Unaprijed se ispričavam ako sam previdio da tema postoji!
Nije da često putujem po nepoznatim putevima, al su mi navcigacijski softwarei zanimljivi, pa ih imam nekolicinu na mobu. Mob je Nokia 5800 XM a paralelno isprobavam i na Samsung Omnia HD
1. Garmin - radi solidno, jedino kretanje po kartama Nokiu zašteka vrlo brzo, a Samsunga nešto sporije, mape su detaljne, jedino što mi se čini da glasovna uputa malčice kasni, tj. kad kaže npr. sad skrnite lijevo ja već debelo u skretanju tako da nisam ziher kako bi se proveo na nepoznatom terenu ( isto se događa na oba moba ). Dobro pokrivena i manja mjesta.
2. Nokia Maps - rade ok na nokii, al na samsungu ni spomena o tome. Ima par sitnih greškica, kad ga namjerno natjeram na preračunavanje rute izgubi se na kratko u uličicama. Glasovne upute su čini mi se nešto ažurnije nego kod garmina. Odlično pokrivena i manja mjesta.
3. Sygic McGuider - Očajno pokrivena manja mjesta, ali za veće gradove mi se čini OK. Radi i na Samsungu i na Nokii.
Zanimaju me vaša iskustva i jel neko probao TomTom na touch screenu uz virtualnu tipkovnicu. Također i jel ima još koji navigacijski soft da dobro radu s ovom verzijom symbiana i da su dobro pokrivena i manja mjesta?

Odgovori uz citat
A da ne govorim o mogucnostima koje ima Sygic naspram Garmina. O jednostavnoj instalaciji Sygica da i ne govorimo! 
Bookmarks