun 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Produženje pretplatničkog odnosa

Istiće mi ugovor na tele2 pa reko da uzmem Samsung galaxy s2 ili s+ pošto ovi telci na tele2 ništa posebno nemaju. Dodjem danas u t centar i pitam za prijenos broja i da uzmem mob, kad ono nemaju ni jedan i ne znaju hoce li doci, a ti lijepo prenesi broj pa ti nitko ne garantira da ćeš dobiti mob (zbog tog i mjenjam mrežu)!!!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    T-mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.281
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.281, Nivo: 20
    Bodovi: 7.281, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sweex1978 Pregledaj post
    Istiće mi ugovor na tele2 pa reko da uzmem Samsung galaxy s2 ili s+ pošto ovi telci na tele2 ništa posebno nemaju. Dodjem danas u t centar i pitam za prijenos broja i da uzmem mob, kad ono nemaju ni jedan i ne znaju hoce li doci, a ti lijepo prenesi broj pa ti nitko ne garantira da ćeš dobiti mob (zbog tog i mjenjam mrežu)!!!
    Pa nitko ti ne garantira da ćeš dobiti taj mob, ali kod prijenosa broja možeš rezervirati bilo koji uređaj kojeg imaju trenutno na lageru

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2 imaju putem moj t-mobile. S+ dobili 2.studenoga i odmah rasprodali zalihe. No, stalno ga reklamiraju pa se ocekuje da ce ga ubrzo dobiti. Ja kupio s+ za 18kn u tarifi total L (135kn/mj), a s2 za 18kn u total XXL (260 kn/mj). Cijena tih pretplata vrijedi do 31.12.2011., kod prijenosa broja. Nakon 6.placenih racuna mozes brojeve iz tarife total pridruziti nekoj grupnoj tarifi (obitelj, team, mobile start/plus) pa placati samo radijsku frekvenciju

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.757, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    S2 imaju putem moj t-mobile. S+ dobili 2.studenoga i odmah rasprodali zalihe. No, stalno ga reklamiraju pa se ocekuje da ce ga ubrzo dobiti. Ja kupio s+ za 18kn u tarifi total L (135kn/mj), a s2 za 18kn u total XXL (260 kn/mj). Cijena tih pretplata vrijedi do 31.12.2011., kod prijenosa broja. Nakon 6.placenih racuna mozes brojeve iz tarife total pridruziti nekoj grupnoj tarifi (obitelj, team, mobile start/plus) pa placati samo radijsku frekvenciju
    Kako ovo ide tocno s grupnom?

Forumaš
    Datum registracije
    Jun 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To za t-mobile nisam provjeravao (nemogu se reg. jer sam na tele2), al daj mi pojasni ovo pridruzivanje grupnoj tarifi (pise da su sve ukinute) pa plačanje samo radijske frekvencije.
    Zadnji uredio sweex1978 : 28-11-2011 u 19:35

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.325, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 27,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Produženje pretplatničkog odnosa

Mene je upravo T-mobile jako razočarao.
    Sad se vratio iz Tcentra i saznao da se više NE MOŽE produžiti pretplata niti dana prije isteka.
    Frend i ja ošli, obojica jako loše iznenađeni (on 4 broja, ja 2 broja na pretplati u obitelj tarifi kod njih) i vrlo vjerovatno nećemo produžiti više nikad.
    Mobovi poskupili jer se kao prije raskida prekida pretplata (prije 6mj., pa 3mj.pa sad nikako), bodova imam 18000 koji mi vrijede sad samo 600kn.
    mislim da ja za potrošnju od 400kn mjesečno, frend 1000kn mjesečno trebamo ipak dobit malo više, a u Tmobileu svakim danom sve manje...

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a) prijevremeno produzenje = meni skratili sa 6 na 3 mjeseca. dakle, nije svima isto.
    b) bodovi = sada se vise isplati mjenjati za dodatni novcani iznos (d.n.i.) nego za popust pri kupnji mobitela (p.pri k.m.). preracunato, sada se za 1000 bodova dobije 38,44 kn (d.n.i.) naspram 33,33 kn (p.pri k.m.).
    c) neki su mobiteli sada pojeftinili. prije mjesec dana trebalo je dati i do 1900 kn vise za galaxy s2 (total xl) nego sada sto znaci da tko je tada potrosio 18000 bodova (=1200 kn) je losije prosao nego tko ih sada mjenja (18000b = 600 kn)
    d) preporuka1 za golf3: idi u tele2, uzmi pretplatu na tarifi plan0, isti dan je prebaci u t-mobile kao 3.clana tvoje extra obitelj tarife. dobit ces -50% iducih 24 mj. to si mogao od 25.7.2011., a sada ti je posljednja prilika da to ucinis. iduce godine napravi otpo sebi i zeni
    e) ili zanemari preporuku1 i uzmi preporuku2: na novi pretplatnicki broj kupi iPhone4s (to zelis za ne?) za 398 kn (total xxl) pa odmah isti dan ili nakon par dana prebaci ga kao nositelja na obitelj xxl i unutra ubaci sebe i zenu te četvrtog člana (prijenos iz tele2) placat ćes 250kn/mj+r.f. (koliko i sada zar ne?). iduce godine napravi otpo sebi i zeni

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na novi pretplatnicki broj kupi iPhone4s (to zelis za ne?) za 398 kn (total xxl) pa odmah isti dan ili nakon par dana prebaci ga kao nositelja na obitelj xxl
    I onda uletis u ovo:

"Ukoliko korisnik dolazi sa single tarife, na kojoj ima
    12 ili 24 mjeseci popust od 50% na mjesečnu naknadu tarife, kao član ili kao nositelj u obiteljsku tarifu popust mu se
    automatski deaktivira pri ulasku u Extra Obitelj."

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sweex1978 Pregledaj post
    U Os su nedavno dobili cak 3 komada S2. Onda ih vjerovatno nema bas na lageru.
    putem moj t-mobile imas i crni i bijeli. registriraj se i kupi. nemoj cekati da dodje u t-centar.

= Citat = Izvorno postao lukarak Pregledaj post
    I onda uletis u ovo:

"Ukoliko korisnik dolazi sa single tarife, na kojoj ima
    12 ili 24 mjeseci popust od 50% na mjesečnu naknadu tarife, kao član ili kao nositelj u obiteljsku tarifu popust mu se
    automatski deaktivira pri ulasku u Extra Obitelj."
    dakle, -50% donosi tele2 pretplatnicki broj koji dolazi direktno u extra obitelj. ja sam to realizirao, realizirali su clanovi moje obitelji, kolege s posla... tko god je imao neku pretplatu u t-mobile prebacio ju je u extra obitelj i uzeo broj u tele2 pa ga prebacio kao clana u extra obitelj i ostvario -50%.
    Zadnji uredio Inovator : 13-12-2011 u 23:35

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dakle, -50% donosi tele2 pretplatnicki broj koji dolazi direktno u extra obitelj. ja sam to realizirao, realizirali su clanovi moje obitelji, kolege s posla... tko god je imao neku pretplatu u t-mobile prebacio ju je u extra obitelj i uzeo broj u tele2 pa ga prebacio kao clana u extra obitelj i ostvario -50%.
    Gle, napisao si da uzmes iphone u prijenosu s tele2 na Extra total XXL i onda se prebacis kao nositelj u Extra Obitelj XXL. To se ne moze. Moras direktno kao nositelja Obitelji, ako zelis imat popust od 50%, ali onda je iphone skuplji.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pojasnjenje preporuke2:
    a) 098 - novi pretplatnicki broj - kupi iPhone4s za 398 kn (total xxl) > pa odmah isti dan ili nakon par dana prebaci ga kao nositelja na obitelj xxl i unutra ubaci:
    b) sebe (wgolf3)
    c) zenu (od wgolf3)
    d) četvrtog člana (prijenos iz tele2)
    UKUPNO: placat ćes 250kn/mj+r.f.

PORUKA ZA LUKARAK: nigdje nisam napisao to sto si to pročitao "uzmes iphone u prijenosu s tele2 na Extra total XXL i onda se prebacis kao nositelj u Extra Obitelj XXL"

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a) prijevremeno produzenje = meni skratili sa 6 na 3 mjeseca. dakle, nije svima isto.
    b) bodovi = sada se vise isplati mjenjati za dodatni novcani iznos (d.n.i.) nego za popust pri kupnji mobitela (p.pri k.m.). preracunato, sada se za 1000 bodova dobije 38,44 kn (d.n.i.) naspram 33,33 kn (p.pri k.m.).
    c) neki su mobiteli sada pojeftinili. prije mjesec dana trebalo je dati i do 1900 kn vise za galaxy s2 (total xl) nego sada sto znaci da tko je tada potrosio 18000 bodova (=1200 kn) je losije prosao nego tko ih sada mjenja (18000b = 600 kn)
    d) preporuka1 za golf3: idi u tele2, uzmi pretplatu na tarifi plan0, isti dan je prebaci u t-mobile kao 3.clana tvoje extra obitelj tarife. dobit ces -50% iducih 24 mj. to si mogao od 25.7.2011., a sada ti je posljednja prilika da to ucinis. iduce godine napravi otpo sebi i zeni
    e) ili zanemari preporuku1 i uzmi preporuku2: na novi pretplatnicki broj kupi iPhone4s (to zelis za ne?) za 398 kn (total xxl) pa odmah isti dan ili nakon par dana prebaci ga kao nositelja na obitelj xxl i unutra ubaci sebe i zenu te četvrtog člana (prijenos iz tele2) placat ćes 250kn/mj+r.f. (koliko i sada zar ne?). iduce godine napravi otpo sebi i zeni
    Rekla teta u t centru da neki još uvijek mogu (valjda povezano s nekim datumima isteka) dok velika večina nemože više ni 3 mj.prije
    Meni tu ništa nije jasno, sorry, al komplicirano mi! kako da išta radim kad nemogu još produžit ugovor? moći ću tek krajem trečeg il početkom četvrtog mjeseca.
    kako da sad aktiviram popust od 50% prije isteka?
    da, prije 2 god.sam uzeo i4 i sad sam mislio da sam zaslužio 4s nakon 2 god.trajnog naloga i svega uredno podmirenog, računi cca 400kn.
    OK, košta 1598kn u mojoj tarifi (poskupio), ajd dat ću i to, a sad još da i čekam kraj ugovora? ako ga ljudi budu čekali bojim se da će mnogi kao i ja otiči pa-pa!

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pojasnjenje preporuke2:
    a) 098 - novi pretplatnicki broj - kupi iPhone4s za 398 kn (total xxl) > pa odmah isti dan ili nakon par dana prebaci ga kao nositelja na obitelj xxl i unutra ubaci:
    b) sebe (wgolf3)
    c) zenu (od wgolf3)
    d) četvrtog člana (prijenos iz tele2)
    UKUPNO: placat ćes 250kn/mj+r.f.

PORUKA ZA LUKARAK: nigdje nisam napisao to sto si to pročitao "uzmes iphone u prijenosu s tele2 na Extra total XXL i onda se prebacis kao nositelj u Extra Obitelj XXL"
    Tocno to sam ja pitao u t-centru, medjutim ne moze se tako. Jer ako uzmem Total XXL i prebacim se na Obitelj XXL, placat cu 500 kn, bez obzira sto bi ukljucio kao clana preneseni broj koji ima 50% popusta. Sad, mozda meni krivo govore, ali i Vukovarska i Savska to odbijaju napraviti.
    Zadnji uredio lukarak : 14-12-2011 u 12:12

Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    iPhone 4 16GB
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    3.261
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.261, Nivo: 13
    Bodovi: 3.261, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 19,0%
    Ukupna aktivnost: 19,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ove sve kombinacije s prijenosom broja koje bi trebali raditi je veliki minus za t-mobile od nas postojećih korisnika. ne razumijem da nakon 10 godina koje neko provede u njihovoj mreži nisu u stanju dati mu nešto povoljnije što je realno moguće s obzirom na ponude za prijenos broja iz drugih mreža, a da ne spominjem degradaciju vrijednosti +bodova. pa eto, tek toliko da vi koji se prebacujete imate uvid u kakvu mrežu dolazite, a ja sa brojem na kraju pretplate bježim u drugu mrežu i na bonove.
    ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    degradacija bodova, nemožemo koristit popust kao novi članovi (ista fora je na svim mrežama, ruku na srce), i sad još nema ni tog šećera da te počaste malo ranijim novim ugovorom, nego čekaj da ovaj istekne. sve, ali baš sve što mi se sviđalo na njihovoj pretplati je otišlo u PM.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lukarak Pregledaj post
    Tocno to sam ja pitao u t-centru, medjutim ne moze se tako. Jer ako uzmem Total XXL i prebacim se na Obitelj XXL, placat cu 500 kn, bez obzira sto bi ukljucio kao clana preneseni broj koji ima 50% popusta. Sad, mozda meni krivo govore, ali i Vukovarska i Savska to odbijaju napraviti.
    točno ti govore.
    dakle, ako si sada na nekoj tarifi koja nije Total XXL i zelis sada na tu tarifu, preći ćeš na nju tek u sijecnju i tek tada moci oformiti obitelj XXL, ali tada nema akcije -50% za novog clana iz druge mreze i trebao bi plaćati 500kn/mj + r.f.

alternativa postoji:
    na total XXL stavi simpa broj ili novi pretplatnicki broj koji ti oni dadu > napravi otpo > prebaci taj broj u obitelj XXL kao nositelja > u obitelj ukljuci kao člana svoj pretplatnicki broj (onaj kojim se koristis) i broj koji ces prenijeti iz druge mreze (tele2). tako ces plaćati 250kn/mj + r.f.

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a na xxl mogu uzeti mob.i odma ga isti dan ubacit za nositelja?
    zadnji put kad sam uzimo mob.trebale su neke provjere pa ovo ono, pa bi moglo bit da zakače praznici i ostenem na još jednoj pretplati koju netrebam...

ja bi recimo trebo danas kod njih, uzet total xxl i iphone, odma u tele2 po plan 0, pa opet u t centar sve to u obitelj ubacit?
    prekomplicirano mi to da bi prošlo

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vwgolf3 Pregledaj post
    produžit ugovor moći ću tek krajem trečeg il početkom četvrtog mjeseca. da, prije 2 god.sam uzeo i4 i sad sam mislio da sam zaslužio 4s nakon 2 god.trajnog naloga i svega uredno podmirenog, računi cca 400kn

kako mislis da ti forumasi pomognu ako dajes krive info o samome sebi i ugovorima koje si potpisao?

velis "prije 2 god.sam uzeo i4".

tocno je: iPhone4 je predstavljen u lipnju 2010., a prodaja je pocela krajem rujna 2010. u hr.

pitanje: jesi li ti na proljece 2010. kupio iPhone 3GS ili si ugovor potpisao na proljeće 2011. i tada kupio iPhone4?

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorry, sorry, greška u koracima, , 3GS sam uzeo u 4.mj.2010.pa ga prodao i doplatio za i4... al to je nebitno koji mob.uzeo sam flex obitelj 300,
    ove godine (2011.) sam bio u t centru i teta tamo mi predložila da se prebacim zbog neta u extra obitelj 250 i to sam i učinio (7.mj.2011.g.)

uglavnom 20.4.2012.mi ističe ugovor na nositelja, a na člana sam uzeo nokiju c1 prije 2 mjeseca (to mislim da nema veze sa ničim)

ovo je već 4. ili 5. put da sam ugovorom na t-mobileu, 8 ili 10 god se plača pretplata, to se nesječam točno pa sam se sad stvarno razočaro jer iskreno, naviko sam tih 6mj.ranije uzeti novi mob., a i ovaj put sam se htio počastiti za Božić... i sad osto razočaran
    Zadnji uredio vwgolf3 : 14-12-2011 u 16:04

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3GS sam uzeo u 4.mj.2011. uzeo sam flex obitelj 300
    opet netočnosti
    flex obitelj se me nudi od 20.6.2010., a u 4.2011. si mogao ugovoriti samo tarifu za obitelj 300. kako si tada mogao kupiti 3GS na godinu dana ako toga nema u ponudi t-mobilea. mozes, ili 2 god (ugovor ti onda istice 4.2013.) ili na bonove bez ugovorne obveze.

golf3 daj se skuliraj. uzmi ugovore pred sebe pa bar tocno prepisi.

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    editiro sam post, 2010.je potpisan ugovor. sorry, zajeb u tim godinama!
    al čemu je to bitno? i tarifa je bila flex obitelj, to sam siguran
    2 god., 24mj je ugovor
    2011.je samo promjenjena tarifa

ugovor je do 4.mj.sljedeće god. 2012. (kaže mi i teta u tcentru da trebam još 6 plačenih računa) i sada sam na L tarifi, extra obitelj, 250, računi cca 400kn i imam 16 il 17000 bodova...

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    editiro sam post, 2010.je potpisan ugovor. sorry, zajeb u tim godinama!
    tarifa je bila flex obitelj 300 i sada sam na L tarifi, extra obitelj
    pitaš čemu je to bitno?
    odgovor: pitaš se po forumu je li moguće ići na obitelj M, e pa eto ti odgovora: (mozda) to neces moci, vec ces morati do kraja ugovora plaćati 250kn+r.f. jer ti je (mozda) t-mobile evidentirao već jedan prelazak na tarifu nize vrijednosti: extra obitelj 300 > obitelj L (250).
    još jednom ti skrecem paznju na moju "preporuku1 i preporuku2". ako ne razumjes onda isprintaj i idu u t-centar i pokazi im da ti to tako naprave. ako neces onda mjenjaj bodove za popust da ti racuni ubuduce ne iznose 400 vec 270 kn.
    Zadnji uredio ispravljach : 14-12-2011 u 17:43

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tvoja preporuka 2 mi je zanimljiva, dobio bi mob.za 400kn i 2 god.2 RF pošto te brojeve nebi koristio. to je 480kn, sve zajedno 900kn, znači puno manje nego 1598kn koliko je u tarifi L sa 18000 bodova,
    ali mi nije jasno dali moram čekati 4.mj.s tim ili to mogu odma učiniti?

ako može dali će se to stići odraditi ovaj mjesec dok je akcija 50% da mi neostane pretplata 500kn pošto to nemogu financirati...

prebacivanje u nižu mi je zadnja opcija, ako neuspijem dobiti mob., pa da mi do isteka budu manji računi

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobio bi i 2 god.2 RF pošto te brojeve nebi koristio. to je 480kn, sve zajedno 900kn
    da, ali bi mogao napraviti OTPO za sebe i zenu pa kupiti jos uredjaja (član Obitelji > extra MIX M napravi OTPO > član Obitelji). npr 2x galaxy mini za 2x 8kn

ali mi nije jasno dali moram čekati 4.mj.s tim ili to mogu odma učiniti?
    mozes učiniti odmah.

ako može dali će se to stići odraditi ovaj mjesec dok je akcija 50% da mi neostane pretplata 500kn pošto to nemogu financirati...
    ako kreneš u akciji uspjet ćeš.
    Zadnji uredio ispravljach : 14-12-2011 u 17:42

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sad si me razveselio!
    i još mi ostanu bodovi za broj koji je sad nositelj...

Samo ako sam ja to dobro pokopčo, napravim pretplatu u tele2, pa u tcentar uzmem xxl (ili xl) i iphone i onda sve to umrežim u "novu obitelj"
    postoji li koji razlog da to neodrade tako? sad mi to nekako prelijepo zvuči da bi bilo istinito

znaš li možda dali se može to u danu odraditi ili treba opet čekati provjere u vezi iphonea i te fore ko prije 2 god.?

ovo ako ovako upali plačam ti čevape, janjetinu, šta god!
    Zadnji uredio Ico : 14-12-2011 u 17:15 Razlog: spojeni postovi. postoji tipka EDIT

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 52 1 2 3 4 5 11 51 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. MAX ADSL- zasnivanje pretplatnićkog odnosa
    By Inovator in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 09-05-2010, 15:20
  2. Produženje pretplate
    By Dr. Beast in forum Tele 2
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 30-03-2009, 08:07
  3. produzenje ugovora?
    By smogovac in forum T - Mobile
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 21-01-2009, 00:49
  4. Produzenje lijecnickog
    By Black_Hawk in forum Mobil Internet c@fé